nişanda ne giymeliyim

frvral3ne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
11
1
3
37
En yakın arkadaşımın nişanı var.Bir restaurantta yemekli olacak ve sonrasında eğlence faslı.
Giyecegim şey konusunda sizden yorum bekliyorum.
Kaz bacağı desenli kalem etek.Uzerine saks mavisi kısa kazak.Tasma şeklinde olan yeni trend kolyelerden.
Ve siyah stiletto ile siyah klasik çanta.
Sizce nasıl olur?
belim vs ince bayagi.Boyle bir kombin düşündüm.

Kaz ayağı kız o bacağı değil.
Kaz ayağı desenini çok severim ama siyah, krem, koyu kahve tonları dışında renklerle yakıştırmam. O yüzden saks mavi kazak çok hoş gelmedi bana.

Nişan için tek parça elbise daha rahat olmaz mı?

Neden olmasin ? Nisan arkadasinin sonuçta birak o dusunsun ne giyeceğini. Sen şık ve içinde rahat olacagin kıyafetlerini giy tamamdir. Stilettto ayakkabılar bir süre sonra cin iskencesine dönüşüyor oynarken azaba donusmesin sadece ona dikkat et onun dişinda kombinin hoş bence.. Şimdiden eğlenceler dilerim.

O eteklerin üstüne siyah falan daha iyi olmaz mı ya yani ben öyle giyerdim. Aslında ben tek parça elbise giyerdim :)

Kaz ayağı kız o bacağı değil.
Kaz ayağı desenini çok severim ama siyah, krem, koyu kahve tonları dışında renklerle yakıştırmam. O yüzden saks mavi kazak çok hoş gelmedi bana.

Nişan için tek parça elbise daha rahat olmaz mı?
Kinada oyle tek parca giyerim dedim

gömlek giyin bence

elbise daha guzel sanki, ya da ben oyle sevdigimden..
bahsettigin kombin biraz ciddi..
uzun cizmelerle dizalti elbiseleri cok seviyorum, tabi mekana gore degisir..

kaz bacagi cok marjinal olurdu; oyle bi desen olsaydi :KK48:ama keske kaz ayagi olsa, daha klasik/nostaljik :KK53:

bence bu;

IMG_2058.webp

nişan elbisesi sçemek oldukça zordur ama fuşya ya da saks renkleri önerebilirim. eteği kabarık olmayan tasarımlar nişan için daha uygundur diye düşünüyorum.

Back
X