Nişanı atmalı mıyım?

Tamamen senin bileceğin bir iş, bu kararı vermek çok zor, ama bir kez nişan attım bir daha atsam olmaz falan diye bir fikre kapılma ,bu senin hayatın kimse senden daha iyi bilemez ,ölç biç tüm davranışlarını gözden geçir adamın, arti ve eksilerini tart ve kendine sor seviyormuyum hala diye ,
Hakkında hayirlisi olsun inşallah

İnsanın kendisine saygısı yoksa yanındaki kadına olur yürüyen merdivende omzundan öpmek nedir abaza gibi nasıl bi yokluk

Ne çok konu açıyorum buraya. Sorun yine nişanlım. Bugün alışveriş için avmye gittik. Yürüyen merdivenlerden çıkarken işte bu omzumu vs öpmeye başladı. Ben de avmdeyiz hayatım bir dur dedim. Bağırmaya başladı bir anda avm nin ortasında. İşte herkes nişanlım benimle ilgilensin ister sen sürekli beni uzaklaştırıyorsun. Hayaller paris hayatlar köy(düğün yapmayı istemediğim için paris kısmı) ,yeter artık, sürekli beni eleştiriyorsun gel git dur yapma diye. Sus insanların içinde dedikçe bağırdı. Arabaya bindik yine fevri kullanıyor. Başka bi şehre gelmiştik günübirlik dönecektik. Annemler burada. Beni anneme bırak dedim. İşte yanlış yapıyorsun vs. Neyse geldim anneme ,aradı ,annemi aradı ,geldi bize. Konuşmayacağım git dedim. Buralar ayrıntı kızlar da bu kadar ani öfke patlaması beni korkuttu. Daha önce yoktu böyle öfke patlamaları. Şimdi düğüne 1 ay kala ayrılık düşünüyorum. Bi de size sorayım dedim. Daha önce de bir nişan attım başka biriyle. Sorun bende mi? Düğüne yakın niye hep böyle oluyor?
Sizler sözü nişanı atmayı nasıl hemencecik düşünebiliyorsunuz ya? Hey babam hey biz mi çok salağız yedi sülalesinin derdini çektik. Bir kez bağırdı diye nişan mı atsam. Hiç kimse bağırmayacak hemen iş bozun. Az sabırlı sakin olun ya. Ayrıca nolmuş yani? Yürüyen merdivende yere mi yatırdi töbe yarabbim. Valla adamın bağırması gayet normal. Kızmayın ama düşüncem bu yani. Ota boka nişan mı atsam olaylarına kıl oluyorum.

Ama toplum içinde bağırılmak alttan alınacak bir davranış olmalı mı gerçekten:KK43:
Bir şeye çok alınırsa benim eşim de bağırır. Şeyimi yırtsam susturamam damarı tuttuğunda. Ama onun dışında tam bir hanımcıdır ve bunu seve seve yapar. Beni yüceltir, yardımcı olur, sever sayar.. ama çok sinirlendiğinde de basar kalayı. Bu hareketinizi her yerde sürekli yapıyorsanız tak etmiştir. Bu kadar mutaassıp olmanızı istemiyor net. En azından ona sapık gibi hissettirmenizi istemiyor. Bu nişan atma sebebi değildir. Nişan da öyle aa şunu sevmedim atalım olayı değildir. Dünyanın çivisi çıktı kusura bakmayın ama kimse en ufak lafa gelemiyor. Sonra neden böyle oldu? Olur tabii. Az dedelerinizi ninelerinize sorun neler çekmişler? Ağzınıza bu kadar çok nişan atmayı almayın bence. Evliliğin bereketi kaçar.

Bir şeye çok alınırsa benim eşim de bağırır. Şeyimi yırtsam susturamam damarı tuttuğunda. Ama onun dışında tam bir hanımcıdır ve bunu seve seve yapar. Beni yüceltir, yardımcı olur, sever sayar.. ama çok sinirlendiğinde de basar kalayı. Bu hareketinizi her yerde sürekli yapıyorsanız tak etmiştir. Bu kadar mutaassıp olmanızı istemiyor net. En azından ona sapık gibi hissettirmenizi istemiyor. Bu nişan atma sebebi değildir. Nişan da öyle aa şunu sevmedim atalım olayı değildir. Dünyanın çivisi çıktı kusura bakmayın ama kimse en ufak lafa gelemiyor. Sonra neden böyle oldu? Olur tabii. Az dedelerinizi ninelerinize sorun neler çekmişler? Ağzınıza bu kadar çok nişan atmayı almayın bence. Evliliğin bereketi kaçar.
Nisan evliliğe hazırlık değil midir aynı zamanda... Beğenmediği bir şey olunca tabii atacak. Sizler çektiniz diye herkes mi çeksin. Ve evet dışarıda bağırmak kötüdür. Saygısız insanların yapacağı şeydir. Damarına basılınca öyle oluyor lafı da kiliftir sadece.

Senin istemedigin bir seyi yapiyor ve sen istemedigin icin suclu oluyorsun o yaptigi icin suclu degil. Bravo! hem kel hem fodul! kendini taciz edilmiş hissetmişsin ve herif bir de ustune bagirmis..bu sebepten bana bagiran herifin tövbe bir daha yüzüne bakmam ne evlenmesi! hadsiz terbiyesiz! mesele neyi optügu degil,mesele senin istemedigin biseyi toplum ortasinda yapip bir de bagirmasi. bu herifle isin var. dügün dernek yakinmiş vs düsunme bunlari. ileride mahkeme kovalamak hepsinden daha zor. Kimsenin lafini sözunu takma
Eger icinden kaldiramayacagin geciyorsa ve devam etmek istemiyorsan 2 degil 20 olsa boz gitsin o nişani. Kimse icin yasamiyoruz.

Nisan evliliğe hazırlık değil midir aynı zamanda... Beğenmediği bir şey olunca tabii atacak. Sizler çektiniz diye herkes mi çeksin. Ve evet dışarıda bağırmak kötüdür. Saygısız insanların yapacağı şeydir. Damarına basılınca öyle oluyor lafı da kiliftir sadece.
BAşka ciddi sorun yok diyor. Ben çektim diye örnek verirken burada her halta nişan atmaya kalkılmasını, ben bağırmayı kaldıramam diye en ufak bir şeyde o noktaya gelinmesini kastediyorum. Herkes bu tripleri çekiyor. Hanımefendi evlenince daha beter olacağına ihtimal bile verememiş ben kaldıramam diyor. Ben de diyorum ki bunu bile kaldıramayacak olan hemen nişan düğün işlerine girmesin çünkü erkekler de kadınlar da evlenince daha da rahat oluyor bu konularda. Canı çok sıkılırsa sokakta da bağırıyor arabada da. Konu sahibi bu kadar hassas olmamalı. Var mı kocası hiiiç sesini yükseltmeyen:)) var diyene gülücük atayım.

Back
X