Nişan ve kavga

Aşırı kıskandığınız( buna sebep veren), şüphelendiğiz kişilerle evlenmeyin. Sizi sürekli kıskanan, kısıtlayan insanlarla evlenmeyin. Deli misiniz ya dünyaya bir kere geliyoruz. Ben ömrümü kocam acaba kime bakacak, kimi ekledi, kiminle konuştu, kimi beğendi diye kendimi yiyerek, telefon kurcalayarak geçiremem. Güvenmediğiniz adamı takmayın kolunuza oldu bitti.

Benden önce,dene bari nfjdjdne
ahajahjaah tamam bosanirsam yazarim

bu arada bizim tartismalar dis etkenlerden cikiyor, eger birbirimizden kaynakli olsaydi herhalde daha ciddi dusunurdum evlilik isini. yani kiskanclik, birbirinden gizli is yapma vs bunlar bence evlenince asilacak seyler degil.

Ve Nisanlim sürekli o kadın üzerinden vurdugum icin senin yüzünden senin 1.5 yıldır baskıların yüzünden oldu bunkar diyor.
Eşim gidip iş yerindeki kadınlarla regl muhabbeti yaparsa kıskanmam soğurum adamdan.
sizin durum tam kıskançlıga girmiyor. Nisanlinizin seviyesinde sıkıntı var.

Nişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?

Neden kavga ediyorsunuz?
Yani nişanlılık ve sevgililik süresi boyunca süren bir durum mu yoksa evlilik tarihi yaklaşınca stresten çıkan küçük tartışmalar mı?
Tartışmaların boyutu ne, hakaret / aşağılama var mı, tartışmaların sonucunda sorun her ne ise oturup çözebiliyor musunuz yoksa aynı konu tekrar tekrar su yüzüne mi çıkıyor...
Tüm bu soruların cevabı önemli ama genel olarak nişanlılık dönemi evliliğin aynası gibi oluyor..

Benim fazla kıskanç oluşum

Defalarca konu açtın, sevgilim, kocam, nişanlım, iptal olmasaydı nikahımız vardı diye. Senin amacın ne? Bu adam senin sevgilin mi, nişanlın mı, kocan mı, iptal olan bir nikahınız olacak mıydı? Konularında kesin olan yek şey senin aşırı kıskanç olduğun. Sen önce bir doğruyu anlat insanlar ona göre sana fikir versin.

4 aylik nisanlilik dönemimizde 2 kere kavga ettik fikir ayriligindan dolayi, hatta kavga da diyemiyecegim, tartisma diyelim, seviyeli bir şekilde. Onun haricinde hersey yolunda gitti Allahima şükür. Suanda da taze evliyiz, bir sorunumuz yok, konusarak hallediyoruz herseyi, tekrardan şükür. Bir erkek kendini kavga tartisma anında belli ediyor, asiri tepki veriyorsa bir daha düşün derim. Nisanlilik dedigin tanisma evresi, insanin birbiriyle daha cok vakit gecirdigi, güzel anilar biriktirdigi bir dönem. Yani öyle olmali bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…