Nisan sürecinde biten bir hikaye

bir konu nasil siliniyor? Bazilarin amaci belli
Burada ki insanların ne amacı olabilir ki... Şimdi hepimiz senin moralini bozmak için mi toplantık... Dışardan görülen bu eger çok dertliysen o zaman bunları degil onları yazsaydın... Burada ki kimsenin sizinle bir derdi yok... Çok haklısın, yanlış yapmışlar diye tepkiler alsaydın o zaman da amaçları belli diye düşünürmüydün ?

hahahaha ahmkça yazdım da ben de gelinliğimi satın alcam yalnız çünkü nikahımla düğünüm arasında 3 ay kadar süre var o kadar kiralık vermediler yanlış anlama olmasın hani kiralık gibi bir durum varken illa alınacak diye tutturulması saçma geldi bana.kiralık gelinlik kötü bir şey gibi aksttirilmiş hani kavga konusu yapılacak gibi o yüzden öyle dedim

Bende çorumluyum ve
memleketimin en sevmediğim
yönü bu
Kızlarını evlendirirken aşırı derecede
altın hesabı yapıyorlar ve
erkek tarafını büyük borçların
altına sokuyorlar

Nişan olayının bozulduğu herkesin kızdığı konu cok saçma bir konu, benim kayınvalidem de kiralık mı olsun satın mı alalım diye sordu ki kendi annem gibi severim, ne var bu soruda anlayamadım ben herkes sormaz mı?

Dul veya çocuğu olanlar bu muameleyi haketmiyor,öncelikle onu belirtmek istiyorum. Böyle bir benzetme yapmanız hoş olmamış.
Aileler arasında yaşanan sorunlar ortada, siz onun ailesinden memnun değilsiniz. Onlarda sizden memnun değilki bozmuslar nişanı. Ayrılmanız gerek bence. Üzgünüm.

Bence de herkes sorar cok normal.. nisanlilik surecinde iki tarafi da cok masrafa sokmadan herseyi asgari olcude halletmek gerektigini dusunuyorum. Para kolay kazanilmiyor. Borc harc icinde yuzmektense mutlu huzurlu az altinli ya da hic altinsiz bi evliligi tercih ederim

Nişanlınla hala neden konuşuosun ?
Kusura bakma ama adam olsa o bohçayı yedirirdi ailesine siz kim Oluosunuz die...
Para pul mevzuları çok yıpratıo tatlılıkla halletmek lazım
Kiralık mı satılık mı olacak sorulduğunda satılık olacak hergenç kız için gelinlik önemli saklamak ister deseydi konu Bukadar uzamazdı
Dul kadın gibi hissediorum demişsin hissetme akrep var ceplerinde de
O adamdan da kurtul nişanlıyken ailesine söz geçiremeyin evlenince nefes aldırmaz sana

Gelinligi satin mi alacak kiralayacak mi??? Bu soruda ne var? Ben tersten falan mi okuyorum gayet normal bir soru. 5 burma takicaklar deyip ona bile burun kivirmissin. birak ne isterlerse yapsinlar milletin altinina mi kaldin? Ne senin ailen yapsin ne onun ailesi. Orf adet gelenek diye dusman kesilmissiniz yok yere.

Bizde Kastamonulu gelin aldık ama hiç böyle olaylar olmadı bence bunun gelenek görenek farklı şehirlerle alakası yok. Ki biz Makedonya göçmeniyiz. Bizim gelenek göreneklerimiz ağırdır ama ne karşı ki taraf ne biz illa da olacak diye diretmedik. Tamamen kişilik meselesi. Bazı şeylere rest çekseydiniz biz karar vereceğiz deseydiniz ne siz ne nişanlınız bu konumda olmazdı. Her şeyin yolu yordamı var ya.

aynen cnm..gereksiz bir konu

Ben sizi ve annenizi haksiz buldum. Daha ilk gunden beri para, altin vs vs cok maddiyatci davranmissiniz.

Bu adami seviyorsaniz , gidin ozur dileyin sonra da hicbir hediye , altin vs istemediginizi belirtin ve oyle evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…