Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?