tutar senin ahın tutar vakıt gec olur amaBen dugunume bir ay kala nisandan ayrildim cok zor gunler geciriyorum gorucu usulu ile tanistim 1yil nisanli kaldim nisanlim ve ben ailelerin yasadigi sehirden farkli bir yerde yasiyoruz hersey cok guzeldi biz cok iyi anlasiyorduk ailelerde oyle bir anda hersey tersine dondu birgun iki aile otururken kucuk bir tartisma cikmis tartismayi nisanlimin annesi baslatmis benim annem devamettirmis kavgada her iki tarafta haksiz ailemin yanina gittigimde nisanlimi sevdigimi istedigimi soyledim babam tamam gelsinler annesi ozur dilesin bizimde hatamiz varsa bizde ozur dileriz diye soyledi nisanlima soyledim tamam dedi 1 hafta sonra tekrar eve gittim nisanlimin ailesini bekliyorduk fakat babasi inat etmis ozurdilenicek birsey yok bukadar kucuk sebepten nisan atmaya kalktilar ben gitmem oraya diye nisanlim nekadar ugrassada ikna edememis babama gelmiyceklerini soyledim tamam ozaman annesiyle gelsin babasi gelmesin dedi tekrar soyledim nisanlima ama anneside gelmedi baba si salmamis tekrar babama soyledim tamam kendi gelsin ozaman dedi tekrar soyledim nisanlima babami ezip gelemem dedi iki tarafinda hatalari vardi olan tartismada benim ailemde hataliydi fakat benim icin orta yol bulmak icin cok ugrastilar nisanlim bana kacmamiz gerektigini soyluyor ama bende bunu istemiyorum simdi oda ailesini ezemiyor bende ama nisanlim bu durumda biraz pasif kaldi ne olduysa oldu o kizi alicaksiniz diyemedi benim zoruma gidende bu oldu namus sadece iki bacak arasinda degildi o yuzugu benim parmagima takarkende ben onun namusu degilmiydim ben cok ugrastim duzelte bilmek icin ve hâlâ ugrasiyorum ailelere biraz zaman verelim ama biz kopmayalim diye bu yaptigim dogrumu yanlismi bilmiyorum kestirip atmalimiyim yoksa cabalamalimiyim bilmiyorum 25 gun oldu biteli 25 gundur agliyorum 6 kilo birden verdim dilim soylemesede kalbim hergun o aileye ah ediyo bu ahim tutami bilmiyorum ama insallah tutar benim gozumden akan her yas onlarin ayaklarina dolassin cunku ben bu olayda en masum olan taraftim hic bir sucum yoktu nisanlimda bana sahip cikamadi umutlarim hayallerim guluslerim herseyimi aldilar gelinligimi aldim ceyizler aldim ailemin hatasini bana odettirdiler hakkimi asla helal etmiyorum sizce bu yaptiklari onlarin yanina kalirmi yoksa bana yasattiklari cikarmi akil akildan ustundur sizce ben ne yapmaliyim yorumlarinizla beni rahatlatirsaniz cok sevinirim sumdiden tesekkurler
Ben dugunume bir ay kala nisandan ayrildim cok zor gunler geciriyorum gorucu usulu ile tanistim 1yil nisanli kaldim nisanlim ve ben ailelerin yasadigi sehirden farkli bir yerde yasiyoruz hersey cok guzeldi biz cok iyi anlasiyorduk ailelerde oyle bir anda hersey tersine dondu birgun iki aile otururken kucuk bir tartisma cikmis tartismayi nisanlimin annesi baslatmis benim annem devamettirmis kavgada her iki tarafta haksiz ailemin yanina gittigimde nisanlimi sevdigimi istedigimi soyledim babam tamam gelsinler annesi ozur dilesin bizimde hatamiz varsa bizde ozur dileriz diye soyledi nisanlima soyledim tamam dedi 1 hafta sonra tekrar eve gittim nisanlimin ailesini bekliyorduk fakat babasi inat etmis ozurdilenicek birsey yok bukadar kucuk sebepten nisan atmaya kalktilar ben gitmem oraya diye nisanlim nekadar ugrassada ikna edememis babama gelmiyceklerini soyledim tamam ozaman annesiyle gelsin babasi gelmesin dedi tekrar soyledim nisanlima ama anneside gelmedi baba si salmamis tekrar babama soyledim tamam kendi gelsin ozaman dedi tekrar soyledim nisanlima babami ezip gelemem dedi iki tarafinda hatalari vardi olan tartismada benim ailemde hataliydi fakat benim icin orta yol bulmak icin cok ugrastilar nisanlim bana kacmamiz gerektigini soyluyor ama bende bunu istemiyorum simdi oda ailesini ezemiyor bende ama nisanlim bu durumda biraz pasif kaldi ne olduysa oldu o kizi alicaksiniz diyemedi benim zoruma gidende bu oldu namus sadece iki bacak arasinda degildi o yuzugu benim parmagima takarkende ben onun namusu degilmiydim ben cok ugrastim duzelte bilmek icin ve hâlâ ugrasiyorum ailelere biraz zaman verelim ama biz kopmayalim diye bu yaptigim dogrumu yanlismi bilmiyorum kestirip atmalimiyim yoksa cabalamalimiyim bilmiyorum 25 gun oldu biteli 25 gundur agliyorum 6 kilo birden verdim dilim soylemesede kalbim hergun o aileye ah ediyo bu ahim tutami bilmiyorum ama insallah tutar benim gozumden akan her yas onlarin ayaklarina dolassin cunku ben bu olayda en masum olan taraftim hic bir sucum yoktu nisanlimda bana sahip cikamadi umutlarim hayallerim guluslerim herseyimi aldilar gelinligimi aldim ceyizler aldim ailemin hatasini bana odettirdiler hakkimi asla helal etmiyorum sizce bu yaptiklari onlarin yanina kalirmi yoksa bana yasattiklari cikarmi akil akildan ustundur sizce ben ne yapmaliyim yorumlarinizla beni rahatlatirsaniz cok sevinirim sumdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?