Nişanı atmak üzereyim, yardım edin nişan atıp mutlu olanlarrrr......

Bence çok ergence düşünüyorsun kusura bakma...Ne sanıyorsun kocan olacak adama bir ömür bakınca için titreyecek falan mı ohooo...
Yok valla ben 8 yıllık evliyim hala geceleri uyanıp yüzüne falan bakınca içim titrer işten gelince özlediğimi hissederim

Konunuz yada düşünceleriniz bayağı mantıksız şöyle ki;
Tanımadan iki telefonla konuşup nişanlanmaya karar vermişsiniz karşınızdaki ne yada sizin beklentiniz ne onu fark etmeden
Nişan yaptık bende 3 cm falan uzun diyorsunuz bu adamı nişanda mı gördünüz işk defa da o zaman takıldı aklınıza
Adam çok iyi diyorsunuz ağzımın içine bakıyor diyorsunuz demekki iyilik hoşluk değil beklentiniz ahını alırım da ileride daha kötüleri çıkarmı karşıma yazmışsınız daha kötüsü çıkacağı kesin çünkü beklentiniz o yönde pısırık pısırık dediğiniz şeyde size iyi davranması ağzınızın içine bakması sanıyorum ya gördüğünüz yaşadığınız evlilikten yada erkekten anladığınız biraz daha ezen ters davranan sürekli alttan almak zorunda kaldığınız bi ilişki beklentisi gibi hissettim yazdıklarınızdan zaten böyle birisini de seçerseniz ileride zamanla yeterince pişman olursunuz.
Tanımadan nişanlanmışsınız bari tanıyıp nişan atacaksanız da öyle atın dalga geçer gibi gelin isteyin yüüzük takın yok olmadı gelin yüzüğünüzü geri alın. Sizi üzecek kıracak yda hayal kırıklığjna uğratacak bişey yapmadan durup dururken karşımdaki nişan atsa hemde on gibi bi sürede Allah belanı versin derdim ben

Ben anlamıyorum bu kadar basit mi, tanımadan sevdiğinden emin olmadan evlilik yoluna girmek, ruhunu yormaktan başka bir şey değil kendine değer verdiğin zaten yok

Merhabalar , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 🤧 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı
Sen bastan sevmeden aşık olmadan mı nişanlandın öyleyse zaten bastan hata

Nişan testtir senin duyguların ona karşı netleşmiş tabi ki nişanı bozacaksın ,
Bir de tutup evlenmiyeceksin tabi , gerçekleri görünce soğumuşsun niye? sana uygun olmadığı için , sırf o istiyor diye evlenilmez
Duygular karşılıklı olmalı

Evlenirseniz de adama yazık edersiniz, bence hiç adamı yormayın. İçinizden gelmemiş, sebepleri de kalıcı sebepler gibi. Adamı kandırmayın da ayrılın, ben adama üzüldüm iyi birine benziyor

Sanırım yaş çok genç.. çok acele olmuş. Ve bir maço Erkek beklentisi var çok genç kız vari konular.. ayrılın vaktini de Almayın daha fazla..

yoo neden olmasın? Bu ergence bir istek düşünce değil. Tabi ki yıllar geçse de kocana bakınca için titreyebilir..
Binde bir olan birşey bu ben genelleme yaptım...

Bu nedir ya ? Hızlıca nişan yapmışsın simdide daha iyisini bulurmuyum diyorsun. Evlilik böyle mi oluyo gerçekten. Bu şekilde mi çat çat evlenip hemen boşanıyorlar işte.

İtici geliyor, fiziksel görüntüsü de hoşunuza gitmiyor hal hareketleri de. Sırf ağzınıza bakıyor diye ilişkiyi sürdürmeniz ona da haksızlık olacaktır. Nişan attığını alnınızda yazmayacaksa size zorluk çıkaracağını düşünmüyorum. Evlendikten sonra dönüş daha zor olacaktır şimdi fırsat varken değerlendirin🤗

Merhabalar , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 🤧 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı

Hiç düşünme hemen at nişanı sacmalama kuruntuyla mu ı devam etceksın başında kotu bısey gelmez nişan bu yüzden yapılıyor Evlenmedin vazgecebılırsın

Sevmediğiniz biriyle vakit kaybetmeyin. Şimdi gücenir mi diyorsunuz ama gücenmesin diye sevmediğiniz biriyle olamazsınız ya er geç ayrılmak isteyeceksiniz yol yakınken dönün hem zaten çok çabuk nişanlanmışsınız birbirinizi hiç tanımadan

Nisan atmadım ama nisan arefesinde terk edildim. Şunu diyeyim eğer sen seviyorsa omu bırakma. Kolay bulunmuyor. Çok seviyorum ölüyorum diyen adam hiç tereddüt etmeden bitirdi bir de numarasını değişti. Seven insanların kıymeti bilinmiyor sen bil nişanlısın da madem.

nişan atan birine kötu bakanın Allah belasını versin diyerek kibariye nin annesine bağlayayım.
pısırık ya da gevşek bir adam değilse, iyi,ilgili sevgi dolu olması çok guzel.
ben olsam dener,sevmeye çalışırdım eğer beni çok seviyorsa.
sizi çok seven birisi kendisini sevdiriyo genelde.
not:boyu azıcık kısa, ama benim için boy önemliydi, sizin için değildir belki.
Gerçektende çok seven kendini sevdiriyor

Tam anlamıyla ilk defa nişanda yüz yüze gelmiş gibisiniz. Nişan anında da bugünlük olsun bakalım yarın birgün ayrılırım diye düşünmek de baya tuhaf! Aranızda çekim yok belli.ama ayrılırsanız da ileride pişmanlık yaşayacaksınız gibi hissettim.yine de çocuğa yazık etmeyin bir an önce bitirin o da nasibini bulur.

Back
X