Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlim de bilim de benim için çok değerli . Bilim cep telefonu kullanmak zararlı diyor , radyasyonun binbir türlü zararından bahsediyor. Ama burada yorum yapmak için bile kullanıyorsunuz. Bakın internetiniz açık ve beyninize radyasyon gidiyor. Yeni arastirmalar radyasyonun genlwrimizi bile bozabilecegini uzun vadede öngörülemeyecek kadar kötü etkileri olabileceğini söylüyor. Bu sadece bir örnek. Sağlıklı günler.
😂😂😂😂😂 ayni sey cunku size de iyi ve biraz daha kapali goruslu gunler.

Offf neyse sizinle ayni kafada degiliz ama sunu bilin acik gorusluluk akraba evliligine onay vermekse brn baya kapali gorusluyum.
En fazla dediginiz sey zaten bir cocugun hayati hanimefendi. Ha dogurmayacaksa ben cocuk istemiyorum derse gorus olarak yine ters kardes cunku bize gore ama en azindan hakka girmemis olurlar.
Aynı kafa nedir Allah aşkına :) Evet bu konuda aynı fikirde değiliz . Ben genel olarak farklı fikirlere saygı duymaktan bahsettim.

Eklentiler

• C0F3232D-9C01-43A0-B135-030E03B655E9.webp
    C0F3232D-9C01-43A0-B135-030E03B655E9.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 28
((((((((AYRILDIK))))))))))
Merhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. O zaman diliminde aramızda birşey olmadı. 21 yaşında nişanlandım ve şu an 23 yaşındayım. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?

14 ayda 1 kere görüştük....'ten sonrasini olumadim.

Boyle iliski, boyle nisanlilik olmaz ki zaten ayrilmissiniz, beklenen sonuç.

Hayirlisi olsun

Yani bunun tartismasi bile yapilmaz bana gore evet eskiden vardi ama yil olmus 2020 hala halamin oglu amcamin kizi kalmamali. Internet var televizyon var eksilerini gorsun okusunlar. Hala burada dinen ve yasal olarak diyor tovbe tovbe ya
Genel olarak baktığımızda ülkenin her yeri 2020 yılında değil malesef. Baktığımız zaman hala çok geride kalmış yerler var. Keşke herkes bilinçlense de gözlerini açsalar

Ön yargılı değilim. Beğenmediğim bir mesaja ifade bile koymam.
Bende şaşırdım arkadaşın ifadesini görünce kendide akrabası ile evli sandım yorumları görmeden önce çok dini karıştırmamak lazım lakin dinimizde akraba evliliğini Müslüman sayısı azken çoğalmak için serbest kılmış bu devirde milyon tane insan varken gidip kan bağı olan biriyle evlenmek aşırı saçma. Kaldı ki evlilik öncesi yapılan testlerde bahsettiğimiz hastalıklar çıkmıyor. Akraba olan eşlerde çekinik olan hasta genler ikisi bir araya gelince çocukta hasara neden oluyor. Bu durum ile telefondan olan radyasyonu kıyaslayamayız.

Umarım öyledir😢

Bugün bol bol ağlayın, içinizde ne varsa dışarıya bir akıtın bakalım.

Yakındalarsa arkadaşlarla buluşup (online da olur) bir daha dertleşin, facetime pizza ve sinema partisi bile yapabilirsiniz, kafanız bir dağılsın. Yöntem size kalmış.

Bu tip “kadınlar itaat etmeli” kültürüyle büyüyen erkekler ne yazık ki iyi koca olamıyor. Aşırı mantık yürütüp “evimi temizleyen, yemek pişiren, para getiren, cinsel ihtiyacımı da karşılayan dırdır etmeyip susan” biri olsun beklentisine giriyorlar. Karşıdaki normal insan olunca da ezmek için küfür ve dayak devreye giriyor.

Bu siteden birşey öğrendiysem gerçekten seven erkekler göze girmek için neler neler yapıyorlar. Bırakın aylarca görüşmemeyi, 5 dakika daha fazla göreyim diye dağları aşıp geliyor. 😊

“Mantıklı ama sıkıcı” değil “gönlünün biricik elması” olun. Bunu hakediyorsunuz. ❤️

Kuzenle tabisan da tanimasan da olmaz evlilik bence. Cok nadirdir. Saglik problemlerini gectim, aileler birbirini kiramaz siz ezilirsiniz.

Sakin güzel kardesim sakin. 10 senedir halamin ogluyla evliyim hayal bile edemeyecegin sorunlar cikiyor. Normal evlilikte 2 cikiyorsa akraba evliliginde genellikle 10 cikar. Yakma basini. Bende senin gibi genceciktim. Bir girdinmi öyle kolay kolay cikilmiyorda. Diger evliliklerde yeri gelir kapiyi ceker gidersin akraba evliliginde milyon kere her hareketini düsünmen lazim cünkü sülale birbirine girecek. Lütfen kendini düsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X