- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.801
ayyy canımmm çok heyecan yaptım hadi hayırlısı olsun....inşallah bebişimiz geliyordurr :119:bı hafta beklıyım dıyorum cnm olmasam test yaparım o da yoksa doktora gıderım ama ayagım kadar uzanan karıncalanma var halsızlık var fazla yıyesım yok kasıklarım agırıyor ıdrarda hafıf koku ve akıntı ve ve ve adetım 1 gun gecıktı
canım çok sevindim enişte beyin işe girmesine..hayırlı uqurlu olsun..sıra bebeişte..bu ay sizin ayınız olur inşallah tatlımmKizlar yaa test aldim ama okdr sancim varki adet olmayi bekliyoruim yapmicam olmassam bi kac gun yaparim ama hic umudum kalmadi gelmesini bekliyorum kirmizinin... Ama bugun cok mutluyum olsamda keyfim bozulmaz esmim istedigi ise baslicak bu hafta bunuda takmistik bikac aydir cok sukur bi bunalimdan daha kurtulmus olduk.
Merhaba kızlarnasılsınız-
Cok zor gunler gecirdim her an stres her an rol halindeydim ama icim kan agliyordu cok sukurki bunu atlattik sira bebisteee belki kismetiyle geliyodur, simdiki cocular akilli bu sartlarda gelip bnapcaktisaka maka. Hicbir hissiyatim yok bi yarin gelsin insallah bakicqam caresine ama cok sancim var, bu ay hic iddali degilim durumum tam allahlik diyebilirim, hic sorun degil bu haber bir ay daha beni idare eder ikimizinde kafasi rahat dvm ederiz calismalara... Test dusunmuyormusun hala
canım umutlandırmak ısemıyorum ama bır test yap ya ne olcak sılıkte olsa cıkar ama sabah ılk ıdrara yap ıdrarda koku varsa bence bırseyler vardır ben ordan anladım tatlım bırde elınle kontrol yap hemen agızda yumusak bır top degıyormu parmagına benım hemen gırısteydı bırde ben ondan da suphlenemıstım ama en ıyısı yap bır test yarın yappp:)
lata elinle ne kontrolü yaptın kuzum ben anlamadım orayı
lata vajınal kontrolden bahsedıo sanırım canım bende duymustum öle bişe..
hayatta yapamayacagım bişidir iyi cesaret etmiş valla
kızlar yardım edin lütfen..!! ben 10 nisanda adet olmam gerekiyordu 21 gündür hala olmadım... testler negatif tabikii( doktor adet söktürücü verdi bittikten 1 hafta içinde adet olacaksın dedi 10 gün geçti gelen giden yok... bugün aradım doktoru ilaç kullanma esnasında hamile kalma ihtimalin olabilir dedi test yapmamı söyledi.. sizce olabilir mi hiç tecrubeniz yada duyumunuz varmı bu konuda???
ayyy canımmm çok heyecan yaptım hadi hayırlısı olsun....inşallah bebişimiz geliyordurr :119:
canım çok sevindim enişte beyin işe girmesine..hayırlı uqurlu olsun..sıra bebeişte..bu ay sizin ayınız olur inşallah tatlımm
pembemasalın reqli geçmiş okadar heyecan yaptımki senin yazdıqın mesajı pembe kızlar nasılsınız diye okumuşum
valla canım benim arkadasım oldu senin gibi regli 10 gün geçti test yaptı negatif doktora gitti ultrasonla bakıldı bişi yok 2 kutu söktürücü içti hala gelen giden olmadı 2 kutudan 10 gün sonra bebeişi oldugu çıktı ortaya
inşallah hamilesidir bir daha git bakalım doktora
ben soğan kürüne başlamıştım bugün adet sökmeye yardımcı olur diye, olası hamileliğe bir zararı olurmu acaba devam etmesem mi? yardımcı olun lütfen...
denk geldimi bilmiyorum ama sogan kürü yaparken hamile kalan bazı arkadaşlar düşük yaptı
belki başka sebebten ama hamilelik riskinde kullanılmaması lazım diyor
kullanma derim ben
ayyy canımmm çok heyecan yaptım hadi hayırlısı olsun....inşallah bebişimiz geliyordurr :119:
canım çok sevindim enişte beyin işe girmesine..hayırlı uqurlu olsun..sıra bebeişte..bu ay sizin ayınız olur inşallah tatlımm
pembemasalın reqli geçmiş okadar heyecan yaptımki senin yazdıqın mesajı pembe kızlar nasılsınız diye okumuşum
valla iyi dedin kafa rahat olunca bebişte gelir hayırlısıyla
kuzum ne testi yaptım negatif arkası kırmızı kart
mayısa kaldım ben canımcım 2 gün var abdest alcam son hız çalışcaz valla çalışmayana bebek yok
Saol canim esimi bekledim oldu bebisimi bekliyorum o da olur ins. Sen regl oldun mu canim? Ben 2 nisanda oldugumdan 2 mayisi beklicem olmazsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?