Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım şimdi eşin nasıl rabbim yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah bu sefer sonuna kadar devam eder korkuyorum hamileyim diyemiyorum
daha önce yaşadıklarımdan sona sonuna kadar temennim iyi gitmesi

Darısı inşallah sel in başına ve Zübeydemin başına dualarımız onlar için
Sevgiyle kalın...

Sele ayrıca çok teşekkür ederim böyle güzel insanlarla yazışma tanışmamıza vesile olduğu için herşey gönlünce olsun canım seninde...

Canım benim teşekkür ederim unutmadığın içinde:)))

unuturmuyuz hiç.. zeynepte sen de hep aklımızdasın.. senin için face grubumuzda da halaylar çektik.. dualar ettik..bu sabah.. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek tatlım.. minik kuzularımızın yeni kardeşleri olucak.. allah sorunsuz bi hamilelik nasip etsin tatlım.. bu sayfadan hep güzel haberler alalım inşallah...

saol cnm seni ne zamandır takip ediyorum bende.inş.darısı sana arkadaşım.zübeydemin listesi uğurludur eminim bir gün benim canımın içi de güzel haberleri vercek bize :)

sağol canımmmmmm inşşşşşşşşşş hepimizbir gün annne oluruzzzzzzzzzzzzzz

bee09 canım çok teşekkür ederim umarım bu defa sağlıkla kucağıma alırım rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…