sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
zübeyde24.............................1.deneme..............bahçeci.................regl bekliyor
musetta.................................1.deneme..............jinepol.................. regl bekliyor
xtatlıkız..................................1.deneme.............hacettepe..............
özlem80................................. ............ .................
30temmuz.............................1.deneme..............umut......................regl bekliyor
canım aynı sorundan muzdaripiz sende sperm azlığı mı var
eline saglik zubeydecim fransadayim amerikan hastanesinde yapilicak. istersen yaz istersen yazma:))
evet sperm azlığı var canım ve daha çok yeni evliyiz rabbim yardımcımız olsun
bizde 8 aylık evliyiz benim de eşimde 5-6 adet var çok korkuyorum toplama gününde hiç çıkmaz diye tek duam bu kadarda olsa çıksın tatlım allah yardımcımız olsun kürlere devam ediyorum toplama işlemine kadar bakalım
evet canım bende kürlere devam ediyorum bakalım bizdede 1 milyon canım rabbim yardımcımız olsun bebişlerimiz çok bekletmeden gelsin anneciklerine
sizlerin şansı daha yüksek biliyormusunuz.......
neden canım senin sorunun neydi
e yani bende sebebsiz infertiliteyim eşim normal.ama şimdiye kadar sonuç alamadık.ama genelde erkek spermi az olup ama yinede embriyo olunca.sendede problem yokya genelde ilk yada ikincide hamile kalıyorlar.benim şimdiye kadar gördügüm bu.....
musetta günde kaç kalorilik diyetin var.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?