Nişanı atmalı mıyım?

Annem de böyle dedi. Bilmiyorum sadece ben bana bağırılacak kadar değersiz bir kadın değilim
Vaayyy genelde bizde kadınlar böyle düşünmez etkilendim bak şimdi. Bizim kültürde genelde kadınlar alttan alır beyimdir döver de söver de der ya... İnsan en başta kendine değer vermezse kocası da arkadaşları da çevresi de kimse de ona değer vermez. Bu açıdan düşünmeniz çok güzel

Genel tavırlarını düşünmek lazım. Genelde agresif biri midir? Nelere nasıl öfkelenir? Toplum içinde bu şekilde bağırması hiç doğru değil. Aniden gelişen bir şey olabileceği gibi gerçek yüzü de olabilir. Genel havasını okuyup ona göre karar vermelisiniz. Devam edeceksiniz de ciddi bir şekilde burnunu sürtün.

Anlayamıyorum, bilemiyorum Başlangıçta hep çiçekler sürprizler modundaydı. Şu an galiba eskisi kadar sabrı yok bana. Seviyor mu evet hep söyler ama bir türlü kaldıramıyorum bugünkü davranışını. İçimde büyüyor, büyüyor..

Düğüne yakın evlilik garanti die böyle yapıyorlar sorun sizde değil

Bir de burnu sürtsün kısmında ne yapmalıyım? Ayrılık kararı vermezsem tabi.

Cocuklara bile bagirmamak lazim, kaldi ki sagiki solunu ulu ortam öptürmedi diye nisanlisini rencide etmek. Daha önce neler yasadiniz bilmiyorum,ama herseyi dügün stresi diye gecistirmemek lazim. O paris/köy kismina girmiyorum bile. Kurban olsun Köylerimize düdük. Tavrinizi net koymasaniz arkasi gelir hemde artarak

Bazı konular aydinlanmama yardimci oluyor kendimle ilgili. ...
unutmuşum evliliğin ilk yılları avmdeyiz ...elindeki poşeti yeri atmış bana bağırıp yanımdan çekip gitmişti ...
hayatımda kimse beni böyle rezil etmemiştir sorun ne ise evde çözülmelidir ya da başbaşa iken ...ben baba evimde görmedim ki babamın annemin insanların içinde birbirine bagirdigini....
sonra ne oldu, bir daha asla onu o noktaya getirmedim çoğunlukla sustum bastırdım içinde çünkü kadın dediğin susardi bla bla
..yine o dönemler bir de masayı komple yere indirdi yemekler yerde ...sonra suç bastırıp evi terketmeye kalktı ayağına kapandım ne malım ben ya hiç gerek yokmuş...o dönemden sonra yapmadi çünkü ben yapmasını sağlayacak kadar tepkiler gostermedim ..
konu sahibi öfke kontrolü sıkıntısi var sanırım.

Yüzüğü atın yada atmayın diyemem size ama bi noktaya takıldım nisanlini her konu da yonlendirmeye çalışıyor musun ? Yani her hareketini sorguluyor musun? Eger öyleyse bundan da bunalmis olabilir ama tabi ki bu gene de bagirmasina bi sebep değil

Aslında yapmadığımı düşünüyorum. Ama o öyle düşünüyor. Bana bağırmasaydı konuşulurdu onlar

Aslında yapmadığımı düşünüyorum. Ama o öyle düşünüyor. Bana bağırmasaydı konuşulurdu onlar
Zaman zaman hepimiz öfke patlaması yasayabiliyoruz mesela düğün öncesi eşim sakinken ben patlamaya hazır bombaydim belki de başkası olsa çoktan terkederdi o süreçte beni. Şu an da çok şükür hiç bir problem yok. Yani demem o ki belki de düğün stresi sen çok bunaltmis olabilirsin. Bence güzelce konuşup bi Gözlem altina al eğer sürekli boyleyse bi düşün derim

İşte bi geldi. Annemi aradı. Git dedim gitti. Bi daha aradı annemi. İşte içime sinmiyor gitmek dedi bekleyeyim buralarda dedi. Aradım git dedim. o da tavırlı heralde artık.
Bu önemli bir nokta. O an bir kriz geçirdiyse de sonradan yaptığının yanlış olduğunu değerlendirip gönlünüzü almaya çalışıyorsa gözardı edilebilir bence. Ama kendini haklı görüyorsa bilemiyorum.. Hemen belli olmaz 1-2 gün daha gözlemleyin. Burnunu sürtün yani biraz. Bunu tolere etmeyeceğinizi anlasın. Burada kendi değerini bilen bir kadın görmekten de çok mutlu oldum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…