Bu da bir arkadaşım için açılan başlıkAz önce "7 yıllık ilişkim var nişanlıyız, eşyalarımız alındı, kv ile yaşayacağım" diye konu açan siz değil miydiniz? Neler oluyor?
Kafam karıştı, hangi konu doğru? Yukarda gördüm tamamdırBiz sevgilimle 5 yıldır beraberiz ve onlar 3 erkek kardeşler, en büyüğü evli küçüğü ise yeni nişanlandı. Sevgilim özelde çalışıyor bana atanmadan nişan da evlilik de yok diyor kardeşi atanmadan nişan yaptı hoş başta o da sevgilisine öyle diyormuş ama sonuç noldu onlar nişan yaptı biz hala bekliyoruz.
Yorumlarınızı bekliyorumBu da bir arkadaşım için açılan başlık
Arkadaşlar siz olaya odaklanın lütfenAz önce "7 yıllık ilişkim var nişanlıyız, eşyalarımız alındı, kv ile yaşayacağım" diye konu açan siz değil miydiniz? Neler oluyor?
Sizin konunuzda da 3 erkek kardeş vardıBu da bir arkadaşım için açılan başlık
Atanacağı kesinn bile değil…Biz sevgilimle 5 yıldır beraberiz ve onlar 3 erkek kardeşler, en büyüğü evli küçüğü ise yeni nişanlandı. Sevgilim özelde çalışıyor bana atanmadan nişan da evlilik de yok diyor kardeşi atanmadan nişan yaptı hoş başta o da sevgilisine öyle diyormuş ama sonuç noldu onlar nişan yaptı biz hala bekliyoruz.
Alsında bölümünden dolayı atama durumu var ancak bunu Bahane me etmesinde hoşlanmıyorAtanacağı kesinn bile değil…
Saçma bi bahane gibi geldi bana,
Uzatmasın ayrılsın geçen zamana yazık
Yani nişanlanıp adını koyup bekleyebilir sonuç olarak çalışıyor boşda olsa işsiz olsa anlarımda özelde olsa sonuçda çalışıyor.Alsında bölümünden dolayı atama durumu var ancak bunu Bahane me etmesinde hoşlanmıyor
Yani nişanlanıp adını koyup bekleyebilir sonuç olarak çalışıyor boşda olsa işsiz olsa anlarımda özelde olsa sonuçda çalışıyor.
Kız çalışıyormu peki.
Acaba çocuk çalışma konusunda kıza güvenmiyomu
Rengin'in 'aldatıldık' şarkısı bize gelsin.Ya sana bir dünya şey yazdım yazdım bütün iyi niyetimle doğru neyse diye sen yazılan onca şeyden bir şey anlamadım bir konu daha mi açtın
Bide 3 yıl demişin 7 nereye gitti
Ben uykusuzum ondan mi acaba yanlış okudum dedim tekrar okudum
Arkadaş demişin simde gelde inan buna ve ben inanmadım
Ne yapmaya çalıştım sa onca kişi vakit ayırdı sana en çokta ben
Bir de özelde çalışıyor çocuk, ondan özelde çalışmasını da istemiyor kızın özeli kötülüyor ki haklı daYani nişanlanıp adını koyup bekleyebilir sonuç olarak çalışıyor boşda olsa işsiz olsa anlarımda özelde olsa sonuçda çalışıyor.
Kız çalışıyormu peki.
Acaba çocuk çalışma konusunda kıza güvenmiyomu
Gece gece yorgun uykusuz bayram günüRengin'in 'aldatıldık' şarkısı bize gelsin.
Ya da birkaç şık arasında kararsız kalmış hepsine konu açıyorGece gece yorgun uykusuz bayram günü
Kaynana bulaşık makinesi nisanlim 7 yıl 3 yıl
Yandan halimem yandan
Aldatildik aldatildik dünya böyle değil
Bide biz diye başlamış konuya ama değilmiş oYa da birkaç şık arasında kararsız kalmış hepsine konu açıyor
Arkadaşının ya da nişanlının erkek kardeşinin özel hayatını da böyle milimi milimine bilemezsin kiBide biz diye başlamış konuya ama değilmiş o
Nişanlimın erkek kardeşi de mesela
Olsun ya bizde he he diyelim
Arkadaş artık cici kız rolünden cıktı diğer konuya bakArkadaşının ya da nişanlının erkek kardeşinin özel hayatını da böyle milimi milimine bilemezsin kiolan bize oldu, boşver uyuyalım en iyisi İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?