Nişan Takısı

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar

Benim evde isteme - söz törenim oldu , şimdi nişan telaşımız var

Size sormak istediğim nişan salonda olacak. Damada ne takılması gerekiyor ? Bazıları saat takılır diyor , bazıları hiç bir şey takılmaz diyor. Yardımcı olursanız sevinirim

erkek kardeşimde nişanı olucak salonda saaat düşünmüşler.fakat illa şart değil bişey takmak.

Onlar size adetlerinizle ilgili sordular mı? Belki siz de onlara fikirlerini sorabilirsiniz.
Saat alacaksanız da nişanlınızla seçin. Belki bazı tip saatler hiç tarzı değildir.

Evet dugundede takilabilio benim ailem nisanda saat dugundede ata taktiktilar normalde bole bi adet yok ama annem kendisi almis ata yi icinden gelip

Nişanda saat abartı. Nişanda saat takarsa aileniz, düğünde ne takacak?
Nişanda erkeğe hiçbir şey takılmaz. Ne takılacaksa geline takılır, onu da erkek evi takar. Kız tarafı geline hiçbir şey takmaz, düğüne saklar.

eşimin özendiği bir saat markası vardı, kendi seçti aldık bi tane, onu takmıştık biz. bir de kol düğmesi taktık. bişey takılmayadabilir tabii ama o bütçesini zorlayarak benim istediğim takıları almıştı benim de bütçem vardı gönlü olsun istedim.

Annemler saati düğünde takmıştı. Nişanda annem de babam da eşime altın takmıştı.

Hayatım düğün olacakmı peki.
Nikah olacaksa nikahta takın,düğün olacaksa orada takılsın.
Biz damata düğünde takmıştık saati..

şu işleri adete bağlamayı anlamadım, anlamayacağım da. içinizden ne gelirse, bütçeniz neye yetiyorsa takılsın bir şey. takılmasa da olur.

bizde kız tarafı nişan alışverişine çıkar bu alışverişte kıza kıyafet ayakkabı çanta çoraba kadar bütün giyecekleri alınır.nişan kıyafeti alınır, set alınır ve saat alınır.şart değildir ama hiçbişey durumlar müsaitse.damada da gömlek ayakkabı alınabilir isteğe göre ve saat alınır.künye falanda takılabilir ama erkekler pek taknadığı için en uygunu saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…