• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana herhangi biri gibi geleceklermiş

diğer cocuklarına yapmadıklarını yapmaları dıger bayanların hosuna gıdermı sımdı sıze gaz verıyorlar ama?
dediğim gibi nisanı yaparsınız ama onlardan bır takı beklentınız olmamalı
ya da dıger kızada yapıp takacaklar koluna sonucta nısan evdede olsa altın alacak olan alırdı oburunede

Evet ama konu sahibinin sorunu değil ki bu.
Diğer kıza da takmalılardı tabi ki. Ona takılmaması iyi olmuş, konu sahibine mutlaka takılmalı demiyor kimse.

Ama ailenin ayıbı takmamaları diğer kıza. İşlerine de gelmiş, öyle görünüyor. Şimdi alışmışlar, aynen devam edelim diyorlar.

Diğer kızın ailesi de evde bile olsa güzel bir nişan merasimi yapsalardı, kızı kovar gibi vermeselerdi keşke.

sizce ailemle paylasayim mi arkadaslar
babam taki takmak istememelerini yine anlar ama nisan istememelerine kizar eminim :/

Ailene söyle durumu. Ailesi takmıyorsa nişanlın kendi alıp cebinden çıkarsın kendisi taksın. Benim tüm takılarımı eşim aldı, sadece ailesi 2 bilezik aldı ama gösterişe gelince hepsini onlar takmak istedi, bende buna fırsat vermedim hepsini eşim taktı. Daha şimdiden senin ailenin yapacağı nişanı istemiyorlarsa vay haline...

tesekkur ederim sanada yorum yapan tum arkadaslarada
cok sagolun

ailenize yansıtmayın
yanlış anlamayın ama bizde de haksızlık derler böyle yapıldığında
nişanınızı yapın istediğiniz gibi ama eltinize yapılmamış bir takıyı istemeyin lütfen
düğünde ikinize de aynı eşit takı yapılır..

Bence onların ayıbı sen neden kafana takıyorsun ki. Bence durumun varsa erkek saati al ve babana ver nişanlına taksın o gece. Baban iyice zirve yapsın bunlar böcek gibi kalsınlar köşede. Sizi geçtim kendi sülalesine rezil rüsva olsunlar. Sen ve baban alnınızın akıyla çıkın.

Arkadaş kız alıyorsun mis gibi bir de üç kuruşun hesabını yapıyorsun. Ne oluyor bu erkek ailelerine anlamıyorum utanmasalar dediğin gibi nişana düğüne misafir gibi gel git yapacaklar.

Diğer kıza da takmalılardı tabi ki. Ona takılmaması iyi olmuş, konu sahibine mutlaka takılmalı demiyor kimse.

Ama ailenin ayıbı takmamaları diğer kıza. İşlerine de gelmiş, öyle görünüyor. Şimdi alışmışlar, aynen devam edelim diyorlar.

Diğer kızın ailesi de evde bile olsa güzel bir nişan merasimi yapsalardı, kızı kovar gibi vermeselerdi keşke.
bu aılenınde ısıne gelmıs
benımde evde nısanım oldu 2 saatte olduda bıttı ama gayet takı takıldı bana
tabıkı bu kızcagızın sorunu degıl ama aıleler yapmak zorunda degıller malesef
sonucta gonul meselesı bunlar

evet canim tamda dedigin gibi
onada yapsinlar, ona takilmamasi benim sucum degildi ben illede sadece bana olsun demiyorum
misal 2 bilezik mi takacaklar dugunde eltime bana simdi taksinlar dugundede aynisini taksinlar fazlasini talep etmiyorum
Sonuc ikimizede 2 bilezik takilmis olacak bana ayni bilezikler 2 kez takilmis olacak
yani cozum cok ama iclerinden gelmiyor demek ki, islerine boyle geliyor ne diyeyim bizde boyle degildir olmasa bile ki onlarda var bizde borc bulunur ama evladina anne babalik gorevini yapar herkes
taki bir hediyedir, ailenin kendi oglune gelinine hediyesi, onlarin takacagi hediyeyi sozlum kendi kendine alip takacak cok utanc verici bende ama onlarin utanmalari yok demek ki, cok yazik

Bence onların ayıbı sen neden kafana takıyorsun ki. Bence durumun varsa erkek saati al ve babana ver nişanlına taksın o gece. Baban iyice zirve yapsın bunlar böcek gibi kalsınlar köşede. Sizi geçtim kendi sülalesine rezil rüsva olsunlar. Sen ve baban alnınızın akıyla çıkın.

