Nişan ve kırgınlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Merhabalar
Size bir şey sormak istiyorum ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Biliyorum bu işler çok sıkıntılı ve stresli ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Nişan hazırlıkları sürecinde hem aileye hem de nişanlıya kırgınlık var. Özellikle aileye kırgınlığı aşamamak. Yüzük alınan özel bir gün ve eve gelince hüngür hüngür ağlatmaları. Sebep de davetli listesinde x kişisini istemiyorum dendiği için. X gelmiyorsa biz de yokuz denmesi. Ayılıp bayılan bir aile. Maddi olarak ellerinde olmasına rağmen yeterince yardımı dokunmayan aile. Kasada ödemeye gelince ortamdan uzaklaşılması. Gelinde ekonomik olarak iflas bayrağını çekiş.. Başka şehirde çalışıyor ve o evin de kirası masrafı var. Iyi ki çalışıyormuşum dediği zaman "tabii sen okudun biz cahiliz sen para görünce şişmişsin" denmesi. Hadi el oğlu yapar beklenmedik bir şey değil de aileye kırgınlığım çok büyük. Geçen gün diyorlar ki "senin bize karşı sevgin çok azalmış sen bağımsız olmuşsun kendi başına olmuşsun" ... Bunlar normal şeyler mi lütfen söyleyin.. Nişanlıya kırgınlık için ayrı başlık açılır ama ailenin yaptığı daha da daha bir zora gidiyor atlatilmiyor

Merhaba canım öncelikle gerçekten zorlu bir dönem ben şuan evliyim ama okuduğumda nişanlıyken ailemin bana nasıl cephe aldığını hatırladım bi an en önemli destekçin eşin olacak insan. Ailenle de yapman gereken tek şey herşey bitene kadar onların huyuna suyuna gitmek yoksa gerçekten herşey zehir oluyor.

"aile"dediğin kendi ailen mi nişanlının ailesi mi? X dediğin hangi yakınlıkta bir akraba ? Tam olarak kırıldığını şey maddi yardım vermemeleri mi ? Daha açık yazabilirdiniz..
Kendi ailem. X denilen kişi yakın ama fesat gözlü insanlar. Hem maddi hem de manevi kırgınlık

Gerçekten cephe alındı titreyerek ağladığımı hatırlıyorum hem de yapayalniz. Huylarina gidemiyorum karakterimde yok

Gerçekten cephe alındı titreyerek ağladığımı hatırlıyorum hem de yapayalniz. Huylarina gidemiyorum karakterimde yok
Canım emin ol bende çok ters ve zıt bir insanım ama farkettim ki benim mutluluğumu benden başka düşünen yok o yüzden sen hep alttan almaya bak

Canım emin ol bende çok ters ve zıt bir insanım ama farkettim ki benim mutluluğumu benden başka düşünen yok o yüzden sen hep alttan almaya bak
Çok yıprandım çok. Çalıştığım şehre gidip telefonu kapatasim var

Vallaha gülüm nasil baslarsa öyle gider. Insanlarin huyu bu nisan stresle alakasi yok. Bunlarla ömür boyu ugrasacagina degecek biri mi nisanlin onu düsün
Nişanlımı eskiden beri tanıyorum ama aniden oldu yani birden oldu inanamiyorum ben de. Değer sanırım

Bu kadar üçüncü kişi bakış açısıyla yazmasaydınız keşke pek bir şey anlamadım

Evet bağımsızlaşmışsınız. Bu da anormal ya da kötü bi şey değil aksine olması gereken bi şey. X gelmezse biz de yokuz diyenler sizin aileniz herhalde, sizin en mutlu günlerinizden biri olması gereken zamanda yanınızda olmayacaklarsa kendi kayıpları. Ha üzülürsünüz o ayrı ama size değer vermeyip manipüle etmeye çalışıyorlarsa fırsat vermemeniz daha iyi olur.

Bunlari soyleyen anne baban mi? Istiyolarki surun onlara muhtac ol, baya eziklik psikolojisi yasayan birilerinin sozleri bunlar..biz cahiliz filan.. insanin en guzel gunleri nasil mundar edilir gostermisler.

Ya zaten hic anlamam neden tanimadigimiz 150 kisi dolar salona, sonra onlari doyurmak gerekir.. ve kimse hic birseyden zaten memnun olmaz yani..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…