Kızlar dün nişanlımla ( hem nişanlın hem nasıl nişan yüzlüğü seçiyorsun gibi oluyor ama. Çoook uzun hikaye -tatlicadiarzu-)konuşurken dedi ki: nişan yüzüğünü annem getiricek. Ben de şaşırdım. Ömür boyu takacağım yüzüğü kendim seçmek isterdim dedim. Bizim adetler böyle kayınvalide alır dediKimbilir beğenmeyeceğim bişey alacak ve değiştirmem de yakışıkalmayacak :1no2: Nişan yüzüğünü kayınvalidesi seçen var mı? Kendimi umarım güzel bişey seçer diye avutmaktan başka çarem yok :gitme:
bizde bir çok kuyumcudan model bakmıştık ve istediğimize en sonunda karar vermiştik, birlikte almaya gidicektik nişanlım ve kayınvalidemle. Allahtan nişanlım benimle aynı fikirdeydi ve ısrarcı davrandı da istediğimiz oldu. sonrasında ise nişanda taktığı seti falan kendi zevkine göre almış,hiç haberim yoktu modelden.
cnm bencede saçma bir durum . eğer böyle olacaksa yüzüğü kabul et nisanlı olduğun süre takarsın düğünde değiştirirsin dersin yeni bir tane daha alalım diye . inşallah nişandan sonra problem çıkartmazlar
süper fikir nasıl olsa nişanlım türk adetlerini bilmiyor o nişan yüzüğüydü bu evlilik yüzüğü derim hihoyyyt
süper fikir nasıl olsa nişanlım türk adetlerini bilmiyor o nişan yüzüğüydü bu evlilik yüzüğü derim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?