• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana Gitmedim Sizce ??

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kizlar merhaba.
Benim karsi komsumuz olan kisinin kiziyla 15 yili gecik arkadasligim var.
Ayni zamanda aileler birbirini taniyor. Biz tasindik 7 yil önce baya yıllar gorusmuyorduk. Koptuk. Sonra son 1 yildir konusmaya basladik cocukluk arkadasi nede olsa.
Bu arkadas icin konu da acmistim. Ailesi paragoz kendisi nisanlisini över evlenmeyi bir sey sanar beni ezer diye.

Bugun arkadasin nişanı oldu. Mahallede kapisinin önünde. Beni tabi çağırdı ama sartlari vardi. Abiye giymemi istedi kuaforde tam teskilat hazirlanmami topuklu giymemi vs. Bende istemiyorum cunku mahalle kenar bir yerde burasi soguk aksamlari sacma olurdu. Normal pantolon bluz şık giyinirim dedim. Yok olmaz oyle dedi çıktı isin içinden.

Ayrıca o kadar gorusuyoruz biz her seyimize cagiririz onlari ama annesi arayip benim anneme buyrun gelin nisanimiz var demedi. Annem o yuzden biz gelmeyiz dedi. Bende soğudugum icin gitmedim. Zaten 1 haftadir konuşmuyorduk. Aksam ustu aradi acmadim.
Ayip ettim biliyorum ama boyle seylere hic gelemem. Sizce de cok buyuk ayip mi etmisim. Diger günler arar sorarsa ne demeliyim.
Babam oda sana gelmez dedi belki artık konusmaz . Ama ben sanki silmeye hazirim arkadaşı.

Bilmiyorum kizlar uzuldum yinede durum ordan nasil gözüküyor :(

Hic de ayıp etmemişsiniz. Bildiğinin gösteriş budalası olmuş bu arkadaş. Arkadaşliği falanda boşverin bu kişiyle. Ne o öyle kiyafete falan karişma ciddi anlamda sinir bozucu. Sizde hiiic takmayin ne düşündügünü.

Pardon ama davete gelecek kisinin ne giyecegine sacini nasil yaptiracagina sartlar koyan bir gelin adayi ilk defa duydumo_O
Neden gelmediginizi sorarsa abiye elbisemin fermuari bozuldu pantolonlada kabul etmedigin icin gelemedim kusura bakma de:işsiz:

Ayıbın büyüğünü bu görgüsüz konuşmalarının hemen sonrasında cevabını yapıştırmayıp engellemediğin için yapmışsın.Çocukluk arkadaşın hala çocuk kalmış.Büyürse bir gün o zaman görüşün.

Açsaydın "kusura bakma abiye giyemeyeceğim ve bu yüzden gelemiyorum" deseydin.
Ne saçma şart koşmuş ya sanane yani ne giyerse giyer millet.
Bence hayatında olsa da olmasa da farketmez üzme kendini boşuna.

Acamadim utandim. Ne diyecegimi bilemem diye. Bana oyle sartlar koymasaydi ben zaten en önce gitcektim. Ben asla kimsenin giycegine karismam. O elbise giy deyince mecbur tamam dedim ama kafamda bitmisti. Kotu hissediyorum kendimi vicdan azabi gibi yari yolda birakmis gibi.

Durumlar iyi burada? :KK15:
Orada sisli bulutlu...:KK45:
Benim hiç böyle arkadaşım olmuyor ya
Çok enteresan tipler :KK66:
Ne giyecegime falan karar vermeler :):KK47::KK45::oha:
"Size anne diyebilir miyim?" Derdim bir daha aradığında :):spor::KK55::oops:

15 yıllık arkadaşımsa ben olsam karşıma alır şu tavrına kırıldım, şu davranışların beni rahatsız ediyor diye açık açık konuşurdum. Nişanına da ben ne giymek istiyorsam giyip yine de katılırdım. İlerleyen zamanlarda tavırların da bir değişiklik olacak mı hatalarını anlayacak mı diye şans verip yine olmuyorsa öyle arkadaşlığımı bitirirdim.Biraz çocukca olmuş bence.

