nisandan ayrildim

ankabusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
14
3
3
34
Ben dugunume bir ay kala nisandan ayrildim cok zor gunler geciriyorum gorucu usulu ile tanistim 1yil nisanli kaldim nisanlim ve ben ailelerin yasadigi sehirden farkli bir yerde yasiyoruz hersey cok guzeldi biz cok iyi anlasiyorduk ailelerde oyle bir anda hersey tersine dondu birgun iki aile otururken kucuk bir tartisma cikmis tartismayi nisanlimin annesi baslatmis benim annem devamettirmis kavgada her iki tarafta haksiz ailemin yanina gittigimde nisanlimi sevdigimi istedigimi soyledim babam tamam gelsinler annesi ozur dilesin bizimde hatamiz varsa bizde ozur dileriz diye soyledi nisanlima soyledim tamam dedi 1 hafta sonra tekrar eve gittim nisanlimin ailesini bekliyorduk fakat babasi inat etmis ozurdilenicek birsey yok bukadar kucuk sebepten nisan atmaya kalktilar ben gitmem oraya diye nisanlim nekadar ugrassada ikna edememis babama gelmiyceklerini soyledim tamam ozaman annesiyle gelsin babasi gelmesin dedi tekrar soyledim nisanlima ama anneside gelmedi baba si salmamis tekrar babama soyledim tamam kendi gelsin ozaman dedi tekrar soyledim nisanlima babami ezip gelemem dedi iki tarafinda hatalari vardi olan tartismada benim ailemde hataliydi fakat benim icin orta yol bulmak icin cok ugrastilar nisanlim bana kacmamiz gerektigini soyluyor ama bende bunu istemiyorum simdi oda ailesini ezemiyor bende ama nisanlim bu durumda biraz pasif kaldi ne olduysa oldu o kizi alicaksiniz diyemedi benim zoruma gidende bu oldu namus sadece iki bacak arasinda degildi o yuzugu benim parmagima takarkende ben onun namusu degilmiydim ben cok ugrastim duzelte bilmek icin ve hâlâ ugrasiyorum ailelere biraz zaman verelim ama biz kopmayalim diye bu yaptigim dogrumu yanlismi bilmiyorum kestirip atmalimiyim yoksa cabalamalimiyim bilmiyorum 25 gun oldu biteli 25 gundur agliyorum 6 kilo birden verdim dilim soylemesede kalbim hergun o aileye ah ediyo bu ahim tutami bilmiyorum ama insallah tutar benim gozumden akan her yas onlarin ayaklarina dolassin cunku ben bu olayda en masum olan taraftim hic bir sucum yoktu nisanlimda bana sahip cikamadi umutlarim hayallerim guluslerim herseyimi aldilar gelinligimi aldim ceyizler aldim ailemin hatasini bana odettirdiler hakkimi asla helal etmiyorum sizce bu yaptiklari onlarin yanina kalirmi yoksa bana yasattiklari cikarmi akil akildan ustundur sizce ben ne yapmaliyim yorumlarinizla beni rahatlatirsaniz cok sevinirim sumdiden tesekkurler

Yalvarmayın dil dökmeyin artık.
Bu şekilde evlilik olsa bile sürekli bununla ezebilirler sizi.
Bekleyin bakalım biraz.
Belki aklı başına gelecek.
Eğer sizi gerçekten seviyorsa ve evlenmek istiyorsa napar eder gelir.
Eğer ailesine karşı çıkamıyorsa da böyle bir insanla evlilik problemli olur..
Allah sabırlar versin size..

nişanlını seviyorsan ve evlendikten sonra bi olay olduğunda senin yanında olacağından eminsen bence uğraşmaya devam et vazgeçme . ama nişanlının ailesi bi şekildee çeker cezasını Allahın adaletinden umudunu kesme

kaçarsan o aile senin canına okuyacak işte biz adamı böyle yola getiririz olacak gram değerin olmayacak ..iki tarafta hatalı diyorsun senin gösterdiğin özveririnin binde birini daha bu yolda göstermeyen adam seni it hesabına bile almaz evlendiğinde ..verilmiş sadakanız varmış son dakkada olsa dönmüşsünüz ...gözyaşını akıtana kadar git bi kurban kes..ya bu saçma kafalarını evlendikten sonra görseydin ne olacaktı şimdi dönebilmişsin o zaman dönemeyecektin belkide.

kaç yaşındasınız nişanlın ne iş yapıyor

kusura bakmada nişanlın çok pısırık davranmış, tamam aileler tartımış küsmüş olabilirde, babamı ezip gelemem ne demek, demekki ailesi bırak demiş bu da dünden razı

durumuna çok üzüldüm çok zor, demekki sevginiz aşkınız karşılıklı değilmiş
iki ailede inat yapıyosa, çocukların bi suçu yoksa en azndan düğünde çocuklarının hatrına bir araya gelmeliler, sonra zaten görüşmeyecekler

ama nişanlında iş yok, istersen tekrar konuş, ikinizde kendi aileleerinizin saygı duyduğu dinleyeceği birilerini araya sokun

Nişanı size sormadan sizin aileniz mi attı, ama özür onlardan bekleniyor? Ve siz sadece onun ailesine ah ediyorsunuz?

Bence aracı olacak başka bir büyük bulun, iki ailede o evde buluşsun.

Babasini ezip size gelup bir ozur dileyemiyor , ama kacmak istiyor bune bicim mantik?
Evet kacmak istiyor cunku , bikiyorki kactiginda sen ailenden olucaksin , kendisi ailesini ezmemis.olucak..

Senin baban kapiyi acmis.ama onlar gelmek istememis demekki seni istemiyorlar canim.
Senin yerinde olsam duzelir diye hala onla gorusmezdim , cunku duzelmicek araya bukadar laf sogukluk.girmis duzelse bile hayir gelmez böyle bir isten.

Tesekkurler yorum icin

Kaçalım diyor kısmına kadar okudum.

Onların istemediği kızı kaçırıp getirirken onlara sormadan evlenirken ezmeyecek de bi özür dileyince mi ezecek? Onun ara düzeltesi olsa gelirdi kapınıza. Oturur çayını kahvesini içer annem adına özür dilerim onlar inad etti gelmem dediler düğün stresi var olur öyle ama madem büyüklük edip orta yolu bulmuşsunuz unutulsun bu mevzu biz birbirimizi seviyoruz der gönül alırdı. Babamı ezemem bi evladınız olarak rica ediyorum olur da konusu açılırsa ben buraya hiç gelmedim özür falan dilenmedi ailem böyle bilsin olur mu derdi. Kaçırdığında daha çok ezer ailesini. Onu geçsin o bi kere. Asıl nişanlının egosu var tamam mı. Ailesine kız tarafından özür diletmek istemiyor.

Kaçırmasından daha çok ezecek demek özür dileyince :) vay dediğim dedik damat vay.. Kaçma güzel kardeşim.. Senin aileni düşün kaçarsan. Onun ailesi burnundan kıl aldırmayacak ama sen çiğneyip onlardan bi özür dilemeyen padişah torunlarına kaçacaksın öyle mi?
Anası tartışmayı başlatınca annen mecburen devam ettirecek. Kız tarafının bi ağırlığı var. Ne diyecek aman tartışmayalım diyip gülecek mi. O zaman adı ne olur biliyo mısun? Her dediğimizi yuttular ne çok veresi varmış kızı bunların derler. Hak edene hak ettiğini söyleyeceksin.. Çok duyduk böyle muhabbetleri.. Yazık insanlar kendi evlatlarının mutluluğuna gölge düşürüyorlar.. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın..

Hakkında hayırlısı olsun senin de..

Yorumun icin cok tesekkurler kacma gibi nir niyetim yok cok sukur dediklerinde haklisin allah benim her aci goz yasimi cikartdin onlardan

Herkesin hatası var. Ailelerin tartışması, hadi tartıştılar diyelim insan çocuğunun mutluluğu için yutması lazım, erkek tarafının gelmesi lazımdı. Gelince güzel bir üslupla söyleyebilirlerdi, seninkiler de geri adım atamamış ama nişan atma noktasına gelinmesi çok saçma olmuş.

Saman alevi gibi her şey.

Namusun iki bacak arasında olmasıyla ilgili tek bir cümleyi konuya nasıl bağladın kendince, o kısım gereksiz olmuş. Benim anladığım sen onun karısı olsaydın bu kadar kolay mı vazgeçecekti senden de yüzük takınca namus olmuyor musun? Sanırım bunu demek istedin.

24 yasindayim eski nisanlim veteriner hekim bende paramek olarak 112de gorevliyim yorumun icin tesekkurler araya kimse girmek istemiyo kimse yorum bile yapmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…