- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
idrar testin pozitif miydi?
canım artık beklemekten baska care yok ya ben ne yapayım ya ne var ne yok, yok deseler işime gucume bakıcam var deseler sevinicem ama sevinemedim bile en kötüsü bu olsa gerek emin olmadan ilaca devam ediyorum psikolojim gelgit ..
canım artık beklemekten baska care yok ya ben ne yapayım ya ne var ne yok, yok deseler işime gucume bakıcam var deseler sevinicem ama sevinemedim bile en kötüsü bu olsa gerek emin olmadan ilaca devam ediyorum psikolojim gelgit ..
sen uaptınmı canım idarar testii foto atsana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seni mutlu eden şeylerle mesgul ol tekrar ki testine kadar
aldım bitane yaptım hiç sorma o idrar damlatılan kısımda kaldı tastı öbür tarafa gecmedi bekle bekle..sonra obur tarafa damlattım inadına inadına hiç tepki yok testte sıfır cizgi bembeyaz eskiden gördügüm tek çizgi bile yokkeşke 2 tane alsaymşım bozuk herhalde sansıma..artık bana pazartesi olmicak..ama pazartesi de her seyi anlicam inş..
bak yagmurkaan la birbirinize destek olursunuz
oda iyi bişe
kendinizi yanlız hissetmiyceksiniz ikinizde
ikinizinde mutlu haberini alacagız inş
inş hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize
inş.canım sağ olasın senin de herkesin iyi olsa keşke sonucu..
aldım bitane yaptım hiç sorma o idrar damlatılan kısımda kaldı tastı öbür tarafa gecmedi bekle bekle..sonra obur tarafa damlattım inadına inadına hiç tepki yok testte sıfır cizgi bembeyaz eskiden gördügüm tek çizgi bile yokkeşke 2 tane alsaymşım bozuk herhalde sansıma..artık bana pazartesi olmicak..ama pazartesi de her seyi anlicam inş..
bak yagmurkaan la birbirinize destek olursunuz
oda iyi bişe
kendinizi yanlız hissetmiyceksiniz ikinizde
ikinizinde mutlu haberini alacagız inş
inş hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize
ne güzel yazmışın öyle cansın yaa inşallah üzülmek yokkk hepimiz pazartesiyi bekliyoz şimdi demee
Bence her ikinizde annesiniz tadını cikarin biz bir silik çizgiye bile razıyiz şu anda bize de dua edin bebisleriniz yeni tutunmustur bence kutlayin sarılın onlara benim içimden geçen bu ANNE oldunuz kızlar darısı bizim basimiza insallah
seni mutlu eden şeylerle mesgul ol tekrar ki testine kadar
ayy canımm benimm inşallah senin güzel haberlerinide alırız bol gebişli ay olsun
Annecik rahat ol bebisin hayırlı ugurlu olsunnnnn
IDRARDA AZ DA OLSA CIZGIYI GORMUUUSN ARKDASIM DARISI DA devamına olsun ınsALLH bebkler bızımle olsun benım de test tarıhım yarın bakalım neler olacak her seyın hayırlısı
Ben 3,5 sene önce meme CA tedavisi gördüm ve cemo öncesi iki embriyo dondurduk. Çözüldüğünde biri iyi değildi bitane transfer yaptık dediler. Salı günü sonucu öğreneceğim. Olsun istiyorum.
Ben 3,5 sene önce meme CA tedavisi gördüm ve cemo öncesi iki embriyo dondurduk. Çözüldüğünde biri iyi değildi bitane transfer yaptık dediler. Salı günü sonucu öğreneceğim. Olsun istiyorum.
amin canım
idrarla baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?