Nişan nişan takısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benım bildiğim nişanda damat ve kayınvalıde ve kayınpeder bilezik takarlar damatta ne isterse onu takar set nişanda şart değil ama düğünde takılır bileklik falan da olabılır ama bizde düğünde kayınvalıdeler bilezik kayınpeder bilezik kızın babası damada saat damadında gelininde tüm kardeşleri bilezik takar yani benim ailemde hep öyle oldu kendi nişanımda da kayınvalidem kendi ve kayınpederim adına 2 bilezik taktı

Son düzenleme:
benim nişanımda 5 bilezik söz bileziği takı setim va saatim takıldı
ama bunalrı yine düğündede takacaklar yani aynısını oinsanların düşüncesie kalmış takmak takmamak canım

Yaa takılmayın böyle şeylere, önemli olan huzurlu olun....
Setle bilezikle mutlu olunmuyor ki...
Evlenme teklf ederken tek taş yüzük takmıştı kocişim
Benim de nişanda 1 set 5 bilezik alyans ve saat takılmıştı. Nişanlıma da alyans ve saat takıldı...
Düğünde eşm başka bir set taktı, nişanda alırken onuda beğenmiştim karar verememiştim herzaman kullanabileyim diye beyaz altın olanı almıştım, daha sonra eşim gitmiş diğerini de almış ben beğendm diye... Annesine ait kelepçeli bir bileziği babası taktı o kadar....

hersey karsı tarafın maddı durumuna baglı
eger orta yollu bı aıle ıse bılezık takar
ama durumu bıraz daha ıyı ıse bızım buralarda set takar
dugundede hasır takar hanı su trabzon hasırlarından

nişanda ince bi set,tektaş ve bilezik takıldı. düğünde de yine set ve bilezik takıldı. ha noldu bilezikleri sattık araba aldık.setler bekliyo bi kere bile takmadım

set takmak tercıhe baglı sen istiyorsan set sölemelısın bunu.sette takın dıye.baktın set takmnın lafı bıle geçmiyor
dedi set takmıycaksınz galıba onunn yerıne 2bılezık daha fazla takın madem de.ucuza bırakma kendını ayda nedenırse işte :)

banada tanesi 700den 4 bilezik saat altınbas kolye yüzük bide küpe set bunlar ince vede nişan yüzügüm takıldı hepsini ben begendim kuyumcudan damadım aldı. almasada olur du yani yuregi mis gibi kuzumun

ya seviyorsanız altını mı laf ediyorsunuz anlamadım ben. hiç bişey takmasalar ne olur ne yazar. önemli olan sevmesi sizinde onu sevmeniz. altınla mutlumu olunuyo herşey maddiyat mı??

Çok komik yaa :bbo: Erkek tarafına bana şunu takın, bunu takın diye söylenilir mi ya ne kadar ayıppp :mymeka:

setde düğünde takıverirler hatta istemezsen onun yerine başka bir şey takarlar biz zorunluluk yokki eğer dert ediyorsan söyle ona göre davransınlar onlarda ama sıkıntı yapacak birşey yk

evet takmasalarda olur önemli olan sizin mutluluğunuz ne kadar çok taksalar okadar sorun oluyo kendimden biliorum az ve öz olursa daha güzel ol. setin düğünde veya nişanda takılması şart değil durumu varsa nişanda takar yoksa düüğünde takar farketmio nişandada taksa onu gine düğünde takıcan aynı şey.

bence takmasalarda olur demeyin düğün yapıyolar herhalde takcaklar bu işi erkek tarafına bıraktın mı avcunu yalarsın (herkes için değil ama geneli öyle). isteyin ve yaptırın içinizde kalmasın hiç bişey o günler geri gelmiyor sen bişey istemedin diye de baş tacı olmuyorsun.

bence takmasalarda olur demeyin düğün yapıyolar herhalde takcaklar bu işi erkek tarafına bıraktın mı avcunu yalarsın (herkes için değil ama geneli öyle). isteyin ve yaptırın içinizde kalmasın hiç bişey o günler geri gelmiyor sen bişey istemedin diye de baş tacı olmuyorsun.

biz ne yaparsanız dedik az çok yaptılar zaten sansımdan melesef küçük altın 90 milyondu:1closedeyes: ama yınede sağolsunlar 3 tane bilezik saat kolye küpe yuzuklerim hepsini aldılar bileziklerimde ince değil zaten 3 tanede sonra yapcaklar arkadasımda ne takarsınız demişti 1 inci set taktılar sadece

vala cnm aslında takılması gerekıo setın.nısan bozulursada takılar kızda kalıo.erkek tarafı genelde takımız gıtmesın dıye takmıolar artık nısanda.dugune saklıolar.anlasmanıza kalmıs.ıstıyorsan sole nısanda taksınlar..

nişanda set takılır bizde de öyledir hatta bana sözde hasır set takımı takmışlardı nişanda da 2 tane 3 lü burgu takmışlardı.6 ay önce erkek kardeşimi nişanladık bizde gelinimize set taktık tabii her yerin adeti aynı olmayabilir

benimde mayısta nişanım var ve bilezik takacaklarını biliyorum set yok alyanslarımız olacak elbet..yani beni onlar mutlu etmiyor huzurumun garantisi olsun setin değil :) Allah herkesin yardımcısı olsun zor yuva kurmak..kaydirigubbakcemile4

Back
X