- 25 Ocak 2011
- 391
- 333
- 303
- Konu Sahibi nyctophiliaa
Nisanda icinde bohca kıyafet vs bulunan tepsiler nisandan sonra geri verilir mi? Benim aklıma hic geri verilecegi gelmemisti ama veriliyormus sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlımın annesi istedi de utandım bende tepsinin ustune yatmıs gibi mi gorundum diyeBiz vermedik, verildiğini hiç duymadım
Yok hayır atmadık tepsilerle gelmisti bohca, bos tepsileri istedi kayınvalidem ben de merak ettim genel bir şey mi diyeNişanı mı attınız neden problem oldu ki ben de vermedim sanırım
Yok hayır atmadık tepsilerle gelmisti bohca, bos tepsileri istedi kayınvalidem ben de merak ettim genel bir şey mi diye
Aynen verecegim bi sonraki gorusmemizdeBilmiyorum bana da garip geldi ama istemişse verin gitsin üzerinde durmayın
Manen çok mu kıymetli bir şey anlayamadım. Saçmalık çünkü yaptığı şey.Yok hayır atmadık tepsilerle gelmisti bohca, bos tepsileri istedi kayınvalidem ben de merak ettim genel bir şey mi diye
Hem tatlı hem de bohca geldiTatlı mı getirdiler o tepsiler isteniyor sadece çünkü aldıkları yere iade ediliyor
Tatlı tepsisi istenir ama bohça nasıl tepside geliyor ki o bildiğimiz bohça aslında. Tatlı tepsisi istenir çünkü aldıkları yer geri istiyor tepsileriHem tatlı hem de bohca geldi