- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Ben olsam gayet şık giyinir güzelce hazırlanır ve eşimin kolunda oraya giderdimkızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
geçmişte Kayınvalide ile sorunlar yaşamıştım suan konuşuyoruz ama burnumuzun ucuyla, bana gelip gitmez vs. eşimin halasının kızının nişanı var kızı da pek severim ama eltim ve k.V. görmek istemiyorum. görünce bir kaç gün etkisinden kurtulamıyorum. siz olsanız ne yaparsınız? eşime söylesem bozulabilir.
2 saat için idare edebilirsiniz bencekızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
geçmişte Kayınvalide ile sorunlar yaşamıştım suan konuşuyoruz ama burnumuzun ucuyla, bana gelip gitmez vs. eşimin halasının kızının nişanı var kızı da pek severim ama eltim ve k.V. görmek istemiyorum. görünce bir kaç gün etkisinden kurtulamıyorum. siz olsanız ne yaparsınız? eşime söylesem bozulabilir.
İnsanları bu kadar ciddiye almayın, niye etkisinden kurtulamayasınız ki rahat olunkızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
Allah aşkına bu kadar düşman olacak ne yaşadınız ? Kv akrabası oluyor tabi ki o da gitmek isteyecek . Bir iki saat aynı ortamda bulunacaksınız diye eşinize de söyleyip huzursuzluk çıkarmayın. Eşinize söyleyince ne olacak anama söyleyeyim gelmesin mi diyecek boşuna gerilimkızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
Bence de çok katılıyorumLütfen baskalarin mutlu gününe kendi dramlarinizi tasimayin. Sahsen huzursuzluk yaratacak hickimseyi bastan davet etmedim. Herkes bir kac saat egosunu bir kenara birakabilir baskasi icin. Sonra istediginiz kadar yine birbirinizi görmezdem gelin
rol çalmak değil tabi ki de kan davalık da olmadık ve belki onların umrunda bile değilim garip insanlar benim yerimde kim olsa onları anlayamaz. tutarsız davranışları var bende çevremdeki tüm insanları önemserim çok fazla anlam yüklüyorum sanırım.Bence de çok katılıyorum
Başkalarının özel gününde rol çalmayın
2 saat görünce kötü etkilenecek kadar ne yaşanmış olablir bilmiyorum
Araya kan filan girmiş olmaaı lazım herhalde
Diğer türlü eşimin hatrına idare edebilirim ben
Ki siz konuşmayacaksınız sadece göreceksiniz altı üstü
Ben olsam giderdim ne var sanki gitmeyecek? Ayrıca onlar düşünsün gidip gitmeyeceklerinikızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
Anlamanız gerekmiyor kirol çalmak değil tabi ki de kan davalık da olmadık ve belki onların umrunda bile değilim garip insanlar benim yerimde kim olsa onları anlayamaz. tutarsız davranışları var bende çevremdeki tüm insanları önemserim çok fazla anlam yüklüyorum sanırım.
kızlar selam hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
rol çalmak değil tabi ki de kan davalık da olmadık ve belki onların umrunda bile değilim garip insanlar benim yerimde kim olsa onları anlayamaz. tutarsız davranışları var bende çevremdeki tüm insanları önemserim çok fazla anlam yüklüyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?