Evocum teşekkür ederim sayende :)
panadol bu gün dr gidecektin ne oldu merak ediyorum
Kızlar kendime çizelge oluşturdum da çalışıuyor mu bakayım :)
rica ederim cnm,ay çok şeker olmuş bunlar annesi maşallah
panadol keseyi gördü cnm çok şükür :) 22 sinde kalp atışı için gidecek :)
seninkide pek tatlı maşallah hepinizede :))
panadol yanaklarından öpüyorum............kutluyorum...............rabbim herşeyi gönlüne göre versin.......kızlar hepinizi öpüyorum..............zübeyde asıl bana yazmalıydın defter kapandı diye senin gibi genç birine hiç yakışmıyor...................................kızlar ben 1 aydır annem lerin yanındaydım.burda internet yoktu.yeni açtırdı babam....çünkü oda 1aydır yurtdışındaydı................neyse bende burdayım artık boşanma safhasındayız.......................bilmiyorum saygımızda bitti sevgimizde birbirimize......................hel enson geçen sene kısır it dedikten sonra kalkamadım altından.....kışın depresyona girdim..........halen depresif ilaç kullanıyorum....neyse kızlar güzel haberlere devam.................sizi burda buluşturmama sebeb oldugum için teşekkür etmişsiniz..................bimukabele........hepinizi çok seviyorum........çocukları çok seviyorum......................yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü...............................
sel yazdıklarını okurken şaşırdım üzüldümmm hayırlısı arkadaşım umarum bundan sonra çok mutlu olursunn
canım saol yarın yzışalımmı biraz başım agrıyor..............öpüyorum............iyi geceler...............
panadol yanaklarından öpüyorum............kutluyorum...............rabbim herşeyi gönlüne göre versin.......kızlar hepinizi öpüyorum..............zübeyde asıl bana yazmalıydın defter kapandı diye senin gibi genç birine hiç yakışmıyor...................................kızlar ben 1 aydır annem lerin yanındaydım.burda internet yoktu.yeni açtırdı babam....çünkü oda 1aydır yurtdışındaydı................neyse bende burdayım artık boşanma safhasındayız.......................bilmiyorum saygımızda bitti sevgimizde birbirimize......................hel enson geçen sene kısır it dedikten sonra kalkamadım altından.....kışın depresyona girdim..........halen depresif ilaç kullanıyorum....neyse kızlar güzel haberlere devam.................sizi burda buluşturmama sebeb oldugum için teşekkür etmişsiniz..................bimukabele........hepinizi çok seviyorum........çocukları çok seviyorum......................yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü...............................
:)))))))))) bezelyeye benzemişler pek şeker olmuş.
canımmm bundan sonra inş. daha mutlu olursun herşey gönlünce olur, öncelikle sağlığına bir an önce kavuşursun sonrada hayattan ne istiyosan ona. bizi tanıştırdığın için dualarımız hep seninle Allaha emanet ol.panadol yanaklarından öpüyorum............kutluyorum...............rabbim herşeyi gönlüne göre versin.......kızlar hepinizi öpüyorum..............zübeyde asıl bana yazmalıydın defter kapandı diye senin gibi genç birine hiç yakışmıyor...................................kızlar ben 1 aydır annem lerin yanındaydım.burda internet yoktu.yeni açtırdı babam....çünkü oda 1aydır yurtdışındaydı................neyse bende burdayım artık boşanma safhasındayız.......................bilmiyorum saygımızda bitti sevgimizde birbirimize......................hel enson geçen sene kısır it dedikten sonra kalkamadım altından.....kışın depresyona girdim..........halen depresif ilaç kullanıyorum....neyse kızlar güzel haberlere devam.................sizi burda buluşturmama sebeb oldugum için teşekkür etmişsiniz..................bimukabele........hepinizi çok seviyorum........çocukları çok seviyorum......................yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü...............................
[SUP][/SUP]
bakalım salı günü nasıl görcez bezelyeleri :)
Kızlar hepinize selamlar,
Panadol çok ama çok tebrik ederim canım...
Mavi mercan üçüzlerini tebrik ederim allah yardımcın olsun şimdiden, bence bol bol gez eşinle vakit geçir bi de uyuuuuuuuuu:)
Herkese selamlar...
[SUP][/SUP]
bakalım salı günü nasıl görcez bezelyeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?