8 de 8 yaparız inşallah
benide ekleyin arkadaşlar... bende nisanda ilk denememe başlıycam hayırlısıyla. adet dönemini bekliyorumilaçlar başlamak için.. çok heyecanlıyım....
sel76.......evoevo........zübeyde24.............30temmuz.............nurrsen.........nursin05.............xtatlıkız.......isimlerimiz kızlar hepimize kolay gelsin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallh........benmasaldan da güzel haber bekliyoruz.....................yarın test günüymüş
kızlar bana ne aşamada olduğunuzu tedavi merkezinizi kaçıncı deneme oldunuzu yazın ben liste yapmaya çalışacağım
sen zayıflama yolundamısın musetta.bende.en son drum şeker yüklemesi istedi biraz fazlaymış.endokrin 1200 kal diyet artı yürüyüş.şimdiye kadar 9 kilo verdim.bebegim için yoksa sakat bebegim olurmuş.dün aradım iyi dedi.77 kiloydum 68 kiloyum diyet devam..........
ilaçlarını raporlumu yoksa hepsini paraylamı alacaksın........nisan ne zaman
kızlar bana ne aşamada olduğunuzu tedavi merkezinizi kaçıncı deneme oldunuzu yazın ben liste yapmaya çalışacağım[/QUOT
benim ilk deneme. jinepolde yaptırıyorum. adet dönemini bekliyorum şimdi.
hacettepe hastanesi 1. deneme 9 aylık evliyim erkek infertilitesi
kizlar merhaba bende varim nisan 20si gb uzun protokol baslayacak, birbirimize hep destek olalim burada yorucu ama Insallah sonu guzel bir yolculuk bizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?