Nişan nişanda saç için yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

87sinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
23
0
86
İstanbul
kızlar 25 nısanda nişanım var salonda olucak uzun saclıyım kıvırcık onden yarım toplu arkası uzun kıvırcık seklınde bı model ıstıyorum ama ıcıme sınen modelı bı turlu bulamadım yardım edın

Canım hayırlı olsun bende işine yarayabilecek kıvırcık saçlara göre beğendiğim bikaç resim ekliim sana fikir olsun die.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim nişanımda saçımı çok iğrenç yapmışlardı canım ya hala içim sızlar fotoya baktıkça..

için esinen birşey bul mutlaka ve kuaförünle görüş

bende de bunlar var canım . begenirsin umarım. mutluluklar.Allah mesut etsin.

cok tesekkur ederım:) sımdı doyle bı sıkıntım var yuzum yuvarlak o yuzden dalgalı yapsam bıle yarım toplu ıstedım sızce ????????????

Benim eklediğim resimlerdeki önden toplanmış arkadan serbest bırakılmış olan yarı toplu modeller kıvırcık saçlar için çok güzel bence. Sen bilirsin. Ya da sadece yandan toplatırsın o da çok hoş durur, dağınık topuzda çok güzel..Kolay gelsin bakalım..

benim de nişanım var 24 nisan da iclal bu topuz güzelmiş ama kuaförler aynısını yapamıolar herlade ya saç konusunda endişeliyimeyvahedigeldismile

benim de nişanım var 24 nisan da iclal bu topuz güzelmiş ama kuaförler aynısını yapamıolar herlade ya saç konusunda endişeliyimeyvahedigeldismile

canım önceden provasını yaptırıp deneyebilirsin bence hosuna gitmezse başka model bakarsın. mutluluklar canım.

aynen canım ya: ((( benim de bu cumartesi işte nişanım, ama elbiseme filan uysun istiyorum saçımı ama işte nasıl yapacaklar hiç bilmiyorum, insan da çok takılıyo böyle şeylere, hele makyaj, tam bir sıkıntı

canım önceden provasını yaptırıp deneyebilirsin bence hosuna gitmezse başka model bakarsın. mutluluklar canım.

prova için geç kaldım sanırım. artık ne çıkarsa bahtıma. bi de çiçek koydurucam dağını topuza bakalım nasıl olcak.

prova için geç kaldım sanırım. artık ne çıkarsa bahtıma. bi de çiçek koydurucam dağını topuza bakalım nasıl olcak.

çok güzel olursun canım merak etme ALLAH tamamına erdirsin fotoları bekliyoruz.

canım göndermek istiyorum bir model ama

Eklentiler

• $hjk.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $bnm.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…