• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı attım

Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Abla bende nisanimi atdim 1 kere. Cok kinadilar beni ustume geldiler ama eyilmedim kimseye Allaha sukur. Shimdi daha guzel yerdeyim yurtdisinda evliyim. Cokta mutluyum inshallah sende oyle olursun. Amin) mutlu diyilsen tabi en iyisini yapmissin. Kimseye eyilmene gerek yok.

Abla bende nisanimi atdim 1 kere. Cok kinadilar beni ustume geldiler ama eyilmedim kimseye Allaha sukur. Shimdi daha guzel yerdeyim yurtdisinda evliyim. Cokta mutluyum inshallah sende oyle olursun. Amin) mutlu diyilsen tabi en iyisini yapmissin. Kimseye eyilmene gerek yok.
Ayyy çok mutlu oldum senin adına daha da mutlu huzurlu ol inşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün çok teşekkür ederim güzel insanların duasında temiz ağızla yapılan dualarda olmak çok mutlu etti beni Allah razı olsun hep dua et olur mu bu arada ne ablası kııız ben 21 yaşındayım :halay:

Bana da perde seçtirip sonra kafalarına göre milattan önce modellerle değiştirip eve getirip bide astılar bana haber vermeden. Nedense bu perde de hep son nokta oluyo hikayelerde. Bu gibi hazımsızlara layığını yaptık boşver. Hiç üzülme emi

4 kere daha nişan attıysa var bir yamukluk demekki belli. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın seni.

Kızımmm sen bin kat daha iyilerine layıksın, dur hele 21 yaşında ne evliliği :) sakin hala üzülüyorum deme kafa atarım sana

Ayyy çok mutlu oldum senin adına daha da mutlu huzurlu ol inşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün çok teşekkür ederim güzel insanların duasında temiz ağızla yapılan dualarda olmak çok mutlu etti beni Allah razı olsun hep dua et olur mu bu arada ne ablası kııız ben 21 yaşındayım :halay:
Ayni yashtayiz o zaman canim benim. Ne evde kalmasi yaaa. Bosversene sen. Gul gibide yashin var. Bende daha 7 aydir evlendim. Ben 25 yashta evlenmeyi dusunuyodum halbuki)) Tabi canim her zaman dua ederim.yeterki siz mutlu olun. Canin sıkılırsa yaz ben destek olurum yine. Kafana takma oyle seyleri )

Ben onurlu bayanları çok seviyorum, sende onurlu davranmışsın. Olmuyorsa sırf evlenmek için devam etmemişsin herkes yoluna demişsin. Bizim başımızda da bela bir kız var sırf evleneyim diye her türlü şeyi kabul ediyor,onursuzluk bu başka bişey değil şimdi uzulsen de ilerde iyiki olmamış diyeceksin eminim ,hakkında hayırlısı olsun

Kızımmm sen bin kat daha iyilerine layıksın, dur hele 21 yaşında ne evliliği :) sakin hala üzülüyorum deme kafa atarım sana
Canım benim bitanem senin yaptığın yorumu yirim yir :KK19: yok arkadaşım vallahi üzülmüyorum ya şükrediyorum hemde çook yoksa çok üzüleceksin onunla evlenseydim hayatım berbat olacaktı nişanı attığım günden bu yana huzurlu uyku çekiyorum Allah şahit

Ben onurlu bayanları çok seviyorum, sende onurlu davranmışsın. Olmuyorsa sırf evlenmek için devam etmemişsin herkes yoluna demişsin. Bizim başımızda da bela bir kız var sırf evleneyim diye her türlü şeyi kabul ediyor,onursuzluk bu başka bişey değil şimdi uzulsen de ilerde iyiki olmamış diyeceksin eminim ,hakkında hayırlısı olsun
Haklısın zaten öyle diyorum Allahın izniyle ileride de iyiki diyeceğime eminim mantıklı bakmaya çalıştım hayatım bu insanla daha mı güzel olacak yoksa daha mı kötü olacak diye düşündüm ki zaten nişan süreci zehir gibiydi başı ne olursa sonu da aynı olur insanlar değişmez aşk zaten gelip geçen bişey bende daha fazla dayanamadım bu zulme aklı olan yapmasın ya

Ayni yashtayiz o zaman canim benim. Ne evde kalmasi yaaa. Bosversene sen. Gul gibide yashin var. Bende daha 7 aydir evlendim. Ben 25 yashta evlenmeyi dusunuyodum halbuki)) Tabi canim her zaman dua ederim.yeterki siz mutlu olun. Canin sıkılırsa yaz ben destek olurum yine. Kafana takma oyle seyleri )
Ya istemiyorum artık evlilik falan bazen geliyo içimden yeni aşklara yelken açmak:KK48: ama artık ince eleyip sık dokumam gerekiyor hayat arkadaşı bulmak o kadar kolay değilmiş doğru insan bulmak çok zor hep temiz ve iyi bi hayat yaşamaya çalıştım ama illaki kara lekeler bulaşıyormuş bunu anladım evlenme isteği olan bi kız değilim zar zor görüşmüştüm nişanlandığım kişiyle hayat olarak uyuştuğumuzu düşünüyordum ama o çok güzel oyunculuk yapmış neyse arkalarından konuşup pis günahlarını almak istemiyorum herkes kalbine göre insan bulsun hamd olsun şu an huzurum yerinde ailem mutlu ben mutlu ee gerisi çöp

Ya istemiyorum artık evlilik falan bazen geliyo içimden yeni aşklara yelken açmak:KK48: ama artık ince eleyip sık dokumam gerekiyor hayat arkadaşı bulmak o kadar kolay değilmiş doğru insan bulmak çok zor hep temiz ve iyi bi hayat yaşamaya çalıştım ama illaki kara lekeler bulaşıyormuş bunu anladım evlenme isteği olan bi kız değilim zar zor görüşmüştüm nişanlandığım kişiyle hayat olarak uyuştuğumuzu düşünüyordum ama o çok güzel oyunculuk yapmış neyse arkalarından konuşup pis günahlarını almak istemiyorum herkes kalbine göre insan bulsun hamd olsun şu an huzurum yerinde ailem mutlu ben mutlu ee gerisi çöp
Aynen oyle elbette daha gencsin calis hayatina bak ya gerisini bosver. Benim bashima cok kotu seyler geldi. Ama onlara inat simdi mutluyum sukur Allahima. Insallah sende oyle olursun

Bana da perde seçtirip sonra kafalarına göre milattan önce modellerle değiştirip eve getirip bide astılar bana haber vermeden. Nedense bu perde de hep son nokta oluyo hikayelerde. Bu gibi hazımsızlara layığını yaptık boşver. Hiç üzülme emi
Sadece perde olsa iyiydi taktığım yüzükten giyeceğim gelinliğe nişanlığa oturduğum eve koltuğa giydiğim ayakkabıya kadar kendi beğendiklerini aldılar banada senin hakkın yok seçmeye senin kaynanan varken dedi ruh hastası kişilik he bide bi bilezik taktı eski nişanlısından kalmaymış o da sonradan öğrendim artı bide itip kakması cabası halamın gelini anlatıyor bugün sana söylemek istemedim o zaman üzülürsün diye dedi biz akrabalarla onlara ziyarete gitmiştik kalabalıktı baya bana demişti ki o mor eteği giy bende giydim o gün gördü ay bu değil başka demiştim ben dedi sonra arkamdan gelişimine keşke bunu giymeseydi koyu renk elalem laf yapar demiş daha yeni anlatıyorlar bana düşün artık nasıl bi kafada

Back
X