• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana herhangi biri gibi geleceklermiş

Kizlar cok güzeeellllll birsey kesfettiiiiimmmm !!!!!! :KK200::KK76::KK15::KK45::KK48::KK53::KK19::21::KK60::KK24::KK25::KK3::KK71::KK72::KK73::KK75::KK36::KK37::confused::KK39::KK5::KK6::KK9:

http://acikradyo.com.tr/#

tam benlik yahuuuuuuu !!!!!
Sizlerde birseyi cok sevip begenirseniz, lütfen bizimle paylasin. Paylasinca zenginlesiriz :KK73::KK73:

Nisani siz yapiyorsunuz neticede hevesiniz yarida kalmasin yapin nisaninizi
Esiniz size ne alacaksa alsin ve kendisi taksin
Kalkip da aldigi seyi anasinin babasinin eline tutusturmasin
Esinizin ailesi de canlari nasil isterse oyle yapsinlar ister taki alsinlar ister almasinlar dertetmeyin

Bence burdaki mesele maddiyat, bilezik vsden ziyade diger ailenin tutumu olmali.

Yani konu sahibesi hevesli, guzel nisan yapmak istiyor, maddi olarak da karsilayacak, bu nasil bir tavir???

Bunlari gectim de, konu sahibesi dugun erkek tarafindan bekleniyor zannimca.....bunlar nisana bu tavri yapiyorlarsa dugun yapacaklarina emin misin, dugun istediklerine??

Bence nisanlinla konus, dugun hakkindaki fikirlerini bir ogren, olacak mi olmayacak mi.

Bu insanlarin dugune niyeti yok bence , yolunu yapiyorlar.

sözlünün ailesini seni beleşe getirmeye çalışıyor haberin olsun. oldu canım ne güzel valla o geline takma bu geline takma.taksalarmış diğer geline de sonradan.senin günahın ne???

Benim kiz isteme merasimim gerceklesti. Babamin cevresi cok genis ve bu yuzden nisani salonda yapmak istiyor benden merakli canim babam. Her detaya benden daha fazla onem veriyor, eskiden beri oglu olsun istiyormus anli sanli dugun yapicam diyormus ama kiz olunca, dugun erkek tarafin nisan kiz bizde alnimizin akiyla yapicaz diyor sagolsun emeklerini odeyemem herneyse.
Benim kaynim nisanli, elti adayinin ailesi istemiyordu karsiydi ama kaynim kaciririm diye tehdit edince mecbur kalip razi olmuslar ve cok basit bir sekilde istemeye gittikleri gun yarim saat icinde isteyip alyans takmislar, aile kovar gibi birsey istemiyor alyanslar takildi gidebilirsiniz demis, herneyse.
Simdi benim sevgili kayinvalidem ve kayinpederim sozlume : Abine nisaninda birsey takilmadi, simdi sana altin veya para takarsak haksizlik olur yapmayiverin nisan falan ne gerek var bizi masrafa sokacaksin diyorlarmis, tabi sozlum kizmis kirilmis o'da biliyor babam nekadar merakli ve nisan yapmak istiyor kizina diye ailesinide zorlayacak degil bana diyor olmassa ben alirim anne babamin yerine ben takarim bilezik sana askim diyor
iyide benim komsum arkadasim akrabalarim ne demez Allah askina
nisan olmaz desem babami uzmek istemiyorum, bu durumdan babama bahsetsem bu ne bicim aile der kizar

Simdi ben ne yapayim arkadaslar sizce? Nisandan vazgecmek istemiyorum ben elalem elini cebine sokamacak diye beni bu yasa getiren babamin hevesini kursaginda birakamam, kaynim kacak gocek nisan yapti diye bizde mi oyle yapmak zorundayiz, bir akil verin lutfen bana
tüm bunlar erkek tarafının masraf yapmamak için salak salak bahaneleri işte. Allah tüm kötü kaynanaları gelinini kuma gibi gören mahlukları bildiği gibi yapsın

iyide herkesin şartı imkanı farklı onlar yapmadı diye seni neden bağlasın ki tabiki yap restini de çek gerekirse bana el gibi olursanız ben de size el olurum de

tüm bunlar erkek tarafının masraf yapmamak için salak salak bahaneleri işte. Allah tüm kötü kaynanaları gelinini kuma gibi gören mahlukları bildiği gibi yapsın

Nermin sen ne yaşadın valla merak ettim konun var mı, yoksa açıp özet gecsene

bekliyorum merakla :)
Valla ben yazdim nermin bi konu ac bari milletin konusunda anlata anlata bitiremedin ac bi konu anlat derdini diye konu sahibini birakip nermine yorum yapiyorum :KK14:
Ben az cok konu icinde yazdiklarindan biliyorumda gerisi nasil merak ediyorum :KK45:

canım burdaki bazı bayanlarda diyor bir gün sende yaz anlat diye. bende yazıcam birkaç gün sonra:)
Bak nermin bi seferde hepsini yaz
Yok vazgectim once şu senin cadı kvden basla digerlerini sirala bakalim reyting alacakmisin kknin yeni fenomeni senmi olacaksin bak
1.samire
2.limoncu
3.pitipiti
4.lamiha
5.sensin bir numara olman dileğiyle sen bunlari gecersin gibime geliyo seni destekliyorum :KK31:

kendi oz evladinin nisanina gelmek ve herhangi bir bilezik takmak nezamandir yuk (durumu olmayanlara birsey demiyorum)

nişana geleceklermiş zaten.

altın muhabbeti bana çok basit geliyor sorun tek bir bilezikse nişanlısı alıp ailesi almış gibi taksın. aileden dolayı bir sürü sorun yaşanabilirdi, nişanlısı ile kendi iç işlerine karışabilirlerdi ara bozabilirlerdi. bunlara karışmıyolarsa takısı da eksik olsun.

Bak nermin bi seferde hepsini yaz
Yok vazgectim once şu senin cadı kvden basla digerlerini sirala bakalim reyting alacakmisin kknin yeni fenomeni senmi olacaksin bak
1.samire
2.limoncu
3.pitipiti
4.lamiha
5.sensin bir numara olman dileğiyle destekliyorum :KK31:
tamam canım vallahi aklımdan sen geçmiştin:) yarın her şeyi anlatıcam uzunda olsa kaynanayla neler yaşadığımı hepsini anlatcam:)

nişan size ait ne de olsa. istediğin gibi anlı şanlı nişan yap. hevesin kalmasın içinde. onları düşünme. siz ne istiyorsanız onu yapın. nişanlında takar bir bilezik mesele değil. zaten senin tarafından takılan da epey olacaktır. boşver onlar yüzünden ne kendini ne babanı ne de nişanlını üz. nişanlınla aranı çok iyi tut asla inatlaşıp kendine çevirme. sonar ailem diye tuturuyorlar. eltin nişandan sonar hatta evlendikten sonar çok tehlikeli adımlar kıskançlıklar yapabilir. kedinin bacağını baştan ayır. çok fazla konuşturtma.

konu sahibi diretmiyor ki sadece soruyor ne yapabilirim diye
ben de ne yapabileceğini söylüyorum takmayacak ve mutluluğuna bakacak. ayrıca da içten içe diretiyor durumu kabullenemiyor. nişanlısının ailesine ELALEM diyor. daha nasıl bir psikolojik baskı kurabilir kendine ve nişanlısına?

Nişanlınızın tavrını takdir ettim,ailesine karşı sizin yanınızda yer alması çok önemli.Yapın nişanınızı,ayıp onların ayıbı sonuçta sizin taraftan da kendi akrabalarından da utanılası bakışlar görecekler.

sözlün sonuçta düşünceli çocuk utanmıştır çekinmiştir bence.sende birlik ol onunla edebiliyorsan yardım et.ama nişandan vazgeçme sanane eltiden.babanı kırma

Back
X