Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

8 de 8 yaparız inşallah

HER YER yeşillendi doga güzelleşti cıvıl cıvıl.bizimde evlerimiz cıvıl cıvıl olacak bizlerde yeşerip çogalacagız kızlar.hadi havalar çok güzel bizlerde çok güzeliz mayıstada dogum günüm var inş.........

kızlar birde ben şeyi merak ederim.hamile oldugunuzu duydugunuzda yada dogum yaptıgınız gün neler istersiniz.ben dogum yaptıgım gün çiçeklerin en büyügünü isterim birde şu bambudan beşikler varya onlardan hemen almayı isterim.valla eşimede güzel bir aşerme günleri yaşatırım nasıl

8 de 8 yaparız inşallah

sen zayıflama yolundamısın musetta.bende.en son drum şeker yüklemesi istedi biraz fazlaymış.endokrin 1200 kal diyet artı yürüyüş.şimdiye kadar 9 kilo verdim.bebegim için yoksa sakat bebegim olurmuş.dün aradım iyi dedi.77 kiloydum 68 kiloyum diyet devam..........

benide ekleyin arkadaşlar... bende nisanda ilk denememe başlıycam hayırlısıyla. adet dönemini bekliyorumilaçlar başlamak için.. çok heyecanlıyım....

ilaçlarını raporlumu yoksa hepsini paraylamı alacaksın........nisan ne zaman

kızlar bana ne aşamada olduğunuzu tedavi merkezinizi kaçıncı deneme oldunuzu yazın ben liste yapmaya çalışacağım

ilaçlarını raporlumu yoksa hepsini paraylamı alacaksın........nisan ne zaman

evet ben zayıflamaya çalışıyorum. annem şeker hastası bende de çıkma riski varmış, brde hamileliktede şeker çıkabiliyormu ya hamile kalırsamda diyete girecekmişim zaten şimdidende kilo ver dediler. bana bebek hakkında bişi söylenmedi ama ne kadar verirsem o kadar iyiymiş. diyetisyene gidiyorum şimdilik iyi gidiyor bakalım...

ilaçlar içinde emin değilim. ben tüp bebek için rapor çıkaramıyorum 2 yıllık evliyim henüz. bana tüp bebek için değil ama ilaçlar için rapor çıkartabileceğim söylenmişti. dün forumda bir arkadaş tüp bebek raporu çıkaramıyorsam ilaçlar içinde rapor çıkaramayacağımı söyledi. onu bir araştırmam lazım. eğer çıkabiliyorsa rapor almayı istiyorum. benim ilaçlar 800 tl civarı tutuyormuş.

ilaçlara başlamak için nisan ayındaki adet dönemini bekliyorum. nisan 12-14 arası olurum herhalde. tedavi uzun protokol mü kısamı bilmiyorum ama herhalde nisan sonu gibi transfer yapılır ...

kızlar bana ne aşamada olduğunuzu tedavi merkezinizi kaçıncı deneme oldunuzu yazın ben liste yapmaya çalışacağım[/QUOT

benim ilk deneme. jinepolde yaptırıyorum. adet dönemini bekliyorum şimdi.

kizlar merhaba bende varim nisan 20si gb uzun protokol baslayacak, birbirimize hep destek olalim burada yorucu ama Insallah sonu guzel bir yolculuk bizi bekliyor.

sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
zübeyde24.............................1.deneme..............bahçeci.................regl bekliyor
musetta.................................1.deneme..............jinepol.................. regl bekliyor
xtatlıkız..................................1.deneme.............hacettepe..............
özlem80.................................1.deneme........... amerikan.................regl bekliyor
30temmuz.............................1.deneme..............umut......................regl bekliyor

Son düzenleme:
kizlar merhaba bende varim nisan 20si gb uzun protokol baslayacak, birbirimize hep destek olalim burada yorucu ama Insallah sonu guzel bir yolculuk bizi bekliyor.

özlemcim sanada kolay gelsin canım..............bence hepimiz hamişşşşşş olacaız inşallah.

eline sağlık zübeyde süper olmuş opuyorumnanaktan

arkadaslar benim bugun 21. gunuydu raglemin doktoru aradik belki baslar diye regle olunca arayin demis. uzun protokolde de regleyle mi baslaniyor niye gec dediki?? fransizcam az esim aradi doktorumu( bilmediginden sormamis uzun protokol baslayacak arkadaslar, sizde de regleyle mi gelin dediler 21. gun mu gelin dediler?
bu arada benim ilk denemem olucak sebepsiz infertelite, 3 yil olucak eylulde 11.haftaya kadar devam eden bir hamileligim olmustu( listeye beni de ekleyin lutfen, Allah hepimizin yuzunu guldurur Insallah.

eline saglik zubeydecim fransadayim amerikan hastanesinde yapilicak. istersen yaz istersen yazma:))

bişi değil uğrlu olsun listemiz bol hamişli olsun hiç negatif sonucumuz olmasın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…