Arkadaş kız alıyorsun mis gibi bir de üç kuruşun hesabını yapıyorsun. Ne oluyor bu erkek ailelerine anlamıyorum utanmasalar dediğin gibi nişana düğüne misafir gibi gel git yapacaklar.

tesekkur ederim canim cok haklisin
durumlari olmasa anlayacagim zaten ama durumlari olupta boyle heves kirmalari uzuyor insani
ama iyide kotude birsey demeyecegim, sozlum ezilip utanacak sadece ama elimden gelen bir durum yok kendi anne babasi yapiyor bunu ona

yani belki baban kizim evlenme olmaz bu is diyecek.

demez canim babam maddiyatla olcmez hicbirseyi sadece karsi taraftan sogur sevmez sozlumun ailesini tatsiz bir durum olur yani
Su an ailemin birseyden haberi yok sozlumude ailesinide cok seviyorlar ben sadece bunun bozulmasini istemiyorum

demez canim babam maddiyatla olcmez hicbirseyi sadece karsi taraftan sogur sevmez sozlumun ailesini tatsiz bir durum olur yani
Su an ailemin birseyden haberi yok sozlumude ailesinide cok seviyorlar ben sadece bunun bozulmasini istemiyorum

demek istedigim o degil canim maddiyat degil yani.
simdi böyle degisik bi tavirlari, düsünceleri var ya.
baban kizim sen bu aileyle yapamazsin cok karisirlar ilerde diyebilir

Vallahi canim benim önemli olan sevgilinle birbirinizi sevmeniz, saymaniz, asik olmaniz.
Babanida üzme cok güzel bir nisan yapin, kayinvalidenlerde ister takar ister takmaz bu onlarin ayibi !!!
Sen bu güzel zamanini güzel yasa. Hicde sorun etme, onlar düsünsün.
Keyfini cikar bu güzel zamanin, güzel resimler cekin, hatiralarin bol olsun. Günün birinde cocuklarina gösterirken sevinrek göster. Sacma sapan seylerle hic moralinizi bozmayin derim.
Eger koskoca insanlar hayatlarinda cocuklarina bir altin ble takamiyorlarsa, vallahi peeessss diyorum, bu onlarin ayibi... senin degil.
Aaaahhh ne mutlu seni seven ve düsünen baban var....
Ben senin yerinde olsam, o mutluluguma odaklanirdim, sunun bunun derdine degil....ve sana tavsiyem ömür boyu sadece mutluluguna yuvana esine odaklan gerisini bosver eger mutlu olmak istiyorsan !

mecbur değiller hiçbirşey takmaya, sebebini de söyleyip açıklamasını yapmışlar neden hala diretiyorsunuz? sizin babanız nişan yapmak istiyor diye onlara neden bir yük yüklüyorsunuz ki.

mecbur değiller hiçbirşey takmaya, sebebini de söyleyip açıklamasını yapmışlar neden hala diretiyorsunuz? sizin babanız nişan yapmak istiyor diye onlara neden bir yük yüklüyorsunuz ki.

konu sahibi diretmiyor ki sadece soruyor ne yapabilirim diye

kendi oz evladinin nisanina gelmek ve herhangi bir bilezik takmak nezamandir yuk (durumu olmayanlara birsey demiyorum)

Bu altin konusu konuşulur aileler arasinda zaten.
baban sey desin 2 bilezik nisanda, 4 bilezik de dugunde takarsiniz.
bir sey diyemezler üstüne.
Bu taki arz talep meselesidir.
Ornegin bana 6 bilezik takildi, zaten 6 istemistim pazarliga girilmedi. Benden sonraki gelin 10 isterse kalkip niye 6 takilsin ona.
Nisandan falan vazgecme.

bu kadar önemlimi altın, bilezik bilmem ne

bende karalar baglamiyorum taktiklari bir bilezikle zengin olmayacagim ama bugune kadar olan gelenek var insanlar milletimiz bilmiyormusunuz Allah askina
herkes senin benim gibi dusunse keske ama insanlar boyle yorumlamayacak iste

benim ve ailemin hicbir istegi yok zaten ama bi bilezik veya dedigin gibi bi bileklik asabilirler mesela ayip olmasin diye
ama onlar 1 lira bile asmak istemiyor cunku diger ogullarina asmamislar haksizlik olurmus oyle :/
bahane bahanee guzelım cımrıler evlatlarına deger vermıyorlar...nısanlın ıyıyse onu kaybetme bellı kı sana bısey yapmayacaklar iyi düşün nişanda sesli takı töreni yaptırmayın takan takısını taksın el gibi gelip gitsinler allahın ıznıyle sen herseyını yaparsın ama dedıgım gıbı esın onemlı eger sana deger verıp senın yanında olacaksa bu iş olsun.balık baştan kokar unutma

bahane bahanee guzelım cımrıler evlatlarına deger vermıyorlar...nısanlın ıyıyse onu kaybetme bellı kı sana bısey yapmayacaklar iyi düşün nişanda sesli takı töreni yaptırmayın takan takısını taksın el gibi gelip gitsinler allahın ıznıyle sen herseyını yaparsın ama dedıgım gıbı esın onemlı eger sana deger verıp senın yanında olacaksa bu iş olsun.balık baştan kokar unutma

tesekkur ederi haklisin canim
nisanlimda farkinda herseyin oda kirgin zaten ailesine

bende karalar baglamiyorum taktiklari bir bilezikle zengin olmayacagim ama bugune kadar olan gelenek var insanlar milletimiz bilmiyormusunuz Allah askina
herkes senin benim gibi dusunse keske ama insanlar boyle yorumlamayacak iste

ya insanların ne düşündüğü kimin umrunda hadi umursuyorsunuz diyelim size laf gelmeyecek herkes kendine yakışanı yapmış diyecekler. onuda gectim nişanlınız birşeyleri çözmeye çalışıyor zaten. bana saçma geliyor.

Back
X