- 14 Mart 2016
- 726
- 274
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Benden önce,dene bari nfjdjdnevalla deneyip gorucem eger bosanirsam guncelleme yaparim djdkdjdkdhd
ahajahjaah tamam bosanirsam yazarimBenden önce,dene bari nfjdjdne
Kocan sana yapısır ve seni asla elinden kacırmazvalla deneyip gorucem eger bosanirsam guncelleme yaparim djdkdjdkdhd
Eşim gidip iş yerindeki kadınlarla regl muhabbeti yaparsa kıskanmam soğurum adamdan.Ve Nisanlim sürekli o kadın üzerinden vurdugum icin senin yüzünden senin 1.5 yıldır baskıların yüzünden oldu bunkar diyor.
Nişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
Benim fazla kıskanç oluşumNeden kavga ediyorsunuz?
Yani nişanlılık ve sevgililik süresi boyunca süren bir durum mu yoksa evlilik tarihi yaklaşınca stresten çıkan küçük tartışmalar mı?
Tartışmaların boyutu ne, hakaret / aşağılama var mı, tartışmaların sonucunda sorun her ne ise oturup çözebiliyor musunuz yoksa aynı konu tekrar tekrar su yüzüne mi çıkıyor...
Tüm bu soruların cevabı önemli ama genel olarak nişanlılık dönemi evliliğin aynası gibi oluyor..
Benim fazla kıskanç oluşum
Of ofÜzgünüm ama tek sorun buysa evlenince de devam edeceksiniz ve o kavgalar bitmeyecek.
Senin baskilarin yuzunden mi kadinin regl döngüsüyle ilgileniyormus?Ve Nisanlim sürekli o kadın üzerinden vurdugum icin senin yüzünden senin 1.5 yıldır baskıların yüzünden oldu bunkar diyor.
Nişanlılık dönemi çok zor. Çok bunaltıcı bir dönem. Kavgalar çok sık olur önemli olan nasıl kavgalar oluyor. Kavgaların konusu ne? Tepkiler nasılNişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
Ben de görmedimHiçbir dönemde "çok kavga edip" sonra iyi olan görmedim, okumadım.
çevremdeki kadınlardan hep şunu duydum: ''sevgililik döneminde bile kötü davranıyorsa ayrıl. elin adamı için kahır çekme.''Nişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
konudan bağımsız, pp'niz çok komikmiş, çok sevdim :)Ulan adam senin evinde başka kadınla kahve içti, anla sen onu, halen daha bu adamla nişanlısın. Aloooo uyan artık. Baş tekmeyi şu adama
Bizde yüzük takıldıktan sonra kavgaya başladık ve hala devam ediyor, keşke elalem ne der diye dusunmeyip evlenmeseydim diyorum hepNişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
Bizim kuzen var boşanıyorlar şimdi.Nişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?