24 yasindayim eski nisanlim veteriner hekim bende paramek olarak 112de gorevliyim yorumun icin tesekkurler araya kimse girmek istemiyo kimse yorum bile yapmiyo
Teşekkürler yorumun icin bir adam namusum dedigi insani koruyabilmeli bundan bahsetmek istemistimHerkesin hatası var. Ailelerin tartışması, hadi tartıştılar diyelim insan çocuğunun mutluluğu için yutması lazım, erkek tarafının gelmesi lazımdı. Gelince güzel bir üslupla söyleyebilirlerdi, seninkiler de geri adım atamamış ama nişan atma noktasına gelinmesi çok saçma olmuş.
Saman alevi gibi her şey.
Namusun iki bacak arasında olmasıyla ilgili tek bir cümleyi konuya nasıl bağladın kendince, o kısım gereksiz olmuş. Benim anladığım sen onun karısı olsaydın bu kadar kolay mı vazgeçecekti senden de yüzük takınca namus olmuyor musun? Sanırım bunu demek istedin.
Tesekkurler yorumum icinTartışmada iki tarafta hataliysa sizin ayaginiza gelmiş olmayı gururlarina yediremiyorlardir.balik baştan kokuyor zaten.nasil başlarsa öyle gidiyor.sanma ki özür dileselerdi bu iş kapanacakti.hic kimse hiçbir şeyi unutmayacakti, ısıtıp ısıtıp önünüze getirecekti.hakkinizda hayırlısı olsun.
Umarimcanım işi gücü olan insanlarmışsınız, bence seviyorken ayrılmayın, nişanlından eminsen, biz evlencez, çocuğunu seven çıksın ortaya diye posta koyun, saçma bi sebepten ayrılık mı olurmuş, sizinle hiç bi alakası olmayan bişey birde,
umarım nişanlın ağırlığını koyabilir
Bazen laf cambazlıklarına ya da anlık duygu patlamalarına bağlı konuşmaları ciddiye almayacaksın. Şu an onun da nele yaşadığını bilemiyoruz; belki acı çekiyor senin gibi. Ama hayatı normal akışında devam ediyorsa “namusum” kelimesi lafta kalmış demektir.Teşekkürler yorumun icin bir adam namusum dedigi insani koruyabilmeli bundan bahsetmek istemistim
Evet benim ailemde hatali ama benim ailem hatasindan donup karsi tarafi 3 defa davet ettiler onlar gelmedi yapilan hata onemli degil onemli olan o hatadan donebilmektir canim ben beddua zaten etmiyorum onun bilincinde olan bi insanim fakat benim her goz yasim bir ah elinden hayalleri mutlulugu alinmis bir insan nekadar ah etmesede allah mazlumun ahini aliranlayamadıgım neden nısanlınızın aılesıne ah edıyorsunuz kendı agzınızla soyluyorsunuz benım aılemde hatalı dıye madem beddua edesınız var kendı aılenızede edın edebılıyorsanız
nasıl davet arayıp ya dunur ıkı tarafta bırden alevlendı halbukı ortada bırsey yok gelın bı cay ıcelım vs gıbı mı davet yoksa yazdıgınız gıbı ayaga cagırmak mı? ıkısının arasında daglar kadar fark var bende olsam ne gelırdım nede aılemı gonderırdım eskı nısanlını da tebrık ederım aılesının sozunden cıkmamıs hakıkatlı cocukmusEvet benim ailemde hatali ama benim ailem hatasindan donup karsi tarafi 3 defa davet ettiler onlar gelmedi yapilan hata onemli degil onemli olan o hatadan donebilmektir canim ben beddua zaten etmiyorum onun bilincinde olan bi insanim fakat benim her goz yasim bir ah elinden hayalleri mutlulugu alinmis bir insan nekadar ah etmesede allah mazlumun ahini alir
Tesekkurler yorumun icinNişanlında ve ailesinde oldukça fazla kibirlenme var. Böyle ciddi bir konuda tenezzül etmiyorlar. Nişanlın kaçalım dediğine göre belkide masraflar ile ilgili bi anlaşmazlık yaşadı aileler. Ucuza mı getirmeye çalışıyorlar dersin. Üzülme, ağlama kaderde ne varsa o yaşanır, yıpratma kendini sen. Sordun mu nişanlı gerçekten evlenmek istiyor musun benimle diye? Neden aileni görmeye gelmiyor? Bunları sor eğer cevabı olumluysa. Sen onun ailesine git o da seninkine gelsin böyle bir anlaşma yapın aileler arasındaki buzlar erir belki böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?