Nişanı atmak istiyorum :(

Biz uzaktan akrabayız nişanlımla ben 20 o 26 yaşında. Birbirimizi geçen sene gördük ilk defa bir düğünde konuştuk falan derken sevgili olduk.
4. Ayımızda başladı bunlar ne zaman istemeye gelelim ne zaman çokkk üstüme geldiler bu konuda bu kadar erken olmasını istemiyordum halbuki ama bana bişey sormadan büyükler karar vermiş geldler nişan yaptık evde. Oysaki salon istiyordum. Ayrı şehirdeyz bu arada.

Nişanda düğün tarihi konuşuldu ben odada bile değilim kendi kendilerine tarih seçiyolar o sene alcaklarmis beni güya. Zar zor ikna ettm çok erken daha ben yeni mezunum iş bulup çalışıp kendime çeyiz dizmem gerek vs. Ailemden ayrı bi şehre gidicektim hazır değildim korkuyodum ve daha birbirimizi yeterince tanıdığımızı düşünmüyordum.

Feçen ay nişanlım yanıma istanbula geldi bana düğün tarihi ver diyip kabga çıkardı bende durumu izah ettim. Bana düğün tarihi uzayacaksa bende kendime dost tutaym gibi bi cümle kurdu. Şok oldum o an ondan çok soğudum ve kendimi çok kötü hissettimm.. küs bir şekilde gitti ve 15gündür ne arıyor ne soruyor.. nişanı atmak istiyorum o söz çok ağrıma gitti:KK43:

Herkese çok tşk ederim cevapları için gerekeni yapacağım allah razı olsun hepinizden
Düğün tarihi uzarsa ben de .... demiş
Resmen tehdit bu
Şaka falan da değil
Ben olsam gram düşünmem
Evlenmeyin bu adamla

Nişanın anlamı ne birbirini tanımak. 20 yaş evlenmek için çok erken bir yaş. Ben 21 yaşında evlendim çok pişmanım. Çalış hayatını yaşa. Kaldıki nişanlını sevmiyorsun bile sanırım. Ailen şimdi söylenir sonra kabul eder dert etme onları. Sen gerçekten ne istiyorsan onu yap. O bu ne diycek diye hayatını yakma.

Daha 20 yasindasin ya...20 yasinda evlenilir mi en güzel zamanlar.Sakin bu hataya düsme.

Seni düzenli cinsel hayat için istiyorum,sen olmazsan yapacak birilerini bulurum diyor nişanlıniz... Yerinizde olsam gram düşünmem atarım nişanı...

Biz uzaktan akrabayız nişanlımla ben 20 o 26 yaşında. Birbirimizi geçen sene gördük ilk defa bir düğünde konuştuk falan derken sevgili olduk.
4. Ayımızda başladı bunlar ne zaman istemeye gelelim ne zaman çokkk üstüme geldiler bu konuda bu kadar erken olmasını istemiyordum halbuki ama bana bişey sormadan büyükler karar vermiş geldler nişan yaptık evde. Oysaki salon istiyordum. Ayrı şehirdeyz bu arada.

Nişanda düğün tarihi konuşuldu ben odada bile değilim kendi kendilerine tarih seçiyolar o sene alcaklarmis beni güya. Zar zor ikna ettm çok erken daha ben yeni mezunum iş bulup çalışıp kendime çeyiz dizmem gerek vs. Ailemden ayrı bi şehre gidicektim hazır değildim korkuyodum ve daha birbirimizi yeterince tanıdığımızı düşünmüyordum.

Feçen ay nişanlım yanıma istanbula geldi bana düğün tarihi ver diyip kabga çıkardı bende durumu izah ettim. Bana düğün tarihi uzayacaksa bende kendime dost tutaym gibi bi cümle kurdu. Şok oldum o an ondan çok soğudum ve kendimi çok kötü hissettimm.. küs bir şekilde gitti ve 15gündür ne arıyor ne soruyor.. nişanı atmak istiyorum o söz çok ağrıma gitti:KK43:

Herkese çok tşk ederim cevapları için gerekeni yapacağım allah razı olsun hepinizden

Ailen için yaşamıyorsun önce kendini düşün, onlar bir şekilde zamanla hallolur.

