Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et bu havalar tam hasta eden havalar. ben çok şükür maşallah deyim hasta olmadan kışı atlattım inş hasta olmadanda doğururum. dediğin gibi büyüdük biz darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma olsun inş. Allahım isteyen herkese tattırsın.

canım benim Allahım gönlüne göre versin inş. bunları yaşamak gerekiyodu demekki Rabbim şüphesiz en doğrusunu bilir ama bu kadarda yıpratmamaya çalışkendini biliyorum çok zor insan kafasına taktımmı takıyo gözü başka bişi görmüyo hepimiz kendimize göre uzun sayılabilecek bi dönem yaşadık bunları yada hala yaşıyoruz Allahım bu sıkıntılarımız mükafatını verir mutlaka bütün hamile arkadaşlarımızın duaları sizinle bundan emin olun Rabbim en kısa zamanda yüzlerimizi güldürsün inş.

kızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama,
geçen sene nisan ayında qualitiy ile aynı gün sonucumu almıştım quality nin sonucu pozitifti benimki negatifi hep hayırlı zamanda gelsin bebeğim diye dua ediyordum demekki hayırlısı buymuş
ben de doğum yaptım canım kızım kollarımda
Kızımı uyuttum uyumuşken doğum hikayemi yazayım dedim
Ben beşbuçuk yıılık evliyim dörtbuçuk yıldan beri çocuk sahibi olmak istiyoduk
Geçen sene 23 nisan da ilk tüp bebek denememim sonucunu almıştım negatifti o gün resmen yıkılmıştım moralim 0 dı yolda anneme giderken çocukları balonlarla bayraklarla görünce daha da kötü olmuştum allahım sen bilirsin sen sabır ver diye dua ettim hep doktorum 3 ay sonra yeniden deneyelim demişti ve temmuz ayında tekrar 2. denemeyi yaptık ve ramazan ayının ilk günüydü ve oruçluydum kan sonucumu beklerken heyecandan ağlıyordum gözümde sekreterin üzerindeydi ekranına düşecekti sonucum ama bana bakıp bakıp gülüyodu biraz rahatlamıştım sanki ama o sonucu duymalıydım hemşirenin bugünden sonra oruç tutma demesiyle dünyalar sanki benim oldu ve doktorum tebrik ederim hamilesiniz deyince ne yapacağımı şaşırdım eşim bile doktora şimdi ben anlamadım eşim hamile mi diye sormuştu bizde gülmüştük hamileleiğim zor geçti bulantı kusma reflü kanama yani evde hep yatmak zorunda kaldım işimi bıraktım sonuçta kızımı kollarıma alınca hepsini unuttum .doğuma gireceğim günün gecesinde belki 1 saat uyumuşumdur sabah heyecanla hastaneye gittik yatışım yapıldı nst ye bağlandım ama hep ağlamak istiyordum kendimi zor tutuyordum hemşireler gelip evet artık gidiyoruz deyince bir de asansörün kapısında beklerken annemler gelince kendimi artık bıraktım onlara çok belli etmemeye çalışıyordum ama gözyaşlarım gidiyordu işte eşim de ameliyathaneye kadar geldi ağlayarak ona da el sallayarak doğuma girdim doktorum geldi nasılsın diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum o ana kadar başımdan geçenler aklıma geldi kendimi tutamadım doktorumda ama ağlama çok güzel bir şey dedi.kızım 8 nisan 9:53 te genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi eşim annem kardeşim abim teyzem kuzenim kayınvalidem hepsi yanımdaydı uyandığımda kızımı verdiler ve emme refleksi ile yanağımı emdi bende yanağından öptüğümü hatırlıyorum tabi narkozun etkisi var o yüzden . çok güzel bir duyguydu yani kızlar dünyaya bedel gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin işte bizim doğum hikayemiz böyle
bu arada kızım bugün 1 aylık oldu
bu güzel günde tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü tebrik ederim :)

Son düzenleme:

ay canım benim........sende beni hatırladınmı............rabbim sizi hiç ayırmasın...............hep mutlu olun inş............yine yzmaya devam et olurmu...........

canım benim ben hatırladım :) Allah analı babalı büyütsün, Allahım olmayan ve isteyen herkese versin inş. çok sevindim senin adına.

ay canım benim........sende beni hatırladınmı............rabbim sizi hiç ayırmasın...............hep mutlu olun inş............yine yzmaya devam et olurmu...........

hatırlamaz mıyım canım. amin. sağol inş allah isteyen herkese nasip etsin
senin en son durumun ne oldu ?
ben fazla giremiyorum bu aralar bebeğim baya bir vaktimi alıyor ama girince yazarım inş.

canım ağlayarak okudum rabbim seni bebeğinle mutlu etsin ve ayırmasın inşallah. rabbim bizlere de nasip etsin. ben de poziitif sonuç alıp kaybetmiştim bebeğimi umarım bunu kaybetmem rabbim korusun. ben çok hastayım kızlar grip faranjit baya fenayım

bende ağladım sanada çok geçmiş olsun ne kadardı senin bebişin? cinsiyeti bellimi

kızlar topigimiz bunu hak etmiyor...............3. sayfaya gitmiş.............................birde geçen sene bugün 11 mayısta negatifimi alıp akşama kayseriye dönmüştüm...............of of........of .........

kızlar topigimiz bunu hak etmiyor...............3. sayfaya gitmiş.............................birde geçen sene bugün 11 mayısta negatifimi alıp akşama kayseriye dönmüştüm...............of of........of .........

sel canım ben gelip gidiyorum ama kimseler yok

Son düzenleme:
evet yeter bende gelip ugruyorum kimse yok sen nasılsın ne yapmaktasın canım.....................

sağol cnm cümlemizinkini korusun inş. inşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

slm herkese buraya bi dalarsam işler birikiyor eskisi gibi bakamıyorum ama hep aklımdasınız
eskiden çok kalabalıktı doğum yapanlar giremeyince sakinleşti. zübeydede yok ondan haber alan varmı ne yapıyor neye karar vermiş ?

malesef ama pek gelp giden yok çok sesiz burası

Kızlar herkese selamlar,

Ben bebişlerle uğraşmaktan buraya gelemiyorum, dün de çok hastalandım, yorgunluktan hastaneye kaldırdılar, serum yedim, hala pek iyi sayılmam, sizler nasılsınız, herkese çok selamlar..

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .DEFTER KAPANDI
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .DEFTER KAPANDI
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,YUMOŞLAR TOPLANIYO
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
24.30 TEMMUZ..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
25.KARATASÖZ............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
26.ZEYNEPELA..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnn
zübeydeeeeee hoş geldin naıslın canımmmmmmmmmm
anam benide ekleyin listeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…