Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç ayıp olur diye düşünmemiştim aslında. Hani kardeşim gibilerdir davetli diye şey yapmadım onları ev sahibi yerine saydım biraz da. Ama gidip de demem zaten yardımcı olun diye. Onlar yardımcı olmak ister zaten benden heyecanlılar
Yardmci olmak isterlerse bişey deme heveslidir onlar da ama sende şunu götürür müsün diye söyleme ben söylemedim ama benden çok didindiler sağ olsunlar
Haklısınız tabi de hem onlar uzaktan gelecek ve arkadaşları gelirse içerse oturmak zorunda kalırlar. Çağıracağını zannetmiyorum söylemedi de hiç. Ha böyle bir talebi olursa tabi başımın üstünde yerleri var onun arkadaşları benim arkadaşlarım
Çağırmak istiyorsanız arkadaşlarım olsun diyorsanız ya hepsini çağırın ya hiç çağırmayın. Önce akrabalardan kaç kişi gelecek ailenizle belirleyin tam sayıyı ona göre arkadaşlarınıza haber verin.
valla bizim eski evde olmuştu sözüm oranında salonu o kadar küçüktü ki evin kalan kısımları da öyle keza. Söz nişan yapmayı evimiz kaldıracak büyüklükte değildi nisan deyince çağrılacak sayisi da artıyor o yüzden biz söz yaptık ama nisan gibi oldu orası ayrı. 25 kişiyle kapattık mevzuyu. Nisan da hic yapmadım.
çağır tabiki arkadaşlarını senin özel günün bugün . uzaktan akrabaları çağırma evde olacak çünkü. düğüne gelirler. ayrıca arkadaşlarının da yardımı olur o gün size. ama ayrım yapma. hepsini çağır:)