içli köfte,sarma,börek,salat,çorba niye olmasın özellikle sarma ben gelir yerimşaka tabikisi.menü iyi ama anneniz üstüne tutmazsa yanınada sulu bir yemek yapabilir.amann çokta sorun etmeyin hangisini yapsanız karınları doyacak.genel olarak sarmaya kimse dayanamaz onu kesinlikle yapın.içecek olarakta ayran yapın.
Bence öncelikli sıkıntınız ikramlar değilde düğünün ayrıntıları olmalı.. Benim de bu şekilde olmuştu isteme, nişan vs. Aynı hafta içersinde.. Ailelerin mutlaka düğünün nasıl olacağı ve nelerin kimler tarafından karşılanacağını hatta takı meselesini konuşmalarını sağlayın çünkü başka zaman biraraya gelmeleri zor olabilir.. Bize gelmeden önce eşim ve ailesi yemeklerini yemişlerdi dışarda, ilk gün yemek vermedik gün ikramı gibi tabak hazırlamıştık..
benim nişanda aynı sizin durumunuzda oldu. nişanlın haklı o gibi durumda oturupta yemek yenmiyor. gün gibi ama daha kapsamlı birşeyler hazırlayabilirsiniz. hem siz hem onlar rahat ederler.aman sakın nişan pastasını unutmayın ben unutmuştum sonradan eşim söledi bozulmuş biraz
1 günlüğüne hemde akşam yemek saati geliyorlar bence güzel bir masa hazırlayın canım sonra okadar yoldan geldik elimize tabakları tutuşturdular demesinler
Aynen ben de bunu düşünüyorum
Güzel bir masada ne olsun peki :)
yayla yada mercimek çorbası benim favorim
salta
zeytinyağlı sarma
1 2 çeşit meze tarzı yoğurtlu bişeyler olabilir
börek
pilav
ana yemek olarakta genelde ben sebzeli biftek fırına atarım yada patlıcan kebap hem genelde herkesin sevdiği şeylerdir
birde nişanlına sor en çok neyi seviyorlar ona göre menüyü hazırla şimdilik bunlar geldi aklıma
unutmadan canım hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu bir evliliğin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?