Nişan Takısı

Biz de nişanda takmıştık saati. bir de ananem altın taktı nişanda nişanlıma. diğer tüm takılar bana takıldı.
düğünde de sanırım yine altın takar hem annem hem ananemler. ben de düğünden önce kol düğmesi alacağım oldu bitti, yeter bu kadar

Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Biz saat ve zincir (bileklik tarzı)takmıştık,adet nasıldır bilemiyorum ama öyle uygun görmüştük,eşim bana kolye,küpe,yüzükten oluşan bir set,şık bir saat ,kardeşi su yolu bileklik,anneside kolye almıştı. Sizede muhakkak takı takılır,bütçenize göre saat,zincir vb birşeyler alabilirsiniz derim.

Nişan takısı kendi ailenize kalacak sonuçta,erkeğe de takılsa ,kıza da takılsa takılar kız tarafında kalır,saat düğünde takılır.Erkeğin nişan yüzüğünü kız tarafı alır zaten ,yüzük yeterlidir .

Bu tamamen kendi istek ve maddiyatın ile orantılı birşey.
Bizim de nişanımız salonda olmuştu.
Ailem damada bir yarım taktı, bende bir saat taktım.

Kimseyi dinlemedim bu konuda, kendi isteğim doğrultusunda hareket ettim saat konusunda.
Altın konusunda da ailem kendisi isteyerek yaptı, adet şudur budur demedik yani.
Önemli olan sizin mutluluğunuz zaten, takıdır vs. dir fasa fiso...

biz saat taktıkk. ama onlarda bana saat taktı karşılıklı oldu yani. nişanda veya düğünde takılıyor biz nişanı tercih ettik.

Canım bizde nişanda bana annesi reşat kolye taktı,3 ablasıda yarım altın taktılar.. Annem ve babam altın taktılar. Bende nişan yüzüğünü almıştım zaten nişanlımda bana aldı .Biz birbirimize bişey takmadık yani.Nikahta saat takıcaz ama onlarada reşat kolyeyi vericem onu takıcaklar ve 5 bilezik.. Ben set istemedim hoşuma gitmiyo..

Ay ben imkanım olsa sevdiceğime beşi bir yerde takardım ya Nişan yapacak durumunuz varsa büyük ihtimal bir hediye alacak durumunuz da vardır, belki de yoktur yanlış anlamayın tahmin yürütüyorum. İçinizden geliyorsa yapın

Ailem nişanda altın takmışlardı erkeğe bir şey takılması gerekmiyor bildiğim kadarıyla alyans takılıyor. Düğünde saat takmıştı ailem canım

Ben iki tane kalın bilezik yaptırdım bir de kol saati aldılar. Damada ise sadece kol saati

Eşim güzel bir saat beğenmişti, ben de sipariş verdim, onu taktık. Saat, yüzükler ve nişan bileziği... Bu kadar

Sonucta bir özel gununuz olacak, bisiler hediye etmek guzel olur .. Tabikide bunu gönlunce yapmak lazim.. Ben kendim almistim.. Bagzen takar bagzen takmaz ama sonucta nişanimizdan kalma bir hatira olmasi cok guzel bir duygu...evlendikten sonra calisacakmisin calismicakmisin bilmiyorum ama calismasan bir hediyenin almanin manasi kalmiyor gibime geliyor, sonucta eşin calisiyor onun parasiyla aliniyor, bir tuhafima geliyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…