• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atmalı mıyım?

Bu önemli bir nokta. O an bir kriz geçirdiyse de sonradan yaptığının yanlış olduğunu değerlendirip gönlünüzü almaya çalışıyorsa gözardı edilebilir bence. Ama kendini haklı görüyorsa bilemiyorum.. Hemen belli olmaz 1-2 gün daha gözlemleyin. Burnunu sürtün yani biraz. Bunu tolere etmeyeceğinizi anlasın. Burada kendi değerini bilen bir kadın görmekten de çok mutlu oldum bu arada
Keşke daha güçlü olabilsem:(

Bu forumda bazi konulara yaziyorlar hicmi belli etmedi diye...konu sahibi de dugun stresi sandim diyor..siz dikkatli olun..ayrica yapmak istemediyseniz bagirmasi hakli falan degil ... bir daha yapmamasi icin onlem alin derim...ilerde ne olacagini ancak imza atildiktan sonra gorursunuz

Bu forumda bazi konulara yaziyorlar hicmi belli etmedi diye...konu sahibi de dugun stresi sandim diyor..siz dikkatli olun..ayrica yapmak istemediyseniz bagirmasi hakli falan degil ... bir daha yapmamasi icin onlem alin derim...ilerde ne olacagini ancak imza atildiktan sonra gorursunuz
Tam olarak ondan korkuyorum işte. Evlendikten sonra nasıl fark edemedim demekten. Sanırım güçlü olup bitirmek en doğrusu.

Ayrılıp ayrılmamak senin karar vereceğin bir durum ama şunu bilmeli sana sesini yükseltmemeli. Ne insan içinde ne başbasayken. Kizmakta haklısın , bu durumu ciddi bir şekilde konuşmalısın

Toplum içinde çok öpüp yakınlaşması hakkında daha önce uyardın mı?
Uyardıysan ve tekrarladıysa hayatım insanlar var diye uyarman gayet normal.
Düğün stresi falan değil bu.
Milletin içinde öpülmek istememene bağırması sus dediğin halde susmaması insanların bakışları falan son derece kötü bi durum.
Ben olsam arabasına da binmez kendim giderdim annemlere.
Süründür. Hemde baya süründür sesli bile öksürmeye korksun.

Bence yapmıyorum ama o öyle hissetmiş demek ki.

belki isteklerini dile getirme üslubunda problem var.
çocuğun tepkisi kendisini sürekli kumanda etmeye çalıştığın yönünde çünkü.
bence öpmesi senin uyarman onun kontrolden çıkması değil mesele birikmiş bir tepki derini var gibi geldi bana.
ha yaptığı doğru mu değil elbette..

Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
Her ikiniz de streslisiniz. Ayrilik gerektirecek bir sorun göremedim. Ileride ne kavgalariniz olacak. Hemen ayrilik noktasina getirmeyin. Siz de o da icindekileri söyleyeceksiniz ki sorunlari cözesiniz. Bu arada sevgisini herkesin icinde gösterebilen erkek cok nadirdir. Öfkelenmek yerine kiymetini bilin.

Annem de böyle dedi. Bilmiyorum sadece ben bana bağırılacak kadar değersiz bir kadın değilim:KK43:
Bu cümleni ona söyledin mi ? Haddini bilsin ! Evlendikten sonra çok daha rahat bağırıyorlar , söz al , kesin tavır koy asla müsade etme bir daha bağırması seni kaybetmek demek olsun onun için

Ben ciddi ciddi konuşma kısmında değilim ki. Ne olur ki özürler dilese. Bu bana bağırdığı gerçeğini değiştirmez. Ve bi sefer bunu affettiğimde hep kendinde o hakkı bulacak.
Seni tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin kendini , olmadı düğün ertelenir , düşün ondan ciddi söz al , evlilik çok zor çünkü , hemen ayrılacağım deme , içine sinerse evlenirsin söz versin, çok beğendim senin düşüncelerini , ben de bin pişman oldumbişanlı iken belli ettiği şeyler yüzünden ayrılmadığıma , ben de bir nişan atmıştım onun baskısı da vardı üzerimde ne saçma?!! Şimdi boşanmayı düşünüyorum ne acı !!

Biz de birbirimize hiç bağırmamıştık, ilk bağırma isteme nişan olacağı gün oldu o bağırınca ben de bağırdım ama. neyse oldu bitti.
9 ay sonra düğün oldu düğün günü annemler amcam halam bizde. Bana kızdı ben de bağırdım o da bağırdı. Yani stresten olabiliyor. Çok şükür 1 yıl olacak evleneli öyle bi şey yaşamadık bi daha.
Fevri karar vermeyin. Yani az çok tanıyor olmanız lazım düğün e 1 ay kalmış.

Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?

avm içinde kalabalıkta aşırı hareketler yapan öpüşen, boyun omuz öpen, dipdibe sarılarak yürüyen merdivenden çıkan çiftler bana itici geliyor, ve bir erkeğin öyle yapmasını yadırgıyorum. Cidden Avrupa da değiliz, halkımız daha çok ortadoğulu, o yüzden sevgilisine aşırı hareketler yaparak çevredeki alakasızların şehvetini uyandıran erkekler bana tuhaf geliyor, sevmiyormuş gibi. sevse öyle yapmazmış gibi.
ben olsam ayrılırdım öfke patlaması ve topluluk içinde fazla sevme durumundan dolayı.

Back
X