Nişan Nişan yüzüğünü kayınvalidesi seçen var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Ruuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
305
2
96
İstanbul
Kızlar dün nişanlımla ( hem nişanlın hem nasıl nişan yüzlüğü seçiyorsun gibi oluyor ama. Çoook uzun hikaye -tatlicadiarzu-)konuşurken dedi ki: nişan yüzüğünü annem getiricek. Ben de şaşırdım. Ömür boyu takacağım yüzüğü kendim seçmek isterdim dedim. Bizim adetler böyle kayınvalide alır dedi Kimbilir beğenmeyeceğim bişey alacak ve değiştirmem de yakışıkalmayacak :1no2: Nişan yüzüğünü kayınvalidesi seçen var mı? Kendimi umarım güzel bişey seçer diye avutmaktan başka çarem yok :gitme:

biz eşimle gidip almıştık ben yeni duydum illa o alacaksa senide götürsünler yani takıyı fln alanı duydumda gelin olmadan sonucta yüzüğü beğenmen lazım ömür boyu takacaksn alyansı alıyor yani dimi

Komik.

Bizde de nişan yüzüğünü gelin kendi seçer deseydin nişanlına:)

Sonra değiştirirsin ..

öyle saçmalık mı olur yaa, şimdiden bu nebiçim işmiş. istemem de ben seçmek istiyorum de.. alttan almak gerek büyükleri ama herzaman değil yoksa allta kalanın canı çıkar..

Ya nişanlım Türk değil. Zaten ailelerimize zor kabul ettirdik. Annesi ben alıcam demiş. Şu an arayıp getirme diyemez. Tanıyorum nişanlımı. Son zamanlarda çok sorun yaşadığımız için bunu da sorun yapmak istemiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum :a015:

bencee saçmalık.hani başka bişey olsa neyse.yüzük bu yaaa.ömür boyu takıcaksın bide değiştirmekte uygun kaçmaz.ama madem öyle yaptılar sende bilerek kırarsın yenisini alırsın nolcak:)))

Eeee iyi o zaman sorun yapma madem..:uhm:
Ne getirirse tak canım..:lepi:
Alt tarafı yüzük..
Gelinlik değil ya..

hımm şartlar farklıysa takma kafana canım. alsın yüzüğü anı olarak kalır. sonra gider eşinle başka bi yüzük daha alırsınnız. mesela ilk evlilik yıldönümüzde böyle bişey yapabilirsiniz. boşver o zaman. yapacak bişey yoksa üzme kendini o zaman..

Ya aslında biraz üzüldüğüm şey, nişanlımın çok anneci olması. İleride problem yaşarım diye korkuyorum bilmiyorumkismile

takıyı anlarım belki ama nişan yüzüğünü kayınvaldenin seçmesi çok garip. sonuçta nişanlınla senin beğenerek alıp takacağın birşey.
takıda bile kızın fikri alınmalı sonuçta kendi takacak.
bence kabul etme. onun getirdiği şeyi beğenmek zorunda kalacaksın.
böyle bir adet hiç duymadım.
nişanlınla konuş alttan alma canım.

sorun çıkmasını istemiyorum. Nişan kıyafeti bakıyoruz hep ailesinin beğeneceği tarzlara yöneliyor. Onları bu evlilikten mutlu etmek istiyor. Ama ben mutsuz oluyorum :gitme:

az daha öyle oluyordu benimde
zor kurtuldum

ama takılma fazla
parmağıma alerji yaptı yara yaptı filan der değiştirirsin

bence bu kadar taviz verme canım sonra sonu gelmedigi gibi yaranamıyorsunda hadi yüzügü geçtim ama kıyafetini bile onlara göre ayarlıyacaksan gelinlik dügün takısı mobilyalar herşeye karışırlar ve sen o eşyalar la mutlu olmak degil mutsuz olursun bence nişanlınla konuş

Öncelikle işin biras zor görünüyor anlattığına göre.Ama kimseyi kırmıyayım diyede herkesin isteğini yapmaya çalışma.Bu senin günün sen beğendiğin nişanlığı giyiceksin,beğendiğin yüzüğü takıcaksın.Mutsuz olduktan sonra ne anlamı kalır ki yüzüğün nişanlığın.Konuş bence nişanlınlaohaoldumsmile

bende nişan yüzüğü olrak tektaş veya sırataş yüzük istemiştim eşimden kaynanamda kardeşin alacak tektaş demiş neyse kabul ettim ama düğün akşamı yıkıldım resmen kocakarıların taktığı modelde bir yüzük taktılar. eşime dedim hani tek taş alacakalrdı ne bileyim bende görmedim dedi. birtek düğün akşamı taktım sonra koydum bir kenara kaynım evlenincede takısı bu olacak dedim. sonra eşim istediğim gibi bir yüzük aldı boşver şimdilik he de geç evlendikten sonra eşin alır sana. ne saatimi nede set takımını beğendirmediler ama eşim her istediğimi alır

işte bu ona göre çok normal olduğu için bunu taviz olarak bile görmüyor ki nişanlım :gitme:

Senin yine yüzük benim bütün takılarımı bana sormadan almışlar :umursamaz: ama hepsini değiştiriyorum oh olsun alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…