- Konu Sahibi sevdicegim
-
nişanınız mekanda olucaksa eğer ki nişanla ilgili prosedürleri erken tarihte halledersiniz kıyafet,kuaför ve foto randevusu vss... son zamana koşturucak çok olayınız kalmaz ki kasımda da aşırı soğuklar başlamıyor artık ,hayırlısı olsun
havaların soguk olması ancak acık bır mekanda yapıyorsanız sorun olur yok mekanda sorun yoksa hava kasım ayında nekadar soguk olabılırse okadar sorun olur derım ayrıca kayıt ıslemlerı ıcın evraklarınızı onceden hazırlamak ya da nısan ıcın onceden hazırlanmak ve son zaman cok bırsey bırakmamak stresınızı azaltacaktır bence nısan tarıhlerı fazla uzatılmamalı ozellıkle bızım ulkemızde yoksa ıkı tarafta fazlasıyla gerılebılıyor.
olumlu bir yönü var oda butun koşuşturmaları kavurucu güneş altında yapmak zorunda kalmazsın. inan ınsan mafoluyor. helede ailelerle çarşıya çıkıldımı korkuyorsun yaşlı insanlar sıcağın altında aman fazla kalmasın diye fazla gezmiyorsun aceleye geliyor. bizim gibi bohça yapacaksanız zor yanı bu sıcaklarda koşturması. o yuzden bence şanslısın ya
Hazırlıklar yapılırsa olur,
neden sorun olsun ki?
Okula kayıt olurken değilde okuldan mezun olunca nişanlanırdım ben olsam..
Üniversite olayı, hem yeni dersler, hem de nişan telaşı :44: sorunum bu aslında ..
Mezun olunca zaten evlenmeyi düşünüyoruz canım, ben yarı dönemde de yapabiliriz diye düşünüyorum açıkçası.. Kafam ondan karışık, kasım mı olsa, yarı dönem arasında mı bilemiyorum :44:
merak ettım canm kac yasındasın? 4yıllık mı okuyacaksın yani bu durumda 4 yıl nısanlı mı kalacaksın?
21 yaşındayım, 2 yıllık okuyacağım daha sonra evlenince 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum. 2 yıl nişanlı kalacağımmerak ettım canm kac yasındasın? 4yıllık mı okuyacaksın yani bu durumda 4 yıl nısanlı mı kalacaksın?
Birinci sınıfta da öyle çok ders oluyor ki amaaaann
yaa tabi ki yinede bunu sorun etmeyin, o ayrı o ayrı.. Bence ikisini de bir arada yürütülebilir. Sonuçta bu üniversite, başlayınca sizde göreceksiniz oldukça rahat olduğunu.
doğru söylüyosun madem kafana takIlıyor ara dönemde çok uzakta değil şubat değilmi hem içinde rahat olur hemde bir arkadaş demiş ya sıcaklarda çok zor oluyor diye cidden çok zor bende haziranda yaptım resmen zorla söylene söylene yaptım sıcaklardan...
bunu bende çok merak ettim :18:
şubat talinde yapın madem.ozamnda kış gerçi kar yagmur.ama ddaha rahat olursunz.1 ay sürüyo zaten şubat tatali ünversitye . en azndan ben uzatmıştım
ama neden acele ediosun ki okulu bitirseydn snra bu işlere girişseydn :26:
şimdi dikkatimi çekti de başka şehirde olacak okul büyük ihtimalle demişsiniz.. Bu yaşadığınız şehir ve muhtemel okuyacağınız okulun bulunduğu şehir arası uzaklık ne kadar?
Yani hakikaten arada epey mesafe varsa zorlu olur, ben daha önceki yorumumda aynı şehir diye düşünüp çok sorun olmayacağını yazmıştım ama şehirler farklıysa durum değişebilir :44:
zaten kasım gibi vizelerin var. iki yerde birden nasıl olacaksın?
hem nişana hazırlan hem vizelere.
eee madem aceleniz yok bence en iyi seçenek şubat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?