• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz. arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacagız .imkanlarımız çok kısıtlı . tedavisi tamamlanıp. elinde gonal f kalan varsa allah rızası için göndermek isteyen olursa özelden adres verecegim . allah isteyen herkesin kucagını doldursun . sevgiler.

zübeyde hamilemisin ayyyyyyyyy şuan sevincimi gülüsememi görmeni isterim.....aaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum ...........maşalllahhhhhhhhhh allah kucagına nasip etsin darısı yeterimle bana ve herkese olsun aaaaaaaaaaaaaaa nasıl oldu zor zamanları nasıl atlattın.........en son topige gelmez olmuştun.................

örğüye sarmışsın bakıyorumda

evet canım..örgü...gece oturmak......mutfaga mekik dokumak...kilo almak...öglen 11 11.30 da kalkmak.........tunus işi örgü örmek.......temizlik yapmamak..tembellik...televizyon.........daha önce ilaç parası diye harcamaz biriktirirdim. şimdi para harcamak.......çocuksuz oldugumu kabullenmek...yeter degilmi yeter yetmezim.............kız ne topikmiş benimki bir sen, bir ben ,birde bebek kaldı son 3 e ne olur bu topigin sonu....................canım sözler bir yana nasılsın...............

evet canım..örgü...gece oturmak......mutfaga mekik dokumak...kilo almak...öglen 11 11.30 da kalkmak.........tunus işi örgü örmek.......temizlik yapmamak..tembellik...televizyon.........daha önce ilaç parası diye harcamaz biriktirirdim. şimdi para harcamak.......çocuksuz oldugumu kabullenmek...yeter degilmi yeter yetmezim.............kız ne topikmiş benimki bir sen, bir ben ,birde bebek kaldı son 3 e ne olur bu topigin sonu....................canım sözler bir yana nasılsın...............

canım günaydın topikte bir sen bir ben evet kk boşlamış durumda herkes facede gruplar kurmuş orada devem ediyorlarrr
avrum ben hayatıma yalnız(bebişsiz) devam ediyorummmm biliyorsun eşim rahatsız onun tedavisi kontrolleri ve tabiki senin saydığın gibi mutfa çamaşır ütü bulaşık tv vs arasında bir hayat devem ediyorrrrr

planların neler neyapacaksın.yada yaptıracaksın........eşin nasıl oldu..........bana yazmayı unutma olurmu canım................topigin demirbaşı sen ben........

planların neler neyapacaksın.yada yaptıracaksın........eşin nasıl oldu..........bana yazmayı unutma olurmu canım................topigin demirbaşı sen ben........

canım şu an bir planımız yok eşim 1.5 yıldır çalışmıyor sağlık sorunlarından dolayıı ama benim devletten bir hakkım var onuda kulanmak istiyorum ilerleyen zamanlardaa aslında yaşımda ilerlior ama bakacağız

Cnm inş güzel haberler verirsin tatlım özelden yazdım ama görmedin sanırım merak içindeyim bana son durumunu yazarsan çok sevinirim tatlım:16::16:

okudum cnm valla yeterle ne zamandır konuşmadım inş bir sorun yokturrr yaradana emanet ol kuzum :16::16::16:

Back
X