• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar son günlerde o kadar moralim bozuk ve stresliyim ki yardımınıza ihtiyacım var. Düğünüme 80 gün var ve nişanlımla son günlerde tartışmalarımız iyice arttı herşey sorun olmaya başladı. Oğlak burcu ve çok inat hep kendi dediği olsun istiyor ha bana danışmıyor mu bazı konularda danışıyor ama hep son sözü o söylemek istiyor çok aceleci tez canlı ben ise ağır ve temkinli yaklaşırım olaylara. Şuanki sorunumuz şu düğün yaklaştığı için kiralık ev bakmaya başladık sadece iki ev bakmıştık onlar bana çok küçük gelmişti üçüncü baktığımız ev ilk görüşte hoşuma gitmişti kaçmasın diye tutalım dedim kapora yatırdılar ama evi annem ve babam görünce hiç beğenmediler sen yeni evleneceksin o ev çok kirli ve masrafı var ve 5. kat çok yüksek eşyalarınm hep çizilecek kırılacak dediler onlar öyle yapınca bende soğudum evden ama nişanlım orası olsun istiyor kaporada yatmış annemin çok morali bozuk benim de ve değişmesini istesem olmayacak biliyorum çok inatlar. Ve bunun gibi bir çok sorun en ufak bişeyi yanlış anlamalar büyütmeler hatta böyle olursa seni ilerde döverim gibisinden tehdit vari konuşmalar yaşadım biliyorum kıyamaz siniriyle söylüyor ama bütün bu olanlar babamın annemin kafanı toparla iyi düşün demeleri beni çok strese sokuyor ben ne yapmalıyım inanın bilmiyorum bazen tartışınca çok muıtsuz oluyoruz ve onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum ilerde daha kötü olur diye korkuyorum yol yakınken bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik çıkmayacaksa vazmı geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim lütfen yardım edin:(

İnatsa inattır bu tipler. Evlendikten sonrayı düşünemiyorum hep inatlamı geçicek hayatınız? Birazda o alttan alsın canım.. şımarıklığın luzümü yok! Siz de inat edin dicem ama nereye kadar ... Tek bu yüzden değil her konuda inatçı olur deli eder sizi, düşünün derim :/

Son düzenleme:
bence bu kadar basit bi meseleden nişan atılmaz. ben annenizi hatalı gördüm. ev tutulmuş artık. ondan sonra hayırlı olsun demek düşer. ne diye sizin aklınızı karıştırıp nişanlınızla aranızın bozulmasına sebep oluyor ki.
nişanlınızın karakterini bilemem ama . herkes şakasına yada sinir anından dayak yicen şimdi diyebilir.

Tatlım sen nişanlını seviomusun bırak herseyi ona Cevap ver evtse gerisi boş böle skntlar hep olur ben bu yüzden esimi çok yiprattim gerek yok nedir yane böle seyler icin üzmeyin birbirinizi siz sevin birbrinizihersey zamanla olur kira nasolsa ora olsa ne bura olsa ne takma her anının tadını çıkar bı kere nisanlaniosun aileler haklı olarak herseyin en Güzeli olsun istiyorlar ama her istediğin aynı anda olmuo hayat napcksn anneni alttan al yumuşak davran ama takma bosver nişanlına da herseyi yansitma

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar son günlerde o kadar moralim bozuk ve stresliyim ki yardımınıza ihtiyacım var. Düğünüme 80 gün var ve nişanlımla son günlerde tartışmalarımız iyice arttı herşey sorun olmaya başladı. Oğlak burcu ve çok inat hep kendi dediği olsun istiyor ha bana danışmıyor mu bazı konularda danışıyor ama hep son sözü o söylemek istiyor çok aceleci tez canlı ben ise ağır ve temkinli yaklaşırım olaylara. Şuanki sorunumuz şu düğün yaklaştığı için kiralık ev bakmaya başladık sadece iki ev bakmıştık onlar bana çok küçük gelmişti üçüncü baktığımız ev ilk görüşte hoşuma gitmişti kaçmasın diye tutalım dedim kapora yatırdılar ama evi annem ve babam görünce hiç beğenmediler sen yeni evleneceksin o ev çok kirli ve masrafı var ve 5. kat çok yüksek eşyalarınm hep çizilecek kırılacak dediler onlar öyle yapınca bende soğudum evden ama nişanlım orası olsun istiyor kaporada yatmış annemin çok morali bozuk benim de ve değişmesini istesem olmayacak biliyorum çok inatlar. Ve bunun gibi bir çok sorun en ufak bişeyi yanlış anlamalar büyütmeler hatta böyle olursa seni ilerde döverim gibisinden tehdit vari konuşmalar yaşadım biliyorum kıyamaz siniriyle söylüyor ama bütün bu olanlar babamın annemin kafanı toparla iyi düşün demeleri beni çok strese sokuyor ben ne yapmalıyım inanın bilmiyorum bazen tartışınca çok muıtsuz oluyoruz ve onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum ilerde daha kötü olur diye korkuyorum yol yakınken bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik çıkmayacaksa vazmı geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim lütfen yardım edin:(

nişanlılık döneminde bunlar normal şeyler..malum düğünde yaklaştıkça sinirler geriliyor stersli ortamlar kaçınılmaz oluyor...ama size tavsiyem pireye kızıp yorgan yakmayın... sonuçta her insanın iyi yönü olduğu gibi kötü yönleride olur...haliyle kendimiz döört dörtlükmüyüz ki karşımızdan hatasız kusursuz olmasını bekliyoruz...onlarda her insan gibi sinir kızgınlık hallerine sahiplerdir tabikide....birde onlara sorsak belkide sizden ve ailenizden yakınacaklar...yanlış anlamayın eleştirmiyorum sizi...ama bunlar olağan şeyler...kaldı ki nişanı attınız diyelim...başka biriyle evlenseniz tam tersimi olacak belki daha sinirli ters biri olacak...ailesi daha beter biri olacak...bunları bilemezsiniz ve şuan bu tür durumlar var diye bi anda nişanı atayım falan gibi triplere girmeyin...düğüne de az kalmış bu gibi stresler normaldir..bence sabredin idare edin bazı şeyleri görmeyin görmezden gelin....hayatta en ufak şeyi bile kafaya takıp stres olursanız bu hayat çekilmez inanın daha ne yııllarınız olacak neler neler yaşayacaksınız çoluk çocuk olacak onalrın stresi falan bu günkü üzüntülerinize ilerde gülüp geçeceksiniz....hele birde sağlık sorunları falan allah kimsenin sağlığına zeval vermesin...bunlar basit şeyler ...bence sabrı elden bırakmayın ve hayırlı bi evlilik nasip etmesi için rabbinize dua edin...allah yardımcınız olsun...

evliliğin stresinden oluyor böyle şeyler yoksa çözülmeyecek sorun yok cnm bence nişanı falan atma

Aileler devreye girdiler mi illa ki bir sorun çıkar. Sen nişanlını seviyor musun onun seni sevdiğine inanıyor musun? Eğer öyleyse nişan atma bence de düğün öncesi gerginlikler. Haa yok emin olamıyorum diyorsan ertele biraz düğünü derim..

Nisanli sevdigin adamsa, bunlar goz ardi edilebilinecek sorunlar.
Amaaa.... Cok buyuk bir yanlisin var.
Daha simdiden ailen oturacagin eve bile karisip, moralleri bozuluyorsa isin zor.
Onunkilere de, seninkilere de karismamalari gerektigini gostermelisin.
Cocuk degilsin ki, oturacagin evi begenmemeleri sana saygi gostermemeleri demek oluyor bence.
Begenmemis olabilirler, fikirlerini sunabilirler ama tavir koyupta morallerinin bozulmasi da ne demek oluyor?
Birde bu donemde muhakkak sorunlar yasaniyor.
Daha simdiden ailen iyi dusun vs derlerse sonu cabuk gelir bu evliligin.
Sende nisanlindan eminsen, herseyi anlatip, yansitip, karistirmamaya bak.
Yoksa uzulen sen olursun cnm.

düğüne yakın stres yaşanır ama
alttan alttan, ben seni döverim böyle giderse şeklindeki mesajları hiç hoş değil..

Aynen canım çok inat ve gıcık oluyorlar kafalarına koydukları anında olacak mantıksız düşünceleri oluyor bazen ama ona göre mantıklı ve aksini anlatamazsın ona izah edemezsin kavga çıkarır çok sinirrrrrr bazen öyle kızıyorum ki öyle kızıyorum ama işte gönül bazende sanki tam tersi bu kişiliğin tam tersi komik esprili çok zeki şefkatli valla bende çözemedim ama burnu yere düşse almaz yani o derece bişey bu

aynı aynı ya kardesımde boyle bı bak allahım espırı gırla catlatır adamı ama o sınır yonu ooofff delıye doner kız arkadaslarıyla hıc anlasamaz kavga gurultu eder en sonunda kızlar dayanamaz bırakır bunu bıde maasallah bı yakısıklıkı sorma seytan tuylu herkesı ceker gelgelelım senın anlattıgın hersey ondada var

konunu okuduğum kadarıyla hata biraz anne ve babanda

mutlu olur muyum diye sormuşsun, anneni babanı işinize karıştırmazsan saygı çerçevesinde he deyip geçersen çok mutlu olursun. artık tutulmuş ev hakkında söyledikleri yanlış onlar değil sen oturacaksın

ailenizi neden karıştırdınız ki, ilk gördüm içim ısındı demişsiniz. nişanlınızla da beğendiyseniz aileniz dahil dediklerine bakmayın başkalarının (bence tabi) sonuçta orası sizin yuvanız olacak.
hep erkeklerden yakınıyoruz burada annesinin her dediğini yapıyor falan diye. ama siz de o duruma düşmüşsünüz sanki.

tabi nişanlınızın da tehditvari konuşması hiç hoş değil ama belki o da bunalmıştır bu hazırlıklardan, stresli bir dönemmiş diyorlar (ben aileleri karıştırmadan evlendiğim için yaşamadım bu dönemi, bilemem tam olarak)
nişanlınızla ikili ilişkiniz yeterince sağlamsa, ve birbirinizi iyi tanıyorsanız, seviyorsanız en ufak olayda ayrılmayı düşünmek yanlış olur.

cnm ev ck kirliyse ve illa da ısrar edıyorsa nişanlın o zaman tut 2 temizlikçi miss gbi temizlet evi diyiceksin ayrıca eşyaya gelnce dünya maşı sonçta annen neden moral bozuklğu moduna giriyor ki cnm gereksiz şeyler bunlar. nasıl olsa kiracı olacaksın öyle camlı vitrin fln şangır şungur kırılıcak şyler alma... bir de şöyle birşy vr bir eşya kısmetten çıktıysa artk ynı kırılıcaksa kullanmak nasip olmıycksa 5. kata çıakrırkende kırılır 1. kata çıkarırken de blli olmz yni.taşıyan kişilerin profesyonelliğine bağlı :) sıkma dert etme ev için ya da eşya için böyle şyler ufak şyler millette ne problemler vr dua edin sağlığınz yerınde çk şükür az önce bir konu okudum taa yüerğimin içi sızladı vlla.

bu arada anne baba sözüyle hareket etme ynı beğendm dıyorsun snra onlr böyle böyle dynce strese girmşsn bşkalarınn snn düşüncelerini kontrole tmesıne izin vrme ynı atıcaksan da nişanı akıllı başlı sebeplerden olsn yni cidden ayrılmayı gerektirecek sebeplerden... böyle ufak şyler için ypma derim bn .

Back
X