nisandan ayrildim

Babasının lafıyla nişanlısından vazgeçen bir adam için hiç bir şeye değmez
Kaçsanız ne olacak, bu tinette bir adam kocalık yapabilir mi ?
Boşver kurtulmuşsun, kimseye de ah etme, Allah'a havale et

iyi ki kaçmamışsın diyorum.Eğer kaçsaydın ömür boyu ezerdi seni o aile.Kurtulmuşsun yani o yönden düşün evlenseydin kocan senin değil hep ailesinin arkasında duracaktı.Allah sabırlar versin cnm şu an

ne saçma aile kavgası yüzünden evlilik birliği kurulamıyor. ben olsam annemin kayınvalidemin kavgası umurumda olmazdı nişanlıma sahip çıkardım istemeyen de özür dilemesin kendi bilir

şaka gibi bir durum. ben kendimi de onları da keserdim herhalde, paralardım. aileleler yüzünden nişan atılır mı yaa yuh. ne inat, ne pis bi gurur bu böyle. şimdi mutlular mı.? aferin onlara.
ama nişanlın da anne babacıymış. baksana hiç senin tarafında olmamış. insan az da olsa tepkisini ortaya koyar ve yine az da olsa senin yanında olurdu. böyle biriyle evlilik nasıl olurdu onu da allah bilir...

Diyelim ki kaçtın. Nişanlın elbet ailesi ile arası iyi olacak sen o aileye gelin gideceksin, kendi aileni yok sayarak.. bu kadar çaba ve gözyaşına rağmen bir adım atmayan adamdan evlendiğinde ne beklersin?

Ben su cumleden sonrasini okumadim eve babasini ezemedigi icin gelmiyor ama kacalim diyebiliyor kitlendim

sakin kacma. onunki ailede sizinki ne? zamana birak. arayip sorma. kaybetme korkusu sarsin

Ayrılık doğru bi karar olmuş
Nişanlıyken arkanda durmayan babasının gölgesinde kalan adam

Evlenince senin asla yanında olmaz

tutar senin ahın tutar vakıt gec olur ama

Ah etmeyi birakin, iki tarafında hatali oldugu konuda beddua geri dönebilir. Hem nisanlinizi gercekten sevmis olsaydiniz onun kiymetlilerine beddua etmezdiniz.

Bu is kismet isi olacaksa olur zaten. Zamana birakin. Bu kadar kontrolsuz olursaniz yazik edersiniz caniniza, sagliginizdan kiymeyli mi?

Kacalim diyen nisanliniz ayni zamanda ailemi ezemem diyor. Peki kacarken siz ailenizi ezmisolmayacakmisiniz? Ya da nisanliniz ailenizi ezmis olmayacak mi?

Bu adam ailesini cigneyip sizin evinize gelemiyor ama kaçmanız gerektiğini söylüyor.. tuhaf.. kaçınca ailesini çiğnememiş olucak demek ki..

Yarın öbür gün evlenirsiniz, "ben babamı çiğneyemem kusura bakma" der başını çok vurursun duvarlara. Boş ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…