Ailenizle mesafe koyun bence.Madem bencilce davranıyorlar evlatlarının mutlu gününde 3. Şahıs gibi köşede dursunlar.Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama naçizane tecrübe ile sabitlenmiş bir önerim olacak.Ailenizle olan sıkıntılarınızı nişanlınıza çok fazla anlatmayınz.Daha sonra önünüze serilebiliyor.Kendi ailem. X denilen kişi yakın ama fesat gözlü insanlar. Hem maddi hem de manevi kırgınlık
Kesinlikle ona anlatmadım çünkü hem aileme cephe alırdı hem de ilerde önüme çıkardıAilenizle mesafe koyun bence.Madem bencilce davranıyorlar evlatlarının mutlu gününde 3. Şahıs gibi köşede dursunlar.Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama naçizane tecrübe ile sabitlenmiş bir önerim olacak.Ailenizle olan sıkıntılarınızı nişanlınıza çok fazla anlatmayınz.Daha sonra önünüze serilebiliyor.
Ilkokulda okuduğunu anlama eğitimi de veriliyor:)kardeşim şu konuyu doğru düzgün anlatmak çok mu zor ya?
nişanlım şunu yaptı ailem bunu yaptı ben şu tepkiyi verdim bilmem ne bunu bu şekilde anlatmak zor değil ki, bu eğitim ilkokulda veriliyor.
E siz anlatamamissiniz o egitimi almadınız mı? Bir birinci tekil şahıs bir 3. Tekil şahıs. Kompozisyon derside gormemissiniz. Başkasına laf sokana kadar kendi yazdıklarınızı açın okuyun bence. Nerden tutulsa elinde kalıyor insanın...Ilkokulda okuduğunu anlama eğitimi de veriliyor:)
Ilkokulda okuduğunu anlama eğitimi de veriliyor:)
B Beyabaann o kadar güzel vermiş ki cevabı, bana bişey kalmamış :)E siz anlatamamissiniz o egitimi almadınız mı? Bir birinci tekil şahıs bir 3. Tekil şahıs. Kompozisyon derside gormemissiniz. Başkasına laf sokana kadar kendi yazdıklarınızı açın okuyun bence. Nerden tutulsa elinde kalıyor insanın...
Rica ederim. Insan bir dönüp kendine bakmalı yani. Kötü birseyde dememişsiniz aslında
Çok haklısınız ama önceden de tanıdığım bildiğim biriydi aniden oldu ondan pişman değilim şimdilik16 temmuzda sen evde kaldin konusu acmissiniz simdi nisanlisiniz. Evlilik bu kadar aceleye gelecek bir konu degil. Umarim dogru ve mutlu bir evlilik olur.
E siz anlatamamissiniz o egitimi almadınız mı? Bir birinci tekil şahıs bir 3. Tekil şahıs. Kompozisyon derside gormemissiniz. Başkasına laf sokana kadar kendi yazdıklarınızı açın okuyun bence. Nerden tutulsa elinde kalıyor insanın...
Valla bayanlar konumdan da belli olduğu üzere canım burnumda sizle tartisasim inanin yok yeterince tartisiyorum bi de sanalda tartismayim. Konuyu canınız isterse okuyun anlayin istemezse carpiya basın geçin inanin sizle uğraşamamRica ederim. Insan bir dönüp kendine bakmalı yani. Kötü birseyde dememişsiniz aslında
Evet akrabaydi ama öyle fesat gözlü insanlar ki. Istememekte çok hakliydimGelme dediğiniz kiş akraba mıdır? Kimse kim, insanın evladından önemli olmamalı asla. ben o kişiyi davet etmiyorum, siz de gelmeyin ozaman ne yapayım o adam/kadın evladınızdan önemli mi diceksin konu sahibesi.
Çok haklısınız ama önceden de tanıdığım bildiğim biriydi aniden oldu ondan pişman değilim şimdilik
bence bunun bi cezası olmalı. dili doğru kullanmama sebebiyle de 1-2 günlük ceza sistemi olmalı. yani yazarak kendimizi ifade ettiğimiz bir ortamda insanların anlayamayacağı biçimde yazarak forumda kirliliğe sebep olmak şeklinde. haksız mıyım? terslemiş bir de zaten canım burnunda ister anla ister anlama şeklinde. ben şikayet ettim kendisini.Rica ederim. Insan bir dönüp kendine bakmalı yani. Kötü birseyde dememişsiniz aslında
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Valla hala daha karışıyorlar ama sanırım buna alışmam lazımBence ailenizi bosverin bu nişan döneminde bazı aileler kendilerinden geçiyor çocuğunun mutluluğu gözüne batıyor gibi davranıyorlar. Herşeyi kendiniz yaotiginiz için o kadar iyi olmuş ki size karisamazlar zaten başka şehirde yaşıyorsunuz göbek bağınizi kesmissiniz yoksa herşey daha kötü olurdu . Umarım mutlu mesut olursunuz. Çok takılmayın dediklerini de yapmayın . Emin olun evlenince çok tatlı geleceksiniz ailenize
Ne demek istediğinizi anladım bunu ben de düşündüm ama kime anlatsam beni haklı buluyor hatta iki tarafı dinleyen de beni haklı buluyorBazıları evlilik öncesi tabiri caizse havalara giriyor ya da stresten cozutuyor. Hiçbir şeyi beğenmiyor, önceden iyi olduğu insanlara ters ters cevaplar veriyor mesela… farkında olmadan bunları yapmış olabilir misin??
Biraz manipülatifler anladığım kadariyla ama siz zaten kendi ayaklarınizin üzerinde duruyorsunuz ayrı sehirdesiniz ben olsam kendimi yipratmam sen ise girince değiştin bağımsız oldun dediklerinde sizde evet ben artık evleniyorum kendi paramı kazanıyorum tabi ki bağımsız olacağım deyin zamanla alisacaklardirÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Valla hala daha karışıyorlar ama sanırım buna alışmam lazım
Deyince de kızıyorlar, annem anneanneme sorar danışır izin alırmış ben kendimi büyümüş mü sanmışımBiraz manipülatifler anladığım kadariyla ama siz zaten kendi ayaklarınizin üzerinde duruyorsunuz ayrı sehirdesiniz ben olsam kendimi yipratmam sen ise girince değiştin bağımsız oldun dediklerinde sizde evet ben artık evleniyorum kendi paramı kazanıyorum tabi ki bağımsız olacağım deyin zamanla alisacaklardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?