Onlar senin Annene ayıp etmiş zaten en doğrusunu yapmışsın. Annemin davet edilmediği yerde benim ne işim olur dedin gitmedin kabul edelim. Gerisi teferruat çünkü. .

Acamadim utandim. Ne diyecegimi bilemem diye. Bana oyle sartlar koymasaydi ben zaten en önce gitcektim. Ben asla kimsenin giycegine karismam. O elbise giy deyince mecbur tamam dedim ama kafamda bitmisti. Kotu hissediyorum kendimi vicdan azabi gibi yari yolda birakmis gibi.
Abartma canım nikah şahidiydin de gitmedin gibi konuşuyorsun.
Hadi düğün olsa nedimesi olsan neyse.
Bence haklı sebebin var kötü hissetme.

15 yıllık arkadaşımsa ben olsam karşıma alır şu tavrına kırıldım, şu davranışların beni rahatsız ediyor diye açık açık konuşurdum. Nişanına da ben ne giymek istiyorsam giyip yine de katılırdım. İlerleyen zamanlarda tavırların da bir değişiklik olacak mı hatalarını anlayacak mı diye şans verip yine olmuyorsa öyle arkadaşlığımı bitirirdim.Biraz çocukca olmuş bence.

Onun yaptigi sacma ama benimki daha sacmaydi farkindayim. Ama konusamadim. Ona laf yetismiyor. Hayir hayir oyle yapcaz diyor. Bende boyle yaptim.

Onun yaptigi sacma ama benimki daha sacmaydi farkindayim. Ama konusamadim. Ona laf yetismiyor. Hayir hayir oyle yapcaz diyor. Bende boyle yaptim.
Siz zaten gözden çıkarmışsınız gibi bu kişiyi...şu durumda belki nişanına gitmediniz diye o da size mesafe koyabilir. araya soğukluk girebilir yani. Ama siz zaten uzak durmayı tercih ediyorsanız çok da sorun etmeyin. inceldiği yerden kopsun yapacak bişey yok.

Arkadaşın enteresan bir kişilik... Sen de kapının önündeki nişana gidiverseydin, hem de istediğin şekilde.

Sonra yeri geldiğinde lafını söylerdin, koştuğu şartlara ve annemin çağrılmamasına alındım gibisinden.

Ben böyle özel günlerde unutmayı normal kabul ediyorum, çok telaşlı stresli zamanlar. Gerçek arkadaş olsaydı, davet bile beklemeden, yardıma ihtiyaç olduğunu düşünüp giderdi. Sizler ailece hiç samimi değilmişsiniz ;)

Arkadaşın enteresan bir kişilik... Sen de kapının önündeki nişana gidiverseydin, hem de istediğin şekilde.

Sonra yeri geldiğinde lafını söylerdin, koştuğu şartlara ve annemin çağrılmamasına alındım gibisinden.

Ben böyle özel günlerde unutmayı normal kabul ediyorum, çok telaşlı stresli zamanlar. Gerçek arkadaş olsaydı, davet bile beklemeden, yardıma ihtiyaç olduğunu düşünüp giderdi. Sizler ailece hiç samimi değilmişsiniz :KK66:

Ailelee oyle cok sıkı degil evet ama bu nisam gundemi 1 aydir var. Annesi arayabilirdi buyrun gelin diye. Herkesi ariyor telaşı olmuyor amnemo aramamasi cok ayip bence. Birde bu aile oyle telaş masraf felan yapmaz. Diger kizina da yapmadi. Her seyi damat karşılıyor. Nisanida. Bir igne bile almazlar. Daha cok nasil para kopartirim diye bakan cinsler. Kizi evlensinde kurtulam diyen insanlar. Bize cok ters aile ama zamaninda tanidik. Birde evler cok uzak 1 saat 2 tane vasıta değiştirip gidilen yer. Kapimin onunde degildi.

Aman boşver böyle bir insansa sen gitseydin de o seninkine gelmezdi. İsabet olmuş

Aman boşver böyle bir insansa sen gitseydin de o seninkine gelmezdi. İsabet olmuş

Icim acidi bir yandan. Ama boylelikle baglari kopartirim dedim sonra. Zaten ailesi kendisi hic uymuyordu ama cocuklugum onla geçti. Çok animiz var. Cok ikilemde kaldim. Ama ben birazda gamsizim. Takmam pek unuturum. Seni nikah sahidim yapicam edicem diyordu. Hayallerini yiktim gibi. Cok damara da baglamak istemiyorum. Ben ayip etmiş gibi oldum ondan .

ANNENİN DAVET EDİLMEDİĞİ YERDE SENİN NE İŞİN VAR ? BİDE SEN HAKLISIN SALLAMA BENCE NE O ÖYLE '' ABİYE GİY TOPUKLU GİY YOKSA BENİM NİŞANIMA VE NİŞANLIMA LAYIK DEĞİLSİN HANİ BİRDE MAHALLEDE YAPTIĞIMIZA BAKMA ASLINDA ÇOK SOSYETİKİZDİR BİZ :D :D '' GELİN KIZIN SUBLİMİNAL MESAJI

Kizlar merhaba.
Benim karsi komsumuz olan kisinin kiziyla 15 yili gecik arkadasligim var.
Ayni zamanda aileler birbirini taniyor. Biz tasindik 7 yil önce baya yıllar gorusmuyorduk. Koptuk. Sonra son 1 yildir konusmaya basladik cocukluk arkadasi nede olsa.
Bu arkadas icin konu da acmistim. Ailesi paragoz kendisi nisanlisini över evlenmeyi bir sey sanar beni ezer diye.

Bugun arkadasin nişanı oldu. Mahallede kapisinin önünde. Beni tabi çağırdı ama sartlari vardi. Abiye giymemi istedi kuaforde tam teskilat hazirlanmami topuklu giymemi vs. Bende istemiyorum cunku mahalle kenar bir yerde burasi soguk aksamlari sacma olurdu. Normal pantolon bluz şık giyinirim dedim. Yok olmaz oyle dedi çıktı isin içinden.

Ayrıca o kadar gorusuyoruz biz her seyimize cagiririz onlari ama annesi arayip benim anneme buyrun gelin nisanimiz var demedi. Annem o yuzden biz gelmeyiz dedi. Bende soğudugum icin gitmedim. Zaten 1 haftadir konuşmuyorduk. Aksam ustu aradi acmadim.
Ayip ettim biliyorum ama boyle seylere hic gelemem. Sizce de cok buyuk ayip mi etmisim. Diger günler arar sorarsa ne demeliyim.
Babam oda sana gelmez dedi belki artık konusmaz . Ama ben sanki silmeye hazirim arkadaşı.

Bilmiyorum kizlar uzuldum yinede durum ordan nasil gözüküyor :KK43:

Ne gereksizlik ya.
Nasıl giyinecegini bilecek yaştasın.

Mahalle önüne abiye giymek ne alaka.
Gelinin kız kardeşi misin de abiye giyeceksin.

Aman. Hiçte üzülme.
Ararsa da dersin, kendimi gelinin kız kardeşi gibi görmeyip abiye giymedigim için gelmedim. Şartlı yerlere gitmek pek tarzim değil kusura bakma diye.

Ne için gitmediysen onu söyle yani. Çekinme.

ANNENİN DAVET EDİLMEDİĞİ YERDE SENİN NE İŞİN VAR ? BİDE SEN HAKLISIN SALLAMA BENCE NE O ÖYLE '' ABİYE GİY TOPUKLU GİY YOKSA BENİM NİŞANIMA VE NİŞANLIMA LAYIK DEĞİLSİN HANİ BİRDE MAHALLEDE YAPTIĞIMIZA BAKMA ASLINDA ÇOK SOSYETİKİZDİR BİZ :KK70: :KK70: '' GELİN KIZIN SUBLİMİNAL MESAJI

Büyük harfle yazmak yasak.

Back
X