23defne Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 9 0 36 İstanbul 10 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 23defne #1 2011nisan sonu dogumum olacak kısmetse kım nasıl dogum yapmayı düşünüyor (sezeryanmı?+normalmi?)paylasın lütfen
2011nisan sonu dogumum olacak kısmetse kım nasıl dogum yapmayı düşünüyor (sezeryanmı?+normalmi?)paylasın lütfen
23defne Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 9 0 36 İstanbul 10 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 23defne #2 dogum yapmış anneler bidaha dogum yapsanız sezeryanmı yoksa normalmi yapardınız 23defne .!.: 2011nisan sonu dogumum olacak kısmetse kım nasıl dogum yapmayı düşünüyor (sezeryanmı?+normalmi?)paylasın lütfen Genişletmek için tıkla...
dogum yapmış anneler bidaha dogum yapsanız sezeryanmı yoksa normalmi yapardınız 23defne .!.: 2011nisan sonu dogumum olacak kısmetse kım nasıl dogum yapmayı düşünüyor (sezeryanmı?+normalmi?)paylasın lütfen Genişletmek için tıkla...
selennur Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 91 0 86 41 İstanbul 10 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 23defne #3 23defne .!.: dogum yapmış anneler bidaha dogum yapsanız sezeryanmı yoksa normalmi yapardınız Genişletmek için tıkla... benim mart ayında olacak kısmetse ama şimdiden telaş sardı gherkez normal diyo tamamda korkuyorum senin aklında hansisi var
23defne .!.: dogum yapmış anneler bidaha dogum yapsanız sezeryanmı yoksa normalmi yapardınız Genişletmek için tıkla... benim mart ayında olacak kısmetse ama şimdiden telaş sardı gherkez normal diyo tamamda korkuyorum senin aklında hansisi var
Deniz ve Kum Sevdamızı kimse sorgulamasın Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2007 11.604 10.121 823 Adana 11 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 23defne #4 Canım konunn kilitlenebilirr onun içinn bu konuyuu nisan annelerii topiğine açmann lazımm orda sorasann dahaa çokk kişii cevapp verirrrr
Canım konunn kilitlenebilirr onun içinn bu konuyuu nisan annelerii topiğine açmann lazımm orda sorasann dahaa çokk kişii cevapp verirrrr