Nişanı atacağım galiba

yolda yururken bu konuyu konusuyoduk ben nısanda nıe bsey yapmadı annen dedım okdar sınırlendıkı resmen sacımı cekıp canımı yakmaya calıstı yolun ortasında bana bı bagırdı herkes bıze baktı

şimdiden size böyle davranıyorsa ilerisini tahmin edemiyor musunuz?
ilk yazını okuduğumda kendi sözüm ve nikahım geldi aklıma(bazı durumlardan nişan yapamadık)benin eşimiz ailesinin de maddi durumu yok. hediye, bohça filan hiç aklıma gelmedi.(yapabilirlerdi tabi isteseler, millet ne durumda ve neler neler yapıyorlar. ama yapmadıkları için boğazlarını sıkamam ya) eşim en baştan durumunu söylemişti ve ben de kabul etmiştim. sonradan sorun çıkarmadm hiç. iğneden ipliğe herşeyi biz yaptık. ilk yıl canımız çıktı çalışıp borçları ödemekten.(herkes zahmet çekmek istemeyebilir. evi arabası hazır isteyebilir bu çok normal. bunu da saygıyla karşılarım elbette.) ama çok şükür zamanla toparlandık, bu konu aramızda hiçbir tartışma yaratmadı.
ama eşim hiçbir zaman bana sesini bile yükseltmedi. ailesi almayabilir ama eşim devamlı en güzel şeylere layık olduğumu dile getirerek gönlümü almayı bildi. arada floryaya gideriz gezmek için. oradaki lüks konutları bana gösterip 'aşkım seç bir tanesini senin için alacağım ilerde der.'
sizin durumunuzu ondan daha iyi olmasını kompleks yapıp üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor olabilir ve bu böyleyse inanın hayat evlendikten sonra hiç de kolay olmayacak. ayrılmasanız da bence evliliği bir müddet erteleyin, bir çaışmaya başlayın durumu gözden geçirin ve kesinlikle eşinizle tavrı hakkında konuşun.

Back