Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amiiin canım inş.uzun protokol evet benimki.senin kısa mı olacak?

evet adetin 2. yada 3. günü burda ol dedi.herşey güzelse başlayacagım memorialde inş. ben kayseride ikamet ediyorum.bir tanıdıgın yanında kalacagım.evimden ayrıldıgımda çok huzursuzlanıyorum.bakalım ne olacak

slm kızlar bende nisanda yaptırıcam uzun protokol 4 nisanda lucrine başlıycam nisan sonundada toplama ve transfer olur sanırım ben anatoliada yaptırıcam...

kızlar ayagımı sürüdüm herhalde maşallah topikte bayagı varız

kızlar bende varım yeni başladık tüp bebeğe herkes için hayırlısı olur umarım

slm kızlar bende nisanda yaptırıcam uzun protokol 4 nisanda lucrine başlıycam nisan sonundada toplama ve transfer olur sanırım ben anatoliada yaptırıcam...

canım kader yoldaşım sanada kolay gelsin.eger ankarayı tercih edecek olsam anatolia yı tercih ederdim herhalde.bende öyle olurum.ben bu yollarda biraz eskiyim.6 . olacak

herkesin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar... umarım nisan sonu mayıs başı herkes buradan güzel haberler verir....

tatile çıkmış gibi olursun ne güzel.ben de öyle düşünüyorum.benim tedavimde ankarada olacak.iş yerinden izin aldım 1 ay ücretsiz.kendimi tedavide değil de tatilde moduna soktum bakalım şimdiden.hayırlısı inş :)

SEL76.......EVOEVO........ZÜBEYDE24.............30TEMMUZ.............NURRSEN.........NURSİN05.............XTATLIKIZ.......isimlerimiz kızlar hepimize kolay gelsin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallh........benmasaldan da güzel haber bekliyoruz.....................yarın test günüymüş

bende bilmiyorum liste yapmayı en azından tedavi başlangıcımızı yazan bi liste yaparsak çok güzel olur....

evet dogru valla............istanbuldada tatil güzel olur...............

benide ekleyin arkadaşlar... bende nisanda ilk denememe başlıycam hayırlısıyla. adet dönemini bekliyorumilaçlar başlamak için.. çok heyecanlıyım....

maşallah kızlar şimdiden 7 kişi varız.biz yıkılmayız.............

Sel76........evoevo..........zÜbeyde24.............30temmuz........nurrsen.........nursın05.......xtatlıkız..........musetta.........................yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…