Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benide eklemişsin mersi şekerim
evet bu topikte de senin listen uğurlu gelsin inşallah patır patır hamile haberleri dolsun

anlaşıldı ya yaşımdan dolayı yada deneme fazlalıgından en üste ne güzel oturtmussunuz.teşekkür ederim. şaka.....allahım hasretimi dindirir yavruma 17 yıl sonra kavuşurum.bende hepimizde cennet kokuluları kucagımıza alırız.bu sefer çok azimliyim.çok istiyorummmmmmmmm allahımmmmmmmmmmm

evet sperm azlığı var canım ve daha çok yeni evliyiz rabbim yardımcımız olsun

bizde 8 aylık evliyiz benim de eşimde 5-6 adet var çok korkuyorum toplama gününde hiç çıkmaz diye tek duam bu kadarda olsa çıksın tatlım allah yardımcımız olsun kürlere devam ediyorum toplama işlemine kadar bakalım

evet canım bende kürlere devam ediyorum bakalım bizdede 1 milyon canım rabbim yardımcımız olsun bebişlerimiz çok bekletmeden gelsin anneciklerine

canım bildiğim kadarıyla uzun protokolde yumurtalıklar için regliden önce başlatılıyo tedavi
benimde regli olmadan önce başlacak tedavim birkaçgün içinde regli olacam doktora gidicez bize planlama yapacak az da olsa pko var dedi ondan dolayı uzun protokol uygulanacak lucrin falan kullanıcam.

zübeydecim ilk doktora ne zaman gittiniz yani ne zaman şüpelenmeye başladınız

neden canım senin sorunun neydi

e yani bende sebebsiz infertiliteyim eşim normal.ama şimdiye kadar sonuç alamadık.ama genelde erkek spermi az olup ama yinede embriyo olunca.sendede problem yokya genelde ilk yada ikincide hamile kalıyorlar.benim şimdiye kadar gördügüm bu.....

sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
zübeyde24.............................1.deneme..............bahçeci.................regl bekliyor
musetta.................................1.deneme..............jinepol.................. regl bekliyor
xtatlıkız..................................1.deneme.............hacettepe..............
özlem80.................................1.deneme........... amerikan.................regl bekliyor
30temmuz.............................1.deneme..............umut......................regl bekliyor
evoevo...................................2.deneme............generatta.................lucrin kullanıyor
nurrsen..................................1.deneme............ ..................
benmasal...............................7.deneme............umut......................YARIN SONUÇ GÜNÜ:)
nursim05................................1.deneme...........anatolia....................

Son düzenleme:
benmasal inşallah ilk güzel haberi senden alırız

yok yok benmasal beni sollamış 7. deneme.şimdiye kadar nerelere gittin hangi merkezler canım.benim 2 ankara cityhospital dr gurur polat............1 istanbul türkiye hastanesi dr nihal çakır.............1 dondurulmuş transferi ist türkiye hast....................1 sevgi hast.kayseri.............şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşşşş söylediğin gibi olur çünkü çok korkuyorum olmayacak diye rabbim sizede şifa versin de inşşş biran önce bebişiniz kucağınızda olsun

musetta günde kaç kalorilik diyetin var.........

şimdiki listenin kalori miktarını bilmiyorum ama günde 7 öğün yiyorum. diyetisyene hamile kalma çabamdan bahsettim. öğle yemeğinde protein yiyorum yanına salata veyoğurt. akşam yemeğinde sebze yemeği var yine salata ve çorba . ara öğünlerimde meyva- galeta- süt var. çok yiyorum ama şaşırtıcı bir şekilde kilo verdiriyor. birde yarım saat spor yapıyorum gün aşırı...senin nasıl diyet listen ??

hamile kalınca 2000 kalorilik bir liste vereceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…