Vaayyy genelde bizde kadınlar böyle düşünmez etkilendim bak şimdi. Bizim kültürde genelde kadınlar alttan alır beyimdir döver de söver de der ya...Annem de böyle dedi. Bilmiyorum sadece ben bana bağırılacak kadar değersiz bir kadın değilim
Anlayamıyorum, bilemiyorumGenel tavırlarını düşünmek lazım. Genelde agresif biri midir? Nelere nasıl öfkelenir? Toplum içinde bu şekilde bağırması hiç doğru değil. Aniden gelişen bir şey olabileceği gibi gerçek yüzü de olabilir. Genel havasını okuyup ona göre karar vermelisiniz. Devam edeceksiniz de ciddi bir şekilde burnunu sürtün.
Düğüne yakın evlilik garanti die böyle yapıyorlar sorun sizde değilNe çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
Bir de burnu sürtsün kısmında ne yapmalıyım? Ayrılık kararı vermezsem tabi.Genel tavırlarını düşünmek lazım. Genelde agresif biri midir? Nelere nasıl öfkelenir? Toplum içinde bu şekilde bağırması hiç doğru değil. Aniden gelişen bir şey olabileceği gibi gerçek yüzü de olabilir. Genel havasını okuyup ona göre karar vermelisiniz. Devam edeceksiniz de ciddi bir şekilde burnunu sürtün.
Daha bugün bunu dedim. Elde ettim bitti modu.Düğüne yakın evlilik garanti die böyle yapıyorlar sorun sizde değil
Aslında yapmadığımı düşünüyorum. Ama o öyle düşünüyor. Bana bağırmasaydı konuşulurdu onlarYüzüğü atın yada atmayın diyemem size ama bi noktaya takıldım nisanlini her konu da yonlendirmeye çalışıyor musun ? Yani her hareketini sorguluyor musun? Eger öyleyse bundan da bunalmis olabilir ama tabi ki bu gene de bagirmasina bi sebep değil
Son 1 ay ne ara gözlemleyeceğimİlk öfke patlamasında yüzük atmayın ama iyi gözlemleyin.
Zaman zaman hepimiz öfke patlaması yasayabiliyoruz mesela düğün öncesi eşim sakinken ben patlamaya hazır bombaydim belki de başkası olsa çoktan terkederdi o süreçte beni. Şu an da çok şükür hiç bir problem yok. Yani demem o ki belki de düğün stresi sen çok bunaltmis olabilirsin. Bence güzelce konuşup bi Gözlem altina al eğer sürekli boyleyse bi düşün derimAslında yapmadığımı düşünüyorum. Ama o öyle düşünüyor. Bana bağırmasaydı konuşulurdu onlar
O da doğru. Özür falan diledi mi bu olaydan sonra?Son 1 ay ne ara gözlemleyeceğim
Kendini açıkladı mi peki ? İfade etti mi neden o şekilde tepki verdiğini?Son 1 ay ne ara gözlemleyeceğim
İşte bi geldi. Annemi aradı. Git dedim gitti. Bi daha aradı annemi. İşte içime sinmiyor gitmek dedi bekleyeyim buralarda dedi. Aradım git dedim. o da tavırlı heralde artık.O da doğru. Özür falan diledi mi bu olaydan sonra?
İşte ben onu o hale getirmişim. Ben küserek susarak tepki veriyormuşum o da öyleymiş.Kendini açıkladı mi peki ? İfade etti mi neden o şekilde tepki verdiğini?
Bu önemli bir nokta. O an bir kriz geçirdiyse de sonradan yaptığının yanlış olduğunu değerlendirip gönlünüzü almaya çalışıyorsa gözardı edilebilir bence. Ama kendini haklı görüyorsa bilemiyorum.. Hemen belli olmaz 1-2 gün daha gözlemleyin. Burnunu sürtün yani biraz. Bunu tolere etmeyeceğinizi anlasın. Burada kendi değerini bilen bir kadın görmekten de çok mutlu oldum bu aradaİşte bi geldi. Annemi aradı. Git dedim gitti. Bi daha aradı annemi. İşte içime sinmiyor gitmek dedi bekleyeyim buralarda dedi. Aradım git dedim. o da tavırlı heralde artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?