- Konu Sahibi benoctobus
sılınmıstır kızlar tesekkurler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çalısmıyorsun anladığım kadarıyla. insanlar maddi durumlarının el verdiği kadar sana hediye almsılar deftermş, kazakmış ne önemi var. gercekten sevseydin sende bi şekilde para kazanmaya bakardın
ben bankacılık okuyorum bu sene son senem calısmak problem degıl bnm ıcın..isteseler pekala bıseyler yapabılırlerdı cevremde goruyorum durumu onlardan kotu olan ınsanlar bıle neler yapıolar gelınlerıne
ben bankacılık okuyorum bu sene son senem calısmak problem degıl bnm ıcın..isteseler pekala bıseyler yapabılırlerdı cevremde goruyorum durumu onlardan kotu olan ınsanlar bıle neler yapıolar gelınlerıne
Yapmak zorunda değiller ben nişanlandığımda nişan elbisemden tut iç çamaşırıma kadar kendim aldım onların da durumu iyiydi benim de ama ne gerek var böyle şeyleri konuşmaya...
Ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsunuz. Nişanlımı seviyorum edebiyatı yapıyorsun hem de onları küçümsüyorsun. Sen nişanlını gerçekten sevsen ben de çalışırım bir şekilde hayatımızı kurarız diye düşünürdün eminim şuan karşına zengin bir adam çıksa sen nişanlını bile aldatırsın...
yazdıgın seye dıkkat et !!!
olmayınca olmuyor arkadasım ev arabamı satsınlar sana nişan bohçası alınsın hediyeler alınsın diye.. lütfen karsı tarafada birazcık anlayışlı davranın bence..
ya hiç bişey konusulmuo işte bızde aılemle buna kızıyoruz. oyun oynuyoruz sankı benı koluna takıp gelınım demek kolay. ben bana altınlar pırlantlar alsınlar demıyorum ama ınsan bırazda yol yordam bılır benım kuzenımde nısanlandı onlarında durumu ıyı degıl ama hersey dortlultu benım kayınvalıdem yazın dugun yapıcam muhabbetı yerıne yazın evımı boyatıcam tatıle gıdıcem muhabbetı yaptı dun ne demek bu kızlar yabence hayata bakış yetiştirilme tarzı evlenecek olan iki insan için çok önemli...bu söylediklerin şimdilik çözülebilir bir şekilde..sana maddi durumumuz kötü olduğu için bu kadar yapabildik şeklinde açıklama yapıp gönlünü almaya çalışmış olmaları gerekir.. eğer böyle bir girişim olmadıysa bir kez daha düşünmende fayda var derim...Maddi durumu insanların kötü olabilir bu normal ama sana açıklama yapıp gönlünü almaya çalışmalılar en azından senin daha iyilerini hakettiğini gönlünden ölesi geçtiğini ancak alamadığını falan söylemeliler..Nişanlının geliri ile alışmış olduğun hayat standartını yaşaman çok zor...insanız hiçkimse attan inip eşeğe binmek istemez..İlk yıl belki cicim aylarında sorun olmaz ama ileride sorun çok olur ve boşanmaya kadar gidebilir...En basiti sen gezmeye gitmek alışveriş yapmak isteyeceksin ama engelleneceksin vb bir sürü sorun..ben yıl yakınken dön derim...Hakketen sevgi aşk karın oyurmuyor..Belki ben bencilce konuştum ama hayatın gerçeği bu...
yazdıgın seye dıkkat et !!!
Gayet dikkatli yazdım açıkcası nişanlına ve ailesine üzüldüm
üslübün farklı sanırım senı muhattap almıyorum yınede tesekkurler
sen gerçekten sevmiş olsan. bunlar sorun olmazdı ... yakında benimde nişanım olacak nişan bohçasın içinde ne varsa kendim almaya çalısıyorum.
haa bu arada yaptıklarının sevgile ufacık bi alakası yokburayı bunu yazdıysan bunları duyman çok normal
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85: