• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ve kavga

Ben hic kız arkadaşı olsun onlarla dışarı çıksın istemiyorum. Sürekli o kadın üzerinden kiskandim tehdit ettim falan 1.5 yıl boyunca kavga çıkardım. Oda gittikçe ona yaklaştı Onlar is arkadaşım mecburen olacak kafasında
Adam 1.5 yıl bu boğarcasına kıskançlığınıza katlandığına göre o da normal sayılmaz. Ya evlenin falan ama ilk aydan çocuk patlatmayın olur mu, siz birbirinize giriyorsunuz olan onlara oluyor.

Eski herşeyi unutup yeniden,başlama kararı aldık sıfırdan kızlar
O yapılanların hiçbiri unutulmuyor inan bana...
Tamam sen fazla kıskanç olabilirsin ama adamın düşüncesi kusura bakma ama gerçekten leş eve kahveye getirmeler regl günleri aklını kullan ve bitir bu ilişkiyi.

Evlenince çok kiskancsin senin yuzunden deyip her moku yiyecek sende kucağında bebeginle evde yalnız kalacaksin.

Defalarca konu açtın, sevgilim, kocam, nişanlım, iptal olmasaydı nikahımız vardı diye. Senin amacın ne? Bu adam senin sevgilin mi, nişanlın mı, kocan mı, iptal olan bir nikahınız olacak mıydı? Konularında kesin olan yek şey senin aşırı kıskanç olduğun. Sen önce bir doğruyu anlat insanlar ona göre sana fikir versin.
Bence hayatında her yere koymuş adamı
Ama adam bunu biyere bile koymamis

Back
X