• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ve kavga

Hep kavga olmaz ama Tabiki sevgililik gibi rahat geçmez daha streslidir, her iki tarafında gönlü olsun diye daha çok uğraşırsınız. Ama kavgalar hakaret boyutuna ulaşırsa saygı aşılırsa evlilik de daha iyiye gitmez. Önemli olan kavganın boyutu.

Yalan arkadaşım yalan, inanmayın. Nişan döneminde evliliğin ilk zamanlarında kavgalar olur sonra düzelir diyenlere inanmayın. Nişanlılık da evliliğin ilk zamanları da iki insanın ilişkisinin en güzel zamanlarıdır, cicim aylarıdır. Daha nişanlıyken kavga ettiğiniz adamlarla evlenmeyin.

Yalan arkadaşım yalan, inanmayın. Nişan döneminde evliliğin ilk zamanlarında kavgalar olur sonra düzelir diyenlere inanmayın. Nişanlılık da evliliğin ilk zamanları da iki insanın ilişkisinin en güzel zamanlarıdır, cicim aylarıdır. Daha nişanlıyken kavga ettiğiniz adamlarla evlenmeyin.
Peki kavgayı kadının aşırı kiskancliklari çıkarıyorsa

O zaman adam aşırı kıskanç kadınla evlenmemeli. Aklı olan aşırı kıskanç insandan kaçarak uzaklaşır çünkü bu bir ruh sağlığı sorunudur.
Siz ciddi misiniz telefonunu kurcaladim dun gizli işyerindeki kızlarla olan mesajlarini okudum diye birbirimize girdik. Normal is arkadaşları ama çok samimiler.

Sizin nikah tarihi ertelenmemiş miydi, karıştırıyor muyum? Devam kararı mı aldınız? Bu kıskançlık durumları için terapiye başlayacaktınız değil mi? Bir gelişme olmadı mı?

Nişanlılık dönemi hep kavga edip evlenince çok iyi olanlar var mi ?
Bu forumda hep bunu okudum. Verilen cevapların %99.9 u nişanlılıkta ne yaşıyorsanız evlenince 10 katını yaşarsınıź şeklinde. Cevap belli yani

Sorun kıskançlıklarimdi hala devam ediyor
İkinizde normal değilsiniz bence.
Nişanlınızın bana göre aşırı davranışları vardı iş arkadaşıyla ama ona göre normal niye sizin gibi takıntılı kıskanç biriyle devam ediyor?

Siz de onun davranışlarından rahatsız oluyorsunuz, olacaksınız neden devam ediyorsunuz? Nikah bile ertelediniz neyin ısrarı bu?

Son düzenleme:
Siz ciddi misiniz telefonunu kurcaladim dun gizli işyerindeki kızlarla olan mesajlarini okudum diye birbirimize girdik. Normal is arkadaşları ama çok samimiler.
Hiç bir insan telefonunu karıştıran insala evlenmemeli bence. Siz gidin nişanlınız gelsin, onun bizim tavsiyelerimize daha çok ihtiyacı var sanki...

İkinizde normal değilsiniz bence.
Nişanlınızın bana göre aşırı davranışları vardı iş arkadaşıyla ama ona göre normal niye sizin gibi takıntılı kıskanç biriyle devam ediyor?

Siz de onun davranışlarından rahatsız oluyorsunuz, olacaksınız neden devam ediyorsunuz? Nikah bile ertelediniz neyin ısrarı bu?
Olay ne? Ben konu sahibini tanımıyorum.

Back
X