nisandan ayrildim

24 yasindayim eski nisanlim veteriner hekim bende paramek olarak 112de gorevliyim yorumun icin tesekkurler araya kimse girmek istemiyo kimse yorum bile yapmiyo

canım işi gücü olan insanlarmışsınız, bence seviyorken ayrılmayın, nişanlından eminsen, biz evlencez, çocuğunu seven çıksın ortaya diye posta koyun, saçma bi sebepten ayrılık mı olurmuş, sizinle hiç bi alakası olmayan bişey birde,
umarım nişanlın ağırlığını koyabilir

Tartışmada iki tarafta hataliysa sizin ayaginiza gelmiş olmayı gururlarina yediremiyorlardir.balik baştan kokuyor zaten.nasil başlarsa öyle gidiyor.sanma ki özür dileselerdi bu iş kapanacakti.hic kimse hiçbir şeyi unutmayacakti, ısıtıp ısıtıp önünüze getirecekti.hakkinizda hayırlısı olsun.

Teşekkürler yorumun icin bir adam namusum dedigi insani koruyabilmeli bundan bahsetmek istemistim

Tesekkurler yorumum icin

hakkınızda hayırlısı olsun..
tartışma konusunu tam bilsek hangi tarafın haklı/haksız olduğu daha net çıkardı ortaya ama...

eğer seninkiler haksızsa, karşı tarafın gelmek istememesi normal..
seninkiler haklıysave buna rağmen onlar gelmiyorsa.. zaten hiç gelmesinler..

ama dikkatimi çeken burda en çok birleştirmeye çalışan sen olmuşsun..
ailelerin hatası bir tarafa.. nişanlında da çok büyük hata var.. pek birleştirici rol oynamamış gibi... çok pasif kalmış..

Umarim

Teşekkürler yorumun icin bir adam namusum dedigi insani koruyabilmeli bundan bahsetmek istemistim
Bazen laf cambazlıklarına ya da anlık duygu patlamalarına bağlı konuşmaları ciddiye almayacaksın. Şu an onun da nele yaşadığını bilemiyoruz; belki acı çekiyor senin gibi. Ama hayatı normal akışında devam ediyorsa “namusum” kelimesi lafta kalmış demektir.

Biraz daha zaman vermeye çalış.

anlayamadıgım neden nısanlınızın aılesıne ah edıyorsunuz kendı agzınızla soyluyorsunuz benım aılemde hatalı dıye madem beddua edesınız var kendı aılenızede edın edebılıyorsanız

hepsini bi kerede söyleseydi babanızda sizde bi kerede söyleseydiniz 3ü gelsin 2si gelsin tamam tek gelsin oyuncak gibi. Evlilik bu kadar basite alınmamalı. Nişanlınızda da gerekliği olgunluğu göremedim. Herşeyin hayırlısı olur bence bu kadar kendinizi yıpratmayın

Nişanlında ve ailesinde oldukça fazla kibirlenme var. Böyle ciddi bir konuda tenezzül etmiyorlar. Nişanlın kaçalım dediğine göre belkide masraflar ile ilgili bi anlaşmazlık yaşadı aileler. Ucuza mı getirmeye çalışıyorlar dersin. Üzülme, ağlama kaderde ne varsa o yaşanır, yıpratma kendini sen. Sordun mu nişanlı gerçekten evlenmek istiyor musun benimle diye? Neden aileni görmeye gelmiyor? Bunları sor eğer cevabı olumluysa. Sen onun ailesine git o da seninkine gelsin böyle bir anlaşma yapın aileler arasındaki buzlar erir belki böylece.

Evet benim ailemde hatali ama benim ailem hatasindan donup karsi tarafi 3 defa davet ettiler onlar gelmedi yapilan hata onemli degil onemli olan o hatadan donebilmektir canim ben beddua zaten etmiyorum onun bilincinde olan bi insanim fakat benim her goz yasim bir ah elinden hayalleri mutlulugu alinmis bir insan nekadar ah etmesede allah mazlumun ahini alir

yahu benim kv dem gittim elini öptüm evlenmeden önce, aradan 1 hafta geçmeden eşime başka bi kız buldu. hiç sallamadım çünkü eşime en az kendim kadar güvenirim. eşim yıktı ortalığı, benim sevdiğim var bi daha böyle bişeye kalkışırsan asla yüzümü göremezsin dedi annesine. güldük geçtik. diyeceğim şu ki koca olacak adam anamı babamı ezemem demez. onu çocuklar der. bi de üstelik babasını ezemeyen adam sana kaçalım demiş. sevdiğine saygısı olan adam onu telli duvaklı gelin eder öyle alır, kusura bakma ama çok terbiyesizlermiş. kurtulmuşsun, bence bunu kutlamalısın ağlamak yerine. allah yüzüne bakmış da evlenmeden önce alacağın adamın ne olduğunu göstermiş sana. yine nişanlanırsın nolucak sanki, sonradan boşanmaktan çok daha iyidir.

nasıl davet arayıp ya dunur ıkı tarafta bırden alevlendı halbukı ortada bırsey yok gelın bı cay ıcelım vs gıbı mı davet yoksa yazdıgınız gıbı ayaga cagırmak mı? ıkısının arasında daglar kadar fark var bende olsam ne gelırdım nede aılemı gonderırdım eskı nısanlını da tebrık ederım aılesının sozunden cıkmamıs hakıkatlı cocukmus

Tesekkurler yorumun icin

aslında ben nişanlınıza anlam veremedim. bence orta yolu bulabilirdi. bu isteme zamanı gel-gitlerde çok tartışma çıkar. hep aileler birbirinin olumsuz yönünü arar iyiyi göremez. ileride sorun çıkacağına şimdi görelim gibi.
o yüzden sizler yapıcı olmalıydınız. anladığım kadarıyla siz elinizden geleni yapmışsınız ama nişanlınız yapmamış.
keşke dışarda ailecek yemek yeyip sorunlarınız halledebilseydiniz. o zaman kimse kimsenin ayağına gitmezdi madem iki tarafta hatalı.
ama sanırım onlar bu işi istemedi. nişanlına bu çözümü söylesen buna da babam olmaz diyor derdi.
bence artık sen çabalama o güzel bir çaba gösterirse cevap ver. neticede seviyorsun ve çok büyük bir problem görünmüyor.

canım sabret bekle biraz daha. baktın nişanlın hala kaçalım diyor. ailemin gelip gönlünü al onlar bunu bekliyor sadece sen özür dilemeyeceksin koca adam babam da senden özür dileyecek tatlıya bu kadar kolay bağlanacak sonra düğünümüzü yapar evleniriz de. bunu yapamıyorsan bitsin de biraz gözünü korkut.
ama yapmazsa gerçekten bitir derim ben bunu bile yapmayan adama asla güvenmem ben

Bukadar ah ettiginiz bi aileyle ilerdede yapamazsiniz, yazik olmus evet ama maalesef barissanizda aileler tekrar uzlassada bu olay bu yasadiklariniz hep icinizde kalicak ve ister istemez araniz soguk olacak bir araya gelince gerileceksiniz, hatta dayanamayip laf soklamalar olacak her iki taraftanda... Bunlari göze alabiliyorsaniz yani huzursuz olmayi, yada ben hepsini unutucam yeni bi baslangic yaparim onlarla eskiyide cikarip atarim icimden derseniz ve bunu basara bilirseniz, o zaman savasin bu evlilik olmasi icin, ama yok gecmisi unutmam zor olur diyorsaniz, yazik evet ama hazir kurtulmusken kendinize yeni bi hayat kurun...

Keske onlar gelsin ozur dilesin gibi bir ortam hazirlamasaydiniz.sonucta ikitarafta tartismis,ve ikitarafta suclu....ve her kez kendini hakligoruyorsa neden ben onunayagina gideyim diye dusunebilirler...
Siz nisanlinizla beraber disarida bir yerde bir yemek organize edeip,ailelerinileikiniz guzelce beraberce konusacaktiniz...biz birbirimizi istiyoruz,ama sizlerlede mutlu olmak istiyoruz...sizlerin arasinda sorun oldukca da bizde mutlu olamiyoruz..ve bizim icin siz ailelerimiz cok degerlisiniz,tarzinda bir konusma yapip uzlastirabilirdiniz.
Gec de degil.konusun nisanlinizla...o da seviyor ki kacalim demis....
Yapmayin,arayin boyle bir organizasyon ayarlayin.mutlu olun

Madem kaçmaktan bahsediyor, o kaçsın size gelsin :) Ailesiyle görüşmesin, sizinkilere yakın bir ev tutarsınız, gül gibi yaşarsınız.
Ne bencil oluyor şu erkekler. Sana "aileni sil kaç" desin, o ailesini ezermiş diye evinize gelmesin. Erkek tarafı alttan alır, şimdiden ne bu kaprisler?
Bence nişanlına restini çek "Beni seviyor ve istiyorsan, herkesi ikna eder gelirsin, yoksa bir daha sesimi bile duyamazsın, seni bu kadar severken beni bıraktığın için, benden aldığın ah ile yaşarsın" de. Bir daha da tel.de bile konuşma. Yapabiliyorsa amenna, yapamıyorsa erkenden kurtulduğun için şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…