• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana herhangi biri gibi geleceklermiş

Bak nermin bi seferde hepsini yaz
Yok vazgectim once şu senin cadı kvden basla digerlerini sirala bakalim reyting alacakmisin kknin yeni fenomeni senmi olacaksin bak
1.samire
2.limoncu
3.pitipiti
4.lamiha
5.sensin bir numara olman dileğiyle sen bunlari gecersin gibime geliyo seni destekliyorum :KK31:

Limoncu indirir :P

siz de toplu nisan yapin onunkiler de size kalir belki :KK53:
hem babanin da ici rahat eder siz de paraciklarinizdan olmazsiniz
ya da yol yakinken o aileden uzakmi dursan ne:KK64:

aile altın takma olayından sıvışmaya çalışıyor, diğer gelini bahane ediyor.Nişan evde olsun olmasın o kızcağazada takabilirlerdi,şimdi ona takmadık sanada takmayız diye saçma sapan bir savunma bence

Kimse için nişanından düğününden vazgeçme.
Ilk geline yapmamışlar sanada yapmak istemiyolar. Sana 1 bilezik diğer gelinede 1 bilezik takıp durumu eşitliyebilirler.

Amcamla yengem kaçarak evlenmişler o esnada elde durum neyse okadar Takı yapılmış 2-3 bilezik.tabi o takılarda koltuğa falan gitmiş.
Babamla annem evlenirken 2 yıl nişanlı kalmışlar. Anneme 6 bilezik 3 metre zincir yapmış babam aynısından kaçan yengeme de sırf kıskanmasın diye.
Bu şekilde bi çözüm yolu bulabilirsiniz.

Sen herşeyini istediğin gibi yap canım onlar da kendilerine düşeni yapmazsa onların ayıbı. Gerekirse durumu babana da yansıt sen kırgınlık olmasın diye gerekenleri soyleyemeyebilirsin baban halleder

Siz yapıyorsunuz onları ilgilendiren bi durum yok takı takmıcaklarsada takmasınlar illa takı takılıcak diye bi mecburiyet yok siz nişanınızı isyediğiniz gibi olsun bitsin ;) konu komşu ne derse desin

Benim de yakında nişanım var, hiçbir takı istemedim. Takılacak olan düğün zamanı takılsın dedim. Ben başka ilde öğretmenim yanımda taşıyamam onca şeyi, annem ben de tutmam diyor. Şimdi nişanda elalem ne der diye de düşünecek değilim. Mutlaka laf eden olacaktır, dedikodu yapan olacaktır, varsın yapsın umrumda değil.

ahahahahha :KK70:konu sahibi kusura bakma canim, kendi sayfama yazmak istedigimi buraya yazmisim aceleden göremedim, simdi fark ettim silemiyorda. Kusuruma bakma, dalginlik iste !

Benim de yakında nişanım var, hiçbir takı istemedim. Takılacak olan düğün zamanı takılsın dedim. Ben başka ilde öğretmenim yanımda taşıyamam onca şeyi, annem ben de tutmam diyor. Şimdi nişanda elalem ne der diye de düşünecek değilim. Mutlaka laf eden olacaktır, dedikodu yapan olacaktır, varsın yapsın umrumda değil.

butun yorumlar iyi geldi ama bu yorumdan sonra gercekten rahatlamis hissettim kendimi
cok tesekkur ederim :)

ahahahahha :KK70:konu sahibi kusura bakma canim, kendi sayfama yazmak istedigimi buraya yazmisim aceleden göremedim, simdi fark ettim silemiyorda. Kusuruma bakma, dalginlik iste !

onemli degil canim ben zaten farkettim yanlislikla oldugunu :)

Sen nişan yapılmasını istiyorsan bu yapılacak NOKTA hiç taviz verme

Ne alaka canım elti nişan yapmadı diye sizde mi yapamcaksınız.. Gayette yapın nişanınızı göğsünüzü gere gere. Bişey takmazlarsa da şimdiden gerçek yüzlerini görmüş olursunuz. Öyle adalet mi olurmuş.

babanı yada onları unut. ve düşün nişan istiyor musun? cevap evetse yap. hiçbir şey içinde kalmasın. kaldıki nişanda yaygın bir şeydir. sorsak yüzde 90 ı evde veya salonda büyük yada küçük bir nişan yapmıştır. sevgilinin ailesi biraz abiyi bahane edip sıyrılma çabasında. kimse bir şey takmak zorunda değil ayrıca. hatta istemeyen gelmez bile. siz keyfinize bakın.

Sen yap nişanı .. Bşe taksınlar yada takmasınlar beni ilgilendirmez de nişanlına.. Nişanlında onlar adına bşi takmasın. O kadar milletn içnde bırak onlar utansın

Benim dugunumde misafir gibi geldiler ne olmus. Eksik kalinmiyor merak etmeyin, babanizin gonlunu yapin.
Aynen al benden de o kadar
Bizim kv kp de misafir olarak geldi ogullariyla aralari iyi olmadigindan
Zaten nosanda istemede de yoklardi
Eksiklikleri hicccc belli olmadi
Iki tane bilezik taktilar gorumcem de bir bilezik takti hos takmasalar da aman neden takmadilar demezdim

Back
X