Senden kaynaklı bitmiyor ki, beyfendi oğulları nasıl bir cevap versin kendi etrafına.

Böyle bir adamla evlenme sakın !

Kendine bir iş bul, kafanı dağıt; zamanla seni hakeden düzgün birisi çıkacaktır elbet karşına.

Çok dindar aileler kızların olabildiğince
Erken evlenmesinden yana zinaya düşmemesi için hata bazı tv programlama izlemiştim bu tarz programlar yapıyorlat
Onların derdi kızı baş göz etmek
Kocasına itaatkar eş
Gençliğini yaşama Özgürlüğüne karşılar
Kadınların hep görevi vardır
Kocaya itaat
Neslin çoğalması
Erkeğin Cinsel ihtiyacını karşılama
Ev işlerin kadının tamamlaması

20 yaşımda 3,5 senelik ilişkim bitmişti. Bak evlilik değil ilişki. Sonrasında kendimi o kadar özgür hissettim ki. Hayatımı dolu dolu yaşadım ve yaşıyorum. Yaşadığımı hissediyorum. Hiç pişman değilim. En güzel zamanların yapma birisi için harcama gençliğini. Yaşayacağın o kadar güzel günler var ki küçük yaşta evlenerek geleceğini karartma

Hiç durma ... Evlenip boşanmak daha zor . Hem o nasıl salakça bir cümle ya dost mu bulacakmis ne olmuş , duvara mı neyse ,, tovbe tovbe

Canım ne yaptın bilmiyorum ama at nişanı kurtar kendini o nasıl bir cümle ya.. evlendikten sonra hasta olsan bu adam sana başka kadın mı gelsin diyecek der yani bu mantıkta biri resmen ihtiyaçlarını karşılamak için evleniyor sanki ... terbiyesiz...

Niye atmadınız ? Bir erkek, kadınlık gururunuzu daha nasıl yerle bir edebilir ? 15 gün aramadığına yanıyorsunuz

Bak ben 3-4 ay önce konu açtım. Nişanı atmak istiyorum diye. Attım çok üzüldüm. Benim ki alkolikti. Herkesi dinledim. O benim ilk aşkımdı. 22 yim bu arada. Mezun olacağım şimdi. Akademisyen olacağım. Bu aylar bunu düşünürken içimden ne ders çalışmak ne yaşamak geldi. Ama şimdi biriyle tanıştım. İnan neler neler çıkıyor. Ben ümit kestim. Ama gerçekten çıkıyor. Allahım yolunu açık etsin. Sakın hayatını bitirme. 20 yaş küçük demiyeceğim. Oku şunu yap ayrıl demeyeceğim. Senin hayatına yorum yapma hakkım yok ama lütfen bir karar verirken 5-10 yıl sonunda nerede kiminle nasıl olmak istiyorum bunu düşün. Hayallerindeki kişiyi bulunca hayallerindeki işi yapınca çok mutlu olacaksın. Senin hayatın sonuçta biz ne desekte sen istediğini yapacaksın ama geleceğini düşün. Hayallerin, kalbin, mantığın seni nereye götürürse oraya git. Sakın duygusal kalbinle karar verme. Mantıklı ol. Başarı mutluluk sağlık ile güzel günler dilerim sana

Once kendin kendin başka kimse önemli değil ne yapmak istiyorsan onuyap bacım öyle bir erkekle evlenmek ailenin yanına kalmaya gitsen adam seni aldatır hamile olsan aldatır içi bozulmuş bunun boşversene bunu at nişanı gitsin

Kesinlikle katılıyorum evlenip pişman olacağına ayrıl pişman ol daha iyi evlilik bu siz evde başbaşa kalınca kimse olmayacak yarın birgün aldatıp dovse kimse yanında olamayacak mutsuzluğunu kimsenin umrunda değil bu hayatta bakmasınlar yüzyüze bakacaklarını çökmüş önemli kızlarından açıkçası saygili sekilde kayinbaba iyiden annesi ve babasına şöyle ayrılmak istediğini istediğini

Back
X