Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

panadol bu gün dr gidecektin ne oldu merak ediyorum

panadol yanaklarından öpüyorum............kutluyorum...............rabbim herşeyi gönlüne göre versin.......kızlar hepinizi öpüyorum..............zübeyde asıl bana yazmalıydın defter kapandı diye senin gibi genç birine hiç yakışmıyor...................................kızlar ben 1 aydır annem lerin yanındaydım.burda internet yoktu.yeni açtırdı babam....çünkü oda 1aydır yurtdışındaydı................neyse bende burdayım artık boşanma safhasındayız.......................bilmiyorum saygımızda bitti sevgimizde birbirimize......................hel enson geçen sene kısır it dedikten sonra kalkamadım altından.....kışın depresyona girdim..........halen depresif ilaç kullanıyorum....neyse kızlar güzel haberlere devam.................sizi burda buluşturmama sebeb oldugum için teşekkür etmişsiniz..................bimukabele........hepinizi çok seviyorum........çocukları çok seviyorum......................yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü...............................

sel yazdıklarını okurken şaşırdım üzüldümmm hayırlısı arkadaşım umarum bundan sonra çok mutlu olursunn

Canım benim çok sagolasın güzel dileklerin için inşallah kısa zamanda darısı sana ve Zübeydeme korkularım devam diyor inşallah herşey güzel yolunda gider
sanada çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda eski saglığına kavuşursun ayrıca çok teşekkür ederim sana çok güzel insanlar tanıdım senin sayende
bende seni çok öpüyorum sevgiyle kal...

Selciğim, yazdıklarını okuyunca inan üzüldüm, Rabbimden hayırlısıını diliyorum, umarım bundan sonra daha rahat geçer senin için, şehir değişikliği yaptın mı peki, ailenin yanına dönerken, herşeyin değişti mi. iyi ki tanımışız seni,, grubumuzu açmışsın, sayende tanışabilmiş olduk.. sevgiler :...

Kızlar hepinize selamlar,

Panadol çok ama çok tebrik ederim canım...

Mavi mercan üçüzlerini tebrik ederim allah yardımcın olsun şimdiden, bence bol bol gez eşinle vakit geçir bi de uyuuuuuuuuu:)

Herkese selamlar...

ne guzel haberler Allahım ınsallah bana da nasıp eder tek ıkız ucuz...

canımmm bundan sonra inş. daha mutlu olursun herşey gönlünce olur, öncelikle sağlığına bir an önce kavuşursun sonrada hayattan ne istiyosan ona. bizi tanıştırdığın için dualarımız hep seninle Allaha emanet ol.
[SUP][/SUP]

bakalım salı günü nasıl görcez bezelyeleri :)

iyi görürsün iyi :)))))

Canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın bebişler nasıl umarım senin tarafındanda herşey yolundadıdr sevgiyle kal...

Kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim özür dilerim hepinizi çok özledim kaderdaşlar ...güzel haberler var galiba yani yanlışokumadıysam mavi mercecığımın 3 bebişi mi var yoksa göbüşünde aman bu ne güzel bir haber yahuu

e peki neler yapıyorsunuz son durumlar ne
bizim bebekler büyüyor işte yediği yemediği şimdi hepimizde ek gıda meselesi başladı
rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…