Nişanda nasıl olmalıyım??

lotus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
574
1
96
İstanbul
Merhabalar kızlar ,

Bu haftasonu görümcemin nişanı var..Aile arasında küçük bir tören yapacaklar , evde olacak.. :1closedeyes:
Ne giyeceğime bir tülü karar veremedim..Abiye giyip abartmalı mı -tatlicadiarzu- yoksa daha sade bir şeyler mi giymeli ..Ne dersiniz , fikirlerinizi bekliyorum..

aile arasında olacaksa çok güzel abiyeler var elbise gibi olanlar kabarık taşlı falan değil
bence iyi bir seçim olur

Teşekkür ederim yorumun için kaydirigubbakcemile3

Diğerlerinin ne giyeceğini bilmediğimden çok basit kalsın istemiyorum kıyafetim , offf kararsızım CADIARZU

walla ben olsam..
şöle bilek kemiği hizasında dar boru paça güzel bir pantolon,
üzerine de saten bir gömlek (sade ama gösterişli) giyerdim..
Saçımı da enseden topuz yaptırır, gösterişli bir küpe ve kolyeyle de kombinlerdim

Hımmm

Güzel olabilir...Kırmızı bir satenim var altına siyahla olabilir belki CADIARZU

Birde topuklu ayakkabı :jeyyar:

nacizane fikrim bu kombini yaparsan korktuğun başına gelir ve sönük kalabilirsin
nişanlanan bir hanım için çok sade olur

canım kesinlikle sadelik her zaman şıktır...
ha tabi sadelikten kastım t-shirt altına kot değilkafamçokkarıştı

beli oturan göğüs altı işlemeli, diz üstü ya da bilekte bir elbise çok şık olur
topuz yada maşa da çok iyi gider

nacizane fikrim bu kombini yaparsan korktuğun başına gelir ve sönük kalabilirsin
nişanlanan bir hanım için çok sade olur
nişanlanan görümce...
yenge dediğin asil olur, havalı olur, tarz olurr...kaydirigubbakcemile2

Dizüstüne kadar olan bir elbisem var ..ŞIk ama çok abartı olmayan fakat rengi sayah belki o olabilir diyorum..Dalgalı bir fönle..

Belki takılarla hareketlendirebilirim..Ama siyah çok mu matem havası verir

Eşimin yakın akrabaları geleceği için kasıyorum kendimi..-tatlicadiarzu-

Şimdi süzüp duracaklar

29 hımm
pantolon gömlek ya da hoş bir elbise ( ne sönük ne çok resmi ne de çok renkli) olabilir

siyah elbiseyi takıyla renklendirirsen bir şey olmaz ama malum yaz günü biraz daha renkli takıl

abiye giyme ben söyliyim nişanlanacak kız gıcık olabilir sana:)
benim sözümde gidip kuzenim abiye giymişti ve aynı renkti ki ben eğer abiye giymeseydim (giymeyi düşünmüyordum başta) söznük kalacaktım. Oyüzden renkli bir elbise olabilir diz altında bence ama abiyeye hayır abiye nişanlanan kızın hakkı

29 hımm
pantolon gömlek ya da hoş bir elbise ( ne sönük ne çok resmi ne de çok renkli) olabilir

siyah elbiseyi takıyla renklendirirsen bir şey olmaz ama malum yaz günü biraz daha renkli takıl

Teşekkürler canım ..Eve gidince gardrobu karıştırayım biraz daha hihoyyyt

Gidip elbise alıp masraf yapmak istemiyorum çünkü :bbo:

Doğru diyorsun Lepi a.s
Bu açıdan bakmamıştım..
Ben sadece herkes abiye giyipte çok şık olurda ben sade kalırım diye korkuyorum ..E birde malum gelin olunca gözler üstümüzde oluyoo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…