Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
Onu da düşünüyorum ama bu yine de bana bağırmasını haklı çıkarmamalı. Ya evlendikten sonra da tekrarlarsaDugun stresi olabilir mi acabaaa
Ama toplum içinde bağırılmak alttan alınacak bir davranış olmalı mı gerçektenHerkesin anlık patlamaları olabilir zannımca ama eğer sen bunun anlıktan öte aşırı sinir olduğunu düşünüyorsan, ben bu adamla bi ömür yapamam bu huyunu sineye çekemem diyorsan ayrıl. Tabi diğer huyları özellikleri uyumunuz sana davranışları da önemli.
kimse mükemmel değil herkesin kötü yanları var önemli olan sevdiğin, sevildiğin, uyumlu,
bu ilişkide alttan alınacağın ve kötü yanlarını da alttan alabileceğin bir adam bulmak.
Onu da düşünüyorum ama bu yine de bana bağırmasını haklı çıkarmamalı. Ya evlendikten sonra da tekrarlarsa
Annem de böyle dedi. Bilmiyorum sadece ben bana bağırılacak kadar değersiz bir kadın değilimDüğün öncesi oluyor böyle şeyler daha öncesinde böyle değilmiş öyle yazmışsın. Bence büyütmemek gerekir tabi sen daha iyi bilirsin taniyan sensin tanistigindan beri bu sekil mi? Stres oluyor insana hersey batiyor hemen nisani atmaya bence yeltenilmemeli evlenince napican en ufak tartismada ayrilican mi...
Ben ciddi ciddi konuşma kısmında değilim ki. Ne olur ki özürler dilese. Bu bana bağırdığı gerçeğini değiştirmez. Ve bi sefer bunu affettiğimde hep kendinde o hakkı bulacak.Bence bunu otur ciddi ciddi konuş bende hiç hoslanmam toplum icinde bagirmak asagilamak vs. bi tartisma varsa eve gidelim sabaha kadar bağırsın. Ezdirme kiz kendini tavrini koy şimdiden insanin susmasi demek bu duruma alismasidir
Ya gerçekten mi kızlar. Niye bana çok büyük bir olaymış gibi geliyor. Hiç olmamış gibi davranamam benNisan atacak birsey goremedim.
Canım düğün öncesi gerginlikler normal ama böyle bağıran adamın en basit konudan öfkelenenen adamın ileride evlenince kendisini kontrol edebileceğini sanmamNe çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?