• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı attım

Köprüden önce son çıkış:sampiyon:

Bazen insanı öyle bir hale getiriyorlar ki 5 gun mu kalmış, evin gelinliğin hazır mıymış, gözünde olmuyor. Çok şükür bugunume.. şimdiye boşanmış olacaktım belki ölmüş...
Benimde 1 ay vardı, hiç ne kadar zaman kalmış çeyizin mi gitmiş gelinliğin mi dikilmiş o an o düşünülmüyor iyi yapmışsın hakkında en hayırlısı olsun çok mutlu ol inşallah :KK19:

cogunlukla aileler goruyor ama biz tutturuyoruz olsun diye. benzeri bir arkadasimin basindan gecti. onun ailesi de istemiyordu damadi. ben kimsenin elini bile tutmadim, sen benim ilkimsin vs. laflari dusmezdi adamin agzindan. dugune birkac hafta kala kayinvalide ve gorumce yuzunden kavga cikti, dugune az kaldi ne olacak ayrilik mi devam mi diye konusulurken gundeme bomba dustu. adam yillardir evli bir kadinla berabermis. ayrica baska kizlarla da gorusuyormus. arkadasim simdi evli ve mutlu.
Neredeyse aynı hikaye bi ben anlayamadım ama insan başına gelmeden anlamıyormuş geç de olsa kurtuldum Allah sevdiği insanlarla karşılaştırsın hepimizi, sevdiklerimizden imtihan etmesin :dua::KK5:

Tabii ondan beterleri oldu. (( Hatta birisi beni seviyodu nishan attiktan sonra. Onu istemedim diye bana santajlar yapti. Is cikisi yakalayip is yerime sokup bagirmakla beni orospu adlandircakmis. Ben babama soyledim ailesiyle konstu dedem geldi annem geldi kimseye bakmadi yine santajlar pesimi birakmadi. Bi keresinde yolda yalniz eve gidiyodum is cikisiydi. Arabayla beni takip ediyomus arabadan indi bana dogru gelince kostum izimi kaybettirdim ama dustum heryerim kan icinde eve gittim. Onu istemiyorum diye deliriyordu. Sonra kocamla tanistim ve evlendik simdi Isvecte yasiyorum atlattim kotu gunleri. Cok sukur Allahima.
Ayyyyy Allahın cezaları ya bi bitsin artık böyle insanlar Allahıım :dua: kurtulduğuna çoook sevindim Allahın sevgili kuluymuşsun ne ekerlerse onu biçerler bak sen şimdi mutlusun ne güzel çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah :KK68:

Ayyyyy Allahın cezaları ya bi bitsin artık böyle insanlar Allahıım :dua: kurtulduğuna çoook sevindim Allahın sevgili kuluymuşsun ne ekerlerse onu biçerler bak sen şimdi mutlusun ne güzel çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah :KK68:
Canim benim inshallah sende cok mutlu olursun. Tesekkur ederim sana. Hayatinda basarilar dilerim )

Back
X