- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 35
- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
daha cok yeniymiş be canım idrarda cıkmaz canınınızı sıkar..daha ya tutunmadı ya tutunmak uzere hele gec tutunacaksa temkinli olun boşverin kızlar..
Doğru söylüyorsun da tutamadik kendimizi
Ben 6. Gününde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Yarın 9. Günüm olacak. Belim çok ağrıyor, bugün biraz başım döndü, arada bir kasığım ağrıyor bir de göğüslerim az acıyor. Şeytan diyor hiç test yaptırmadan umutla yaşa gitsin. Karın büyümeye başlayınca öğrenirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi gene yaptım baska bi markayla ikinci çizgiden eser yok
12.günüme kadar idrar testleriyle kafayı sıyırcam galiba
idrarla gebelik testini ilk kesfeden kişiye söylüyorum
keşfinle hergün evimde ekşın yaşıyorum
hay Allah ım yarabbim
daha erken biliyorsun değil mi
günümüz geldiğinde kanla baktırıcaz
benim yine silik ikinci çizgim çıkıyoEki Görüntüle 1088313
işe gidiyorum canım benim acil cıkmam lazım
kendine iyi bak
valla canim ne kendimin nede senin kanda gormeden hicbiseye inanmam.Dedim sana hamilesin gözün aydın benim tüm umudum bitti , kader kısmet yapcak bir şey yok , takdiri ilahi
daha erken biliyorsun değil mi
günümüz geldiğinde kanla baktırıcaz
benim yine silik ikinci çizgim çıkıyoEki Görüntüle 1088313
işe gidiyorum canım benim acil cıkmam lazım
kendine iyi bak
Yaptım tertemiz tek cizgi bir daha yapmama gerek kalmadı benim sana bol şans canim
valla canim ne kendimin nede senin kanda gormeden hicbiseye inanmam.
Silikte olsa bir şey çıkardı yapcak bir şey yok artık normal hayatıma döneyim 7 gün çok dikkat etmiştim
tebrikler canımmm haberi kandadaalırıx inşallahh nazar nazrr
Silikte olsa bir şey çıkardı yapcak bir şey yok artık normal hayatıma döneyim 7 gün çok dikkat etmiştim
yagmurkaan in dediklerine tamamen katiliyorum daha cok erken biseler soylemek icin. silik cizgiye ne kadar guvenilir ki. onemli olan kan
Canimsiniz teselli ediyorsunuz biliyorum en azından artık bu saatten sonra kanda çıkarsa mucize olucak benim için en azından hazırlıkliyim çok heveslenmisim her gün sevdim konuştum onunla dualar ettim
Siz keyfinize bakın Tebrikler ediyorum ikinizi de benim için stres yapmayın çok mutlu olun bebislerinizle, kendinize iyi bakin,sizi cok seviyorum
canım benimm aaa kızcam ama şimdi sana walla bebişi üzücenn ya varsa ya üzülürse şimdi tam seni tutmaya calilirken ben sana gerçegş söyledimm canımm benimm ve butfakilerinde basına gelebilir sıkılmadınlar dıye bıraya nesen girşyoruz hem yasadıklarımızı paylaşıp bişeyler çğrenelim birbirimizedestek olalım diye canım benimm bak test gününde trkrar görüşcegiz senler pozitif aldığında yegenimi üzdün diye sacını basını yolcamm seninn
Iyi ki varsınız cok ağladım sabahtan beri moralim bozuldu olmazsa savaşmaya devam edeceğim biliyorum ama yine de 7 gündür nefes alırken bile dikkat ettim karşılığı olmayınca üzülüyor insan o kadar inşallah duygularınız gerçek olur Allahım duysun sesinizi , Erre vardı bilirsiniz onu okudu m 7 gün negatif idrar kan testi negatif kafama onu takım o yüzden de çok etkilendim
sende iyiki varsın canım yakma kafana test gunun ne zamandı senin kacıncı gunun embriyosuydu pozıtıf düşün pozitif olcak inşallah